7 Ιουλίου 2024

    Επίσκεψη στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Γ. Γεννηματάς» – Παρούσα και η Παγώνη

    Στην επίσκεψη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτικής Συμμαχίας, Στέφανου Κασσελάκη, στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Γ. Γεννηματάς», πραγματοποιήθηκε μια σημαντική για την υγεία και το Εθνικό Σύστημα Υγείας (ΕΣΥ) συνάντηση. Ενώ η παρουσία της προέδρου της ΕΙΝΑΠ, Ματίνας Παγώνης, έδωσε ακόμα μεγαλύτερη αξία στη συνάντηση αυτή.

    Ο κ. Κασσελάκης συναντήθηκε με τη διοίκηση του νοσοκομείου και με τους εκπροσώπους των εργαζομένων, δίνοντας την ευκαιρία να συζητηθούν τα ζητήματα που αφορούν την καλύτερη λειτουργία του νοσοκομείου. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Κασσελάκης αντάλλαξε απόψεις και με εργαζόμενους στον χώρο του νοσοκομείου, καθώς και με συγγενείς ασθενών. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, εκφράστηκε σαφώς η έμφαση που δίνει ο κ. Κασσελάκης στη στήριξη του ΕΣΥ και των εργαζομένων του, με σκοπό να διασφαλίσει βελτιωμένες συνθήκες εργασίας και δίκαιους μισθούς για τους εργαζόμενους, καθώς και για να επανορθώσει το ΕΣΥ και να το στελεχώσει κατάλληλα.

    Ο κ. Κασσελάκης υποστηρίζει ότι η πολιτική ελέγχου των νοσοκομείων από τον υπουργό πρέπει να καταργηθεί και να αφεθεί στον ΑΣΕΠ η αρμοδιότητα για τη διοίκησή τους. Αυτή η αλλαγή ανταποκρίνεται στην ανάγκη να εκληφθεί η υγεία του Έλληνα πολίτη ως μια αμερόληπτη και αποκομματική προτεραιότητα για τη χώρα μας. Ανεξάρτητα από πολιτικά χρώματα και παρασκηνιακά συμφέροντα, η υγεία των πολιτών πρέπει να τύχει προσοχής και φροντίδας υψηλού επιπέδου.

    Συνοψίζοντας, ο κ. Κασσελάκης εκφράζει τη στήριξή του προς το ΕΣΥ και τους εργαζόμενους του, καλώντας την κυβέρνηση να αναλάβει δράση για να βελτιωθούν οι συνθήκες εργασίας και οι μισθοί τους. Η καλύτερη λειτουργία του ΕΣΥ και η ανάπτυξή του ως ένα ισχυρό και ανεξάρτητο σύστημα υγείας πρέπει να αποτελέσουν προτεραιότητα για την ελληνική κοινωνία.

    Με αυτήν την επίσκεψη, ο κ. Κασσελάκης επιβεβαιώνει τη δέσμευσή του να σταθεί δίπλα στο προσωπικό του νοσοκομείου και να το υποστηρίξει σε κάθε βήμα του. Αυτή η δέσμευση είναι απόλυτη και αυθεντική, με σκοπό την αναβάθμιση του υγειονομικού συστήματος και την παροχή αποτελεσματικής φροντίδας για όλους τους πολίτες.
    Πηγή

    Share:

    Σχετικά Άρθρα