ENFRAME | PHOTOGRAPHY

10 «παραπλανητικά» ονόματα ιστοσελίδων!

Στη θεωρία, επιλέγοντας ένα όνομα ιστοσελίδας (το γνωστό domain) είναι απλή υπόθεση, γιατί οι κανόνες επιλογής είναι απλοί: Θα πρέπει να είναι σύντομο, έξυπνο, «αξέχαστο», εύκολο στην ορθογραφία και πρωτίστως να επικοινωνεί με τον καλύτερο τρόπο το περιεχόμενο της σελίδας. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να είναι… ανάρμοστο και παραπλανητικό. Γι’ αυτό προσέξτε λέξη προς λέξη τις… λέξεις που θα χρησιμοποιήσετε γιατί μπορεί να βρεθείτε μπροστά σε μια δυσάρεστη έκπληξη, όπως οι «κύριοι» που διαθέτουν τα ακόλουθα 10 sites.

1. penisland.net

 paraplanitika-onomata-istoselidon (1)

Να διαφημίσουν την επιχείρησή τους με χειροποίητα στυλό ήθελαν οι άνθρωποι, αλλά βρέθηκαν προ εκπλήξεως, αφού κάτι περίεργοι τύποι έρχονταν καθημερινά στο κατάστημα εφοδιασμένοι με… μεζούρα! Τυχαίο; Δεν νομίζω! Η χώρα των… μορίων (penis-land) ήταν αυτή!

2. whorepresents.com

 paraplanitika-onomata-istoselidon (2)

Τώρα που αναμένεται να ανοίξει και ο μεγαλύτερος οίκος ανοχής στον κόσμο, η εν λόγω σελίδα θα φανεί πολύ χρήσιμη για να παρουσιάζονται οι εργαζόμενες πάραυτα: ύψος, βάρος, χαρακτηριστικά και… ειδικότητα! Whore-presents, λοιπόν και ξερό ψωμί!

3. lesbocages.com

 paraplanitika-onomata-istoselidon (3)

Καλλιτέχνες είναι αυτοί (Les bocages), αλλά βρέθηκαν στο… κλουβί με τις τρελές, και πιο συγκεκριμένα με τις λεσβίες (lesbo-cages)! Το αποτέλεσμα είναι τα έργα τους να κάνουν θραύση…

4. wintersexpress.com

 paraplanitika-onomata-istoselidon (4)

Πάντα το έλεγα εγώ ότι το χειμωνιάτικο σεξ θέλει τον… Τύπο του! Μια ανάλυση συντακτική (και… αρχισυντακτική μη σας πω) τη χρειάζεται, γιατί όταν κάνει κρύο είναι… καιρός για δύο! Winter-sex-press για… ποιοτικό διάβασμα μπροστά στο τζάκι!

5. dicksonweb.com

 paraplanitika-onomata-istoselidon (5)

Για τις τιμές και τα… μεγέθη δεν γνωρίζω, μην με ρωτήσετε! Καλά θα κάνετε να ζητήσετε τις λεπτομέρειες από την ίδια την εταιρεία που ασχολείται ως επί το πλείστον με τον προγραμματισμό. O δυστυχής κύριος Dickson είπε να φτιάξει μια σοβαρή ιστοσελίδα και από το όνομα και μόνο… πέτυχε! Όλα στη φόρα τα έβγαλε: dicks-on-web για να σπεύσετε προς επιλογήν… μορίου!

6. therapist.com

 paraplanitika-onomata-istoselidon (6)

Τα πράγματα εδώ… ξεφεύγουν! Είπαμε σολομό και χαβιάρι στις φυλακές Κορυδαλλού αλλά και ιστοσελίδα… βιαστή! Αυτό παραπάει. Μάλλον σύγχυση επικρατεί και ο the-rapist είναι… therapist! Θεραπεύεται ο βιαστής;

7. mp3shits.com

 paraplanitika-onomata-istoselidon (7)

«Εδώ θα βρω τα χειρότερα mp3 του κόσμου», σκέφτομαι.  Γιατί η σελίδα το λέει καθαρά mp3-shits. Πού να ήξερα ότι πρόκειται για mp3s-hits…

8. kidsexchange.net

 paraplanitika-onomata-istoselidon (8)

Τι είχε ο δημιουργός στο μυαλό του δεν ξέρω. Ίσως να μας προτρέψει τρόπον τινά να ξεπεράσουμε τα ταμπού αλλά και να μάθουμε περισσότερα σχετικά με την… αλλαγή φύλου σε παιδιά!!! Kid-sex-change για έναν διεθνή οργανισμό που φροντίζει υιοθεσίες παιδιών Τρίτων Χωρών σε δυτικές οικογένειες. Τώρα εάν η… αλλαγή συμπεριλαμβάνεται στη διαμονή, δεν γνωρίζω!

9. choosespain.com

 paraplanitika-onomata-istoselidon (9)

Έναν πόνο δεν μπορεί παρά να τον έχεις όταν επιστρέφεις από την Ισπανία, έναν πόνο νοσταλγικό των ωραίων στιγμών που πέρασες στην Καταλονία… Κάπως έτσι σκέφτηκαν οι πανέξυπνοι διαφημιστές για να προτρέψουν τους επίδοξους τουρίστες να… διαλέξουν «δαγκωτό» Ισπανία: Choose-Spain, λοιπόν, και άσε κατά μέρος το choose-pain για όσους είναι απλώς… μαζοχιστές!

10. teacherstalking.org

 paraplanitika-onomata-istoselidon (10)

Αυτοί οι καθηγητές πάντα βλέπουν… διώκτες στον ύπνο τους και καταδιώξεις. Ε, είπαν να φτιάξουν και μια ιστοσελίδα για να «ξορκίσουν» το κακό! Ιδού, λοιπόν, το teacher-stalking, όπου αποδεικνύεται ότι «φαντάσματα» μαθητές… καταδιώκουν τους καθηγητές. Μόνο που εκείνοι οι άμοιροι λίγη κουβεντούλα ήθελαν (teachers-talking!)…

Πηγή: perierga.gr

Check Also

Οι μεγαλύτεροι ηγέτες του κόσμου ως hipster

Επειδή οι hipsters έχουν κατακλείσει τον κόσμο και έχουν δημιουργήσει μια δική τους κατηγορία, κάποιος ...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *