5 Ιουλίου 2024

    Εμπλούτισε το λεξιλόγιό σου και αποφύγε αυτές τις 3 λέξεις!

    Το λεξιλόγιο που χρησιμοποιούμε καθορίζει τα συναισθήματά μας και επηρεάζει την καθημερινή μας ζωή. Είναι αποδεδειγμένο ότι όταν βελτιώνουμε το λεξιλόγιό μας, βελτιώνουμε και την ποιότητα των συναισθημάτων που νιώθουμε, με αποτέλεσμα να γίνουμε πιο ευτυχισμένοι και “τυχεροί” στη ζωή μας!

    Στο πλαίσιο αυτό, η Νίνα Καλούτσα παρουσιάζει μία σειρά από εκπαιδευτικά βίντεο σχετικά με το λεξιλόγιο και πώς επηρεάζει την καθημερινότητά μας. Οι εξηγήσεις της Νίνας βοηθούν να αντιληφθούμε τη σημασία των λέξεων στον τρόπο που αντιλαμβανόμαστε τον κόσμο γύρω μας και πώς αυτό επηρεάζει τη ζωή μας.

    Αν αναρωτιέσαι πώς μπορείς να φτιάξεις ένα ισχυρό λεξιλόγιο, η Νίνα Καλούτσα σου έχει τη λύση! Διοργανώνει το σεμινάριο ”Speak and Thrive” στις 11 και 12 Νοεμβρίου, παρέχοντας χρήσιμες συμβουλές και εργαλεία για να βελτιώσεις το λεξιλόγιό σου και να αναπτύξεις τις ικανότητές σου στην επικοινωνία. Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Νίνας Καλούτσα https://ninakaloutsa.com/ για περισσότερες πληροφορίες και για να εγγραφείτε στο σεμινάριο.

    Επενδύστε στο λεξιλόγιό σας και αποφύγετε αυτές τις τρεις λέξεις που μπορεί να σας επηρεάσουν αρνητικά. Μαθήστε να επικοινωνείτε με θετικό τρόπο και θα δείτε τη ζωή σας να αλλάζει προς το καλύτερο!
    Πηγή

    Share:

    Σχετικά Άρθρα