ENFRAME | PHOTOGRAPHY

Αν όμως αρχίσουμε να βγαίνουμε, αυτό θα κατέστρεφε την φιλία μας…

Αλήθεια μου αρέσεις. Πραγματικά. Είσαι  τόσο καλός και γλυκός και ακούς όλα τα προβλήματα μου και ανταποκρίνεσαι με τις κατάλληλες φιλοφρονήσεις. Αλλά, δεν βλέπω να υπάρχει μέλλον αν τα φτιάχναμε. Θα ήταν τρομερό αν αφήναμε το σεξ να καταστρέψει αυτή την φανταστική φιλία που έχουμε, όπου παίρνω οτιδήποτε θέλω και εσύ δεν παίρνεις τίποτα. Δεν νομίζεις;

Το ήξερα ότι θα καταλάβεις. Πάντα το κάνεις.

Είμαστε τόσο τέλειοι σαν φίλοι ξέρεις. Μπορώ να σου πω τα πάντα και εσύ ξέρεις ότι μπορείς πάντα να έρθεις σε εμένα κάθε φορά που θέλεις να με ακούσεις να κλαίγομαι για την δουλειά μου ή για το πόσο άσχημα αισθάνομαι. Δεν θα ήθελες να καταστρέψεις μια φιλία σαν και αυτή μόνο και μόνο για να γίνεις το αγόρι μου και να σε κοιτάζω με επιθυμία και λαχτάρα μες τα μάτια, έτσι δεν είναι; Και βέβαια όχι. Λοιπόν, αν αρχίζαμε να βγαίνουμε, αυτό θα περιέπλεκε αυτή την υπέροχη σχέση που έχουμε.

Είναι απλά ότι… είσαι ο καλύτερος μου φίλος και δεν θα ήθελα κάτι που θέλεις τόσο απεγνωσμένα να το αλλάξει αυτό. Εννοώ ότι, σίγουρα, θα μπορούσαμε να βγούμε μερικά ραντεβού, να χαμουρευτούμε λιγάκι και τελικά να επικυρώσουμε τα τελευταία έξι χρόνια που ζούσες σε αυτό τον πλατωνικό εφιάλτη, αλλά μετά τι; Πως θα μπορούσαμε να γυρίσουμε πίσω σε αυτό που είχαμε, όπου θα μπορώ να επωφεληθώ από την εμφανή σου έλξη για εμένα ώστε να έχω κάποιον τηλεφωνώ όταν θέλω να κλαφτώ; Αυτό το κομμάτι της φιλίας μας σημαίνει πάρα πολλά για εμένα.

Όχι. Το πεπρωμένο μας είναι να είμαστε δύο πολύ καλοί φίλοι που βγαίνουν μαζί μόνο όταν δεν έχω αγόρι αλλά εξακολουθώ να χρειάζομαι μια αντρική προσοχή για να ενισχύσω το εύθραυστο και υπέρ-καταναλωτικό εγώ μου.

Οτιδήποτε μπορεί να συμβεί όταν βάλεις τον ρομαντισμό μέσα. Θυμήσου πόσο απαίσια ήταν η τελευταία μου σχέση στο τέλος της. Θυμάσαι; Ο τύπος για τον οποίο σου τηλεφωνούσα κλαίγοντας στις 3 τα ξημερώματα, επειδή δεν απάνταγε στα μηνύματα μου; Ο τύπος που γνώρισα στο πάρτι γενεθλίων που με πήγες; Έκανα απίστευτα παθιασμένο σεξ μαζί του για τέσσερις μήνες και τώρα ούτε που μου μιλάει. Θεέ μου, θα πέθαινα αν κάτι τέτοιο συνέβαινε σε μας.

Επιπλέον, μπορείς να φανταστείς το να δούμε γυμνό ό ένας τον άλλο; Σε ξέρω τόσο πολύ καιρό, είσαι σαν να είσαι αδερφός μου και να ήμουν μεθυσμένη και να χαμουρευόμασταν και να μην το αναφέραμε ποτέ ξανά. Θα ήταν πάρα πολύ παράξενο. Και αν το κάναμε, τότε κάθε φορά που θα πήγαινες για ψώνια μαζί μου ή θα ερχόσουν σε μια παράσταση ή θα πηγαίναμε για παγωτό μετά από μια άσχημη μέρα στην δουλειά μου, θα με κοίταζες και σκεφτόσουν, “Έχω δει το στήθος της“. Θεέ μου, δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι πιο άβολο και περίεργο από αυτό.

Α, πριν το ξεχάσω, η μαμά μου λέει γεια.

Τέλος πάντων, θα με μισούσες αν ήμουν κοπέλα σου. Θα ήμουν όλο ανάγκες και δράμα και θα αργούσα πολύ να σε αγαπήσω. Αν ήμουν κοπέλα σου, δεν θα μπορούσα ποτέ να σου πω για όλους εκείνους τους κόπανους που έβγαινα και να βλέπω πόσο πολύ σε πληγώνει αυτό. Ας μην το χάσουμε αυτό. Αυτό είναι που μας κάνει αρέσει.

Μην ανησυχείς. Είσαι τόσο αστείος και έξυπνος και φανταστικός. Κάθε κορίτσι, εκτός από εμένα, θα ήταν τυχερό να είναι μαζί σου. Θα βρεις κάποια, το ξέρω. Και όταν το κάνεις, θα είμαι δίπλα σου για να γίνω ξαφνικά στοργική και να σε φλερτάρω μπροστά της, μέχρι να αρχίσει να ζηλεύει και να μην σε πιστεύει όταν της λες ότι είμαστε απλά φίλοι. Αλλά όταν σε παρατήσει, αυτό ακριβώς θα είμαστε.

Οι καλύτερο φίλοι. Για πάντα.

Check Also

Ποιες ξένες γλώσσες μιλούν σε άλλες χώρες;

«Η γλώσσα είναι πολλές φορές ένα αναπόδραστο κατάλοιπο από της αποικιοκρατίας και της αυτοκρατορίας. Η ...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *