3 Ιουλίου 2024

    Ίδρυμα «Παύλος Γιαννακόπουλος»: Το ανακαινισμένο φαρμακείο του Τζάνειου Νοσοκομείου έχει πλέον νέα όψη

    Μια μεγάλη δωρεά από το κοινωφελές Ίδρυμα «Παύλος Γιαννακόπουλος» επέτρεψε την πλήρη ανακαίνιση του φαρμακείου του Γενικού Νοσοκομείου «Τζάνειο» στον Πειραιά. Οι εγκαταστάσεις έχουν πλέον αναβαθμιστεί και προσφέρουν απόλυτο έλεγχο όλων των φαρμάκων που διατίθενται στους ασθενείς, ενώ παρέχουν επίσης βελτιωμένες συνθήκες υγιεινής και ασφάλειας για τους εργαζομένους.

    Η δωρεά αυτή αποτελεί ένα ακόμα έργο του Ιδρύματος «Παύλος Γιαννακόπουλος», το οποίο πραγματοποίησε το αίτημα του Φαρμακευτικού Τμήματος του Νοσοκομείου και το ολοκλήρωσε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Η εφαρμογή του αναβαθμισμένου φαρμακείου αναβαθμίζει επίσης τη δυνατότητα παροχής υπηρεσιών υγείας προς τους ασθενείς του Νοσοκομείου.

    Στην εκδήλωση των εγκαινίων παρευρέθηκαν εκπρόσωποι του Υπουργείου Υγείας, της τοπικής Αυτοδιοίκησης και της 2ης Διεύθυνσης Υγείας Πειραιά, ενώ τον Αγιασμό πραγματοποίησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς, Σεραφείμ.

    Ο Υφυπουργός Υγείας, κ. Μάριος Θεμιστοκλέους, ευχαρίστησε το Ίδρυμα «Παύλος Γιαννακόπουλος» για τη δωρεά του και υπογράμμισε τον σημαντικό ρόλο των δωρητών στην υγεία της χώρας, επισημαίνοντας ότι μέσω τέτοιων δωρεών μπορούν να ξεπεραστούν πολλές δυσκολίες και να παρέχονται αναβαθμισμένες υπηρεσίες στους πολίτες.

    Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος του Ιδρύματος «Παύλος Γιαννακόπουλος», κ. Δημήτρης Π. Γιαννακόπουλος, υπογράμμισε ότι το Τζάνειο Νοσοκομείο είναι ένα κομβικό νοσοκομείο που εξυπηρετεί ένα μεγάλο τμήμα του πληθυσμού του Λεκανοπεδίου και των νησιών. Με αυτή τη δωρεά, το ίδρυμα βοήθησε να γίνει πραγματικότητα ένα αίτημα πολλών ετών των νοσοκομειακών φαρμακοποιών και επιβεβαίωσε τη δέσμευσή του να βελτιώνει τις υπηρεσίες υγείας που παρέχονται στο Πειραιά.

    Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Γενικού Νοσοκομείου Πειραιά «Τζάνειο», κ. Ηλίας Γουζούασης, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για τη δωρεά αυτή, επισημαίνοντας την ανάγκη σύμπραξης των δημόσιων και ιδιωτικών φορέων για τη βελτίωση του Εθνικού Συστήματος Υγείας.

    Χαρούμενοι για την πραγματοποίηση αυτού του έργου, το Ίδρυμα «Παύλος Γιαννακόπουλος» επιβεβαίωσε για ακόμα μια φορά την αφοσίωσή του στην υγεία των πολιτών και την ενίσχυση του Εθνικού Συστήματος Υγείας.
    Πηγή

    Share:

    Σχετικά Άρθρα