30 Ιουνίου 2024

    Γιατί το Kalesma στη Μύκονο θεωρείται πρότυπο νέο boutique ξενοδοχείο

    Το Kalesma στη Μύκονο έχει κερδίσει την προσοχή και τον θαυμασμό πολλών γνωστών media σε όλον τον κόσμο, όπως το Architectural Digest, το Harpers Bazaar, το Conde Nast Traveller και το Forbes. Το ξενοδοχείο επιδιώκει να εμπνεύσει και να αναβιώσει την παραδοσιακή μυκονιάτικη φιλοξενία, προσφέροντας στους επισκέπτες την αυτονομία ενός σπιτιού, αλλά και όλες τις εξατομικευμένες υπηρεσίες ενός ξενοδοχείου.

    Το Kalesma προσφέρει μια λιτή πολυτέλεια που αποτελείται από ακριβά υλικά και αυθεντικούς γήινους χρωματισμούς. Η απέριττη απλότητα είναι ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά του ξενοδοχείου, τόσο στον σχεδιασμό όσο και στη συμπεριφορά του προσωπικού. Η ατμόσφαιρα του Kalesma θυμίζει ένα μεγάλο σπίτι, όπου οι φίλοι μαζεύονται, τρώνε, πίνουν και περνάνε καλά.

    Ο αρχιτεκτονικός σχεδιασμός του Kalesma είχε ως στόχο να μετατρέψει ένα μυκονιάτικο πατρικό σε ένα μοναδικό ξενοδοχείο. Ο interior designer Βαγγέλης Μπόνιος, με την εμπειρία του στον χώρο του design και την αγάπη του για την καινοτομία, αντιμετωπίζει το Kalesma σαν ένα συναισθηματικό έργο. Ο αρχιτεκτονικός γραφείο K-Studio είχε ως όραμα την δημιουργία ενός χωριού, όπου συνδυάζονται το ιδιωτικό και το δημόσιο, οι bungalows και η πλατεία, ενώ από το αλώνι προήλθαν πολλές ιδέες για τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό του ξενοδοχείου.

    Οι ιδιοκτήτες του ξενοδοχείου, Μάκης Κουσαθανάς και Aby Saltiel, επίσης συμμετείχαν στη διαδικασία του σχεδιασμού και αναζήτησης του ξενοδοχειακού προϊόντος. Το αποτέλεσμα αυτής της συνεργασίας είναι ένα αυθεντικό και μοναδικό boutique ξενοδοχείο που αγκαλιάζει τους επισκέπτες του με όλα όσα κάνουν την Μύκονο τόσο ξεχωριστή.

    Το Kalesma προσφέρει μια εμπειρία που συνδυάζει την άγρια ομορφιά της Μυκόνου με την αυθεντική πλευρά της, την πολυτέλεια και την φινέτσα του κόσμου, αλλά και την ατέλειωτη νυχτερινή ζωή του νησιού. Με υλικά όπως το μπρούτζο και η πέτρα, το Kalesma δημιουργεί ένα αίσθημα αληθινότητας και αυθεντικότητας για τους επισκέπτες του.

    Πηγή

    Share:

    Σχετικά Άρθρα