ENFRAME | PHOTOGRAPHY

Φουτουριστικά gadgets που θα σας εντυπωσιάσουν

Περίπου 10 χρόνια πριν, πραγματικά δεν αναμέναμε ότι μια δισκέτα 3,5 ιντσών και χωρητικότητας 1,4mb θα εξελίσσονταν σε ένα flash drive 10 φορές μικρότερο και με χωρητικότητα αποθήκευσης τόσο μεγάλη όσο 256gb. Το ενδιαφέρον σχετικά με την τεχνολογία είναι ότι θα γίνεται όλο και πιο high-end, αλλά το μέγεθος θα γίνεται όλο μικρότερο και λεπτότερο.

Αυτές οι συσκευές που θα δείτε παρακάτω, έχουν εξαιρετικά μεγάλη πιθανότητα να μπουν στην γραμμή παραγωγής στο κοντινό μας μέλλον. Δείτε μερικά απίστευτα gadgets, που προς το παρόν είναι μόνο ιδέες, αλλά πραγματικά ελπίζουμε να γίνουν πραγματικότητα σύντομα. Αν μας ξέφυγε κάποιο εντυπωσιακό gadget και δεν το περιλάβαμε στην λίστα, παρακαλούμε ενημερώστε μας στα σχόλια.

B-Membrane Laptop/Desktop

Concept υπολογιστής που σχεδιάστηκε από τον Κορεάτη σχεδιαστή Won-Seok Lee. Δεν περιλαμβάνει ογκώδεις οθόνες, μόνο ένα σύστημα σε σχήμα UFO με ενσωματωμένο έναν προβολέα.

Nokia Aeon Full Screen Concept Phone

Το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό του σχεδιασμού του Aeon είναι μια οθόνη αφής που εκτείνεται πάνω σε ολόκληρη την επιφάνεια του τηλεφώνου.

Napkin PC

 

Το Napkin PC είναι ένας πολλαπλών-χρηστών, πολλαπλής-διεπαφής, «σπονδυλωτός» υπολογιστής σχεδιασμένος για τους δημιουργικούς επαγγελματίες που θέλουν να συνεργάζονται μεταξύ τους και να φέρνουν τις μεγαλύτερες ιδέες τους στη ζωή.

Cellphone Code

 

Αυτό το τηλέφωνο χρησιμοποιεί την τεχνολογία απτικής για να παρέχει φυσική ανατροφοδότηση για την πραγματοποίηση μιας κλήσης. Για να το ενεργοποιήσετε … στρίψτε μια ενότητα, για να καλέσετε έναν αριθμό… στρίψτε μια δέσμη τμημάτων, για να κάνετε μια διεθνή κλήση… σπάστε τον καρπό σας!

Virtual Goggles

 

Σχεδιασμένο από τον Franz Steiner, ο οποίος αναρωτήθηκε πως θα μοιάζει μια προσωπική βοηθός στο μέλλον.

New DSLR?

 

Ιδέα μιας ψηφιακής φωτογραφικής μηχανής που μπορεί να χρησιμοποιηθεί με το ένα χέρι.

Future Internet Search

 

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να εστιάσετε με το tablet πάνω σε οποιοδήποτε αντικείμενο και θα πάρετε τα αποτελέσματα αναζήτησης όπως και από το google, απλώς με μεγαλύτερη διαδραστικότητα.

Sunshine Pillow

 

Δεν είμαστε σίγουροι αν είναι αρκετά ζεστό, αλλά καλό είναι να έχεις ένα.

Capsule Radio Clock

 

Δεν είναι και πυρηνική φυσική, αλλά είναι σίγουρα αρκετά εντυπωσιακό για να το αγοράσεις.

Info-Live Watch

 

Το INFO Live είναι μια ηλεκτρονική ατζέντα για όσους είναι συνδεδεμένοι με τον κόσμο του διαδικτύου. Είναι σε θέση να μεταφέρει δεδομένα και πληροφορίες σε κάθε συσκευή και οποιαδήποτε στιγμή χρειαστεί.

Jive For The Elderly

 

Το Jive είναι μια σειρά από 3 προϊόντα που σχεδιάστηκαν για να συνδέσουν τους ηλικιωμένους, που δεν έχουν και τόσο σχέση με την τεχνολογία, με τους φίλους και την οικογένεια τους.

LifeMap

 

Οθόνη αφής για ψηφιακές φωτογραφίες και αποθήκευση ατζέντας.

Pebble Key Port

 

Σχεδιασμένο με πολλές υποδοχές έτσι ώστε ο χρήστης να μπορεί εύκολα να ομαδοποιήσει τα κλειδιά του σε κατηγορίες, όπως κλειδιά αυτοκινήτου, κλειδιά σπιτιού ή κλειδιά γραφείου.

Pixel Perfect Hour Glass

 

Ο τίτλος τα λέει όλα. Ένα τέλειο gadget που ο καθένας θα ήθελε να έχει, υποθέτω.

Calliper Style Radio

 

Όπως και ένα εργαλείο ακριβείας, το 08 Radio από τον Mikael Silvato σας επιτρέπει να βρείτε ακριβώς το σταθμό που θέλετε σύροντας ολόκληρη τη συσκευή πάνω και κάτω στην κλίμακα.

Check Also

Ποιες ξένες γλώσσες μιλούν σε άλλες χώρες;

«Η γλώσσα είναι πολλές φορές ένα αναπόδραστο κατάλοιπο από της αποικιοκρατίας και της αυτοκρατορίας. Η ...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *