25 Απριλίου 2024

    2 διαμερίσματα προς πώληση, στο Μαρούσι και τη Φιλοθέη

    2 διαμερίσματα προς πώληση, στο Μαρούσι και τη Φιλοθέη

    Τα βόρεια προάστια της Αθήνας έχουν αξιοποιήσει την γειτνίαση τους με τη φύση και τα πράσινα βουνά της Αττικής για να αναπτυχθούν ως συνοικίες κοντά στη φύση. Κάποιες από αυτές τις συνοικίες, όπως η Φιλοθέη και το Μαρούσι, έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην περιοχή.

    Η Φιλοθέη είναι μια συνοικία στη Βόρεια Αθήνα που αποκαλείται κηπούπολη, καθώς δημιουργήθηκε με πρότυπο τις αγγλικές κηπουπόλεις. Διατηρείται ως ήσυχη, πράσινη περιοχή με μεγάλους ανοιχτούς χώρους και έχει υψηλή ποιότητα ζωής. Είναι δημοφιλής τόπος για επενδύσεις σε ακίνητα και κατοικείται από πλούσιους κατοίκους αλλά και ξένους διπλωμάτες.

    Το Μαρούσι είναι μια περιοχή στον βόρειο τομέα της Αθήνας με σημαντική ιστορία. Αναδείχθηκε ως εμπορικό κέντρο και έδρα επιχειρήσεων και έχει βελτιωθεί ακόμα περισσότερο με τη λειτουργία του σταθμού μετρό/ΗΣΑΠ “Μαρούσι”.

    Η doValue προσφέρει δύο διαμερίσματα προς πώληση στη Φιλοθέη και το Μαρούσι. Και τα δύο διαμερίσματα αποτελούν ευκαιρίες για αυτούς που ενδιαφέρονται να ζήσουν σε αυτές τις προνομιακές περιοχές της Αθήνας.

    Το ακίνητο των 258 τ.μ. στη Φιλοθέη

    Αυτό το διαμέρισμα βρίσκεται στον πρώτο όροφο μιας τριώροφης οικοδομής που κατασκευάστηκε το 1974. Περιλαμβάνει 4 υπνοδωμάτια, κουζίνα, τραπεζαρία, καθιστικό, 2 μπάνια, 1 W.C., αποθήκη, μπαρ και γραφείο. Διαθέτει επίσης 2 αποθήκες και θέση στάθμευσης. Σε κοντινή απόσταση υπάρχουν πολλές υπηρεσίες υψηλού ενδιαφέροντος, όπως σχολεία και καταστήματα. Η τιμή πρώτης προσφοράς για το ακίνητο είναι 590.000€.

    Το ακίνητο των 109 τ.μ. στο Μαρούσι

    Αυτό το διαμέρισμα βρίσκεται στον 5ο όροφο ενός πολυώροφου κτηρίου που αποτελείται από δύο κτίρια. Περιλαμβάνει 3 υπνοδωμάτια, κουζίνα, μπάνιο, χώρο υποδοχής, W.C. και αποθήκη, καθώς και μια θέση στάθμευσης. Βρίσκεται κοντά στο Ολυμπιακό Στάδιο. Η τιμή πρώτης προσφοράς για το ακίνητο είναι 590.000€.

    Πηγή

    Share:

    Σχετικά Άρθρα