ENFRAME | PHOTOGRAPHY

12 πόζες για όλους τους DJs

Κάθε dj επιδιώκει να ξεχωρίζει κυρίως μέσα από τις μουσικές του. Τα πράγματα όμως δυσκολεύουν όταν επιδιώξει να αποκτήσει δικό του στιλ και στον τρόπο που πάιζει…Λίγο – πολύ και σύμφωνα με το manual για dj posing του mixmag, oι στάσεις, είναι 12 και είναι πολύ χαρακτηριστικές και συγκεκριμένες.

Λίγο – πολύ και σύμφωνα με το manual για dj posing του mixmag, oι στάσεις, είναι 12 και είναι πολύ χαρακτηριστικές και συγκεκριμένες. Πηγή: www.lifo.gr
Λίγο – πολύ και σύμφωνα με το manual για dj posing του mixmag, oι στάσεις, είναι 12 και είναι πολύ χαρακτηριστικές και συγκεκριμένες. Πηγή: www.lifo.gr
Λίγο – πολύ και σύμφωνα με το manual για dj posing του mixmag, oι στάσεις, είναι 12 και είναι πολύ χαρακτηριστικές και συγκεκριμένες. Πηγή: www.lifo.gr

 

 1. Ο μηνυματάκιας

595270_dj2

Το παίζει cool και δείχνει λίγο βαριεστημένος ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ το smartphone με το οποίο ασχολείται ανάμεσα στις αλλαγές και πολύ περισσότερο από το πρέπον…( το πρώτο πράγμα που ρωτάει όταν πάει σε ένα μαγαζί σαν guest είναι αν έχει πρίζα κοντά για να φορτίζει)

2. O συναισθηματικός

595274_djpose2

Κάθε φορά που κάποιος από τους πελάτες τού δίνει συγχαρητήρια ή του φωνάζει “γεια σου μεγάλε”,  εκείνος κλείνει τα μάτια, σφίγγει τα χείλη και σκουπίζει αόρατα δάκρυα…( ή πλένει το πρόσωπο του – όπως το δει κανείς)

3. O πιανίστας

595276_finger

Χάρη σε ένα αστείρευτο ταλέντο καταφέρνει και παίζει με ένα χέρι και ένα δάχτυλο. Το άλλο χτυπάει πλήκτρα στον αέρα… (α ρε τεχνολογία… πόσο μπροστά!)

4. O oργασμικός

595279_sex

Βογγάει, γλείφει τα χείλη του, κάνει αισθησιακά duckface, όλο του το σώμα παραληρεί, το βλέμμα λάγνο…(ενδέχεται να έχει και στύση)

5. O ερωτιάρης

595282_love

Θυμίζει πολύ τον οργασμικό αλλά είναι πιο συμμαζεμένος. Κουνάει πολύ τους γοφούς και εκτελεί φιγούρες που θυμίζουν ιεροτελεστίες ζευγαρώματος, αλλά τον νοιάζει να φαίνεται και όμορφος … (τα χαϊμαλιά είναι μελετημένα να είναι εν κινήσει και να ακολουθούν το ρυθμό)

6. O απότομος

595287_bob

Το κεφάλι πάνω κάτω, οι ώμοι πίσω-μπρος, τα πόδια σε ρυθμό step. Mόνο κοφτές κινήσεις. (φήμες λένε πως κάποτε, κάποιος, κάπου, τον είδε να χορεύει)

7. Ο ευλύγιστος

595291_back

Καταφέρνει να κάνει απίστευτα τεντώματα του αυχένα. Τα χέρια του μοιάζουν υπερφυσικά. Συχνά φτάνει τα πικ-απ ακόμη και από δύο μέτρα απόσταση. (υπήρξαν φορές που κινδύνεψε να πνιγεί από τα καλώδια του ακουστικού, αλλά δεν…)

8. O πιασμένος

595294_down

Συχνά είναι αυτός που επί σειρά ετών ήταν στη κατηγορία ευλύγιστος, αλλά τώρα πια η στάση βαθύ κάθισμα και η προσήλωση στο παίξιμο και μόνο τον ξεκουράζει (επίσης μπορεί και να κατουριέται)

9. Ο καμπόης

595296_cow

Καβάλα στο άλογο του ονειρεύεται πως στο λάσο του ταλέντου του αιχμαλωτίζει τα αυτιά σου

10. O Θεός

595300_god

Για την ακρίβεια ο Υιός του Θεού! Αμήν! (βλ.Armin van Buuren, Swedish House Mafia)

11. O καλλιτέχνης

595307_art

Μπλαζέ και εξεζητημένος! Δε χορεύει παρά μόνο νωχελικά, γέρνει το κεφάλι του και αφήνεται στον ψίθυρο των Μουσών (οι Μούσες πάλι, σπάνια του απευθύνονται)

12. The Pointer

595308_point

Eίναι πια διεθνής όρος και έχει χρησιμοποιηθεί σαν φιγούρα σε όλα τα μουσικά φάσματα και από κάθε dj που χρειάζεται μια φιγούρα ασφαλή και δοκιμασμένη (βλ.Guetta,Tiësto και χιλιάδες dj γάμων)

Bonus video, ο μεγαλύτερος deejay – απάτη!

Πηγή: lifo.gr
Κάθε dj επιδιώκει να ξεχωρίζει κυρίως μέσα από τις μουσικές του. Τα πράγματα όμως δυσκολεύουν όταν επιδιώξει να αποκτήσει δικό του στιλ και στον τρόπο που πάιζει… Λίγο – πολύ και σύμφωνα με το manual για dj posing του mixmag, oι στάσεις, είναι 12 και είναι πολύ χαρακτηριστικές και συγκεκριμένες. * Magnify Image 1) Ο μηνυματάκιας Το παίζει cool και δείχνει λίγο βαριεστημένος ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ το smartphone με το οποίο ασχολείται ανάμεσα στις αλλαγές και πολύ περισσότερο από το πρέπον…( το πρώτο πράγμα που ρωτάει όταν πάει σε ένα μαγαζί σαν guest είναι αν έχει πρίζα κοντά για να φορτίζει) Magnify Image 2) O συναισθηματικός Κάθε φορά που κάποιος από τους πελάτες τού δίνει συγχαρητήρια ή του φωνάζει “γεια σου μεγάλε”, εκείνος κλείνει τα μάτια, σφίγγει τα χείλη και σκουπίζει αόρατα δάκρυα…( ή πλένει το πρόσωπο του – όπως το δει κανείς) Magnify Image 3) O πιανίστας Χάρη σε ένα αστείρευτο ταλέντο καταφέρνει και παίζει με ένα χέρι και ένα δάχτυλο. Το άλλο χτυπάει πλήκτρα στον αέρα… (α ρε τεχνολογία… πόσο μπροστά!) Magnify Image 4) O oργασμικός Βογγάει, γλείφει τα χείλη του, κάνει αισθησιακά duckface, όλο του το σώμα παραληρεί, το βλέμμα λάγνο…(ενδέχεται να έχει και στύση) Magnify Image 5) O ερωτιάρης Θυμίζει πολύ τον οργασμικό αλλά είναι πιο συμμαζεμένος. Κουνάει πολύ τους γοφούς και εκτελεί φιγούρες που θυμίζουν ιεροτελεστίες ζευγαρώματος, αλλά τον νοιάζει να φαίνεται και όμορφος … (τα χαϊμαλιά είναι μελετημένα να είναι εν κινήσει και να ακολουθούν το ρυθμό) Magnify Image 6) O απότομος Το κεφάλι πάνω κάτω, οι ώμοι πίσω-μπρος, τα πόδια σε ρυθμό step. Mόνο κοφτές κινήσεις. (φήμες λένε πως κάποτε, κάποιος, κάπου, τον είδε να χορεύει) Magnify Image 7) o ευλύγιστος Καταφέρνει να κάνει απίστευτα τεντώματα του αυχένα. Τα χέρια του μοιάζουν υπερφυσικά. Συχνά φτάνει τα πικ-απ ακόμη και από δύο μέτρα απόσταση. (υπήρξαν φορές που κινδύνεψε να πνιγεί από τα καλώδια του ακουστικού, αλλά δεν…) Magnify Image 8) O πιασμένος Συχνά είναι αυτός που επί σειρά ετών ήταν στη κατηγορία ευλύγιστος, αλλά τώρα πια η στάση βαθύ κάθισμα και η προσήλωση στο παίξιμο και μόνο τον ξεκουράζει (επίσης μπορεί και να κατουριέται) Magnify Image 9) o καμπόης Καβάλα στο άλογο του ονειρεύεται πως στο λάσο του ταλέντου του αιχμαλωτίζει τα αυτιά σου Magnify Image 10) O Θεός Για την ακρίβεια ο Υιός του Θεού! Αμήν! (βλ.Armin van Buuren, Swedish House Mafia) Magnify Image 11) O καλλιτέχνης Μπλαζέ και εξεζητημένος! Δε χορεύει παρά μόνο νωχελικά, γέρνει το κεφάλι του και αφήνεται στον ψίθυρο των Μουσών (οι Μούσες πάλι, σπάνια του απευθύνονται) Magnify Image 12) The Pointer Eίναι πια διεθνής όρος και έχει χρησιμοποιηθεί σαν φιγούρα σε όλα τα μουσικά φάσματα και από κάθε dj που χρειάζεται μια φιγούρα ασφαλή και δοκιμασμένη (βλ.Guetta,Tiësto και χιλιάδες dj γάμων) *bonus o dj απάτη στο παρακάτω video Πηγή: www.lifo.gr

Check Also

Οι μεγαλύτεροι ηγέτες του κόσμου ως hipster

Επειδή οι hipsters έχουν κατακλείσει τον κόσμο και έχουν δημιουργήσει μια δική τους κατηγορία, κάποιος ...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *