5 Ιουλίου 2024

    Ένας χειμώνας γεμάτος μουσικές στη Θεσσαλονίκη: Από τον Bryan Adams ως τη Μαρίνα Σάττι και τους Γιαγκίνηδες

    Η Θεσσαλονίκη είναι γνωστή για τη ζωντανή μουσική της σκηνή και φέτος υπόσχεται έναν εκπληκτικό συναυλιακό χειμώνα γεμάτο μεγάλα ονόματα της εγχώριας και διεθνούς μουσικής σκηνής. Ανεξάρτητα από τις αθηναϊκές συνήθειες, η Θεσσαλονίκη ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των μουσικών λάτρεις της πόλης και προσφέρει ένα πλούσιο πρόγραμμα συναυλιών και εκδηλώσεων.

    Η κορύφωση του συναυλιακού χειμώνα είναι η αναμενόμενη εμφάνιση του Bryan Adams στο κλειστό γήπεδο του ΠΑΟΚ. Ο αμερικανός ροκ σταρ, που τέσσερα χρόνια αφού είχε επισκεφθεί την χώρα μας για την ευρωπαϊκή περιοδεία του “So happy it hurts”, επιστρέφει για μια μοναδική συναυλία.

    Επίσης, η Μαρίνα Σάττι, που βρίσκεται σε πυρετό προετοιμασίας για τη φετινή Eurovision, θα εμφανιστεί στον Μύλο με μια ιδιαίτερη μουσική παράσταση που συνδυάζει παράδοση και σύγχρονη ποπ μουσική.

    Το πρώτο Dub Club SKG της σεζόν φιλοξενεί τον γάλλο μουσικό παραγωγό Sumac Dub, ενώ από τον Κυψέλη, ο Νέγρος του Μοριά ξαναεπιστρέφει με το τραμπέτικο του για μια μοναδική εμφάνιση.

    Τα Echo Tides επανασυνδέονται μετά από οκτώ χρόνια και παρουσιάζουν καινούργιο υλικό, ενώ το Παιδί Τραύμα και η μπάντα του παρουσιάζουν το πρόσφατο άλμπουμ τους “Μέινστριμ” για μια βραδιά γεμάτη χορό.

    Οι επιλογές είναι πολλές και ποικίλες. Από τον Σωκράτη Μάλαμα μαζί με την Ιουλία Καραπατάκη και τους Γιαγκίνηδες στο Block33 μέχρι τους Sonic Jesus στο Eightball Club, από τους Colyn, KAS:ST, Ison και Melodise σε ένα μοναδικό event στο Porto Palace Hotel μέχρι το μεγάλο rave πάρτι στο Sonik Arena με τους I Hate Models, Adiel, Die Arkitekt και Tamta, η Θεσσαλονίκη υπόσχεται να ικανοποιήσει κάθε μουσική προτίμηση.

    Επιπλέον, το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης προσφέρει μια ποικιλία από εκδηλώσεις, από τη συναυλία της Εθνικής Φιλαρμονικής Ορχήστρας Αρμενίας με έργα των Χατζαντουριάν και Ραχμάνινοφ, μέχρι τις συνομιλίες με διάσημους συγγραφείς όπως η Ζυράννα Ζατέλη.

    Ο συναυλιακός χειμώνας της Θεσσαλονίκης υπόσχεται να είναι μια μοναδική εμπειρία γεμάτη μουσική και διασκέδαση. Από τον Bryan Adams μέχρι τους Γιαγκίνηδες, οι επιλογές είναι πολλές και υπάρχει κάτι για όλα τα γούστα. Ας απολαύσουμε αυτόν τον δυνατό συναυλιακό χειμώνα στην όμορφη πόλη της Θεσσαλονίκης.
    Πηγή

    Share:

    Σχετικά Άρθρα