6 Ιουλίου 2024

    Επαναστατική Ρομποτική Χειρουργική: Ο Όμιλος HHG Σαρώνει με το Σύστημα Da Vinci

    Η τεχνολογία συναντά την υγεία στον Όμιλο Hellenic Healthcare Group. Καθώς οι εξελίξεις στον χώρο της ιατρικής συνεχίζουν να προχωρούν, ο Όμιλος HHG ταξιδεύει στο μέλλον και εφοδιάζει τους κορυφαίους ιατρούς με την πιο σύγχρονη τεχνολογία. Ένα από αυτά τα καινοτόμα μηχανήματα είναι το σύστημα Da Vinci, προσφέροντας υψηλής ποιότητας ιατρικές υπηρεσίες με ασφάλεια και εξαιρετική ακρίβεια. Με έξι Da Vinci Xi διαθέσιμα σε νοσοκομεία του Όμιλου, ο HHG συνεχίζει να είναι ο πρωτοπόρος στη ρομποτική χειρουργική στην Ελλάδα και στην Ευρώπη.

    Το σύστημα Da Vinci είναι ένα ρομποτικό σύστημα εξοπλισμένο με τις πιο πρόσφατες επιστημονικές εξελίξεις στην τεχνολογία. Οι χειρουργοί χρησιμοποιούν αυτό το σύστημα για να πραγματοποιήσουν πολύπλοκες επεμβάσεις με ακρίβεια και ελάχιστη επεμβατικότητα. Οι ρομποτικοί βραχίονες του Da Vinci επιτρέπουν στους γιατρούς να βελτιώσουν την τεχνική τους, επιτρέποντας την αντιμετώπιση ακόμη και των πιο απαιτητικών καταστάσεων. Οι επέμβασεις με το σύστημα Da Vinci προσφέρουν πολλά πλεονεκτήματα, όπως καλύτερο χειρουργικό αποτέλεσμα, μικρότερο χρόνο νοσηλείας, λιγότερες μεταγγίσεις αίματος και μειωμένο μετεγχειρητικό πόνο.

    Ο δρ. Βασίλης Πουλάκης, Χειρουργός Ουρολόγος – Ανδρολόγος και Διευθυντής Ρομποτικού Ουρολογικού Κέντρου και Ουρολογικής Κλινικής του Metropolitan Hospital, είναι ένας από τους πιο έμπειρους Ρομποτικούς Χειρουργούς-Ουρολόγους στον κόσμο. Έχει πραγματοποιήσει πολυπλοκες επεμβάσεις με τη χρήση του συστήματος Da Vinci, και έχει λάβει πολλά βραβεία και αναγνωρίσεις για την εμπειρία και τις επιδόσεις του. Οι επεμβάσεις με το Da Vinci προσφέρουν αξιοσημείωτη ακρίβεια και απόλυτη εικονική επαύξηση, επιτρέποντας στους γιατρούς να δουν το χειρουργικό πεδίο σε τρισδιάστατη αναπαράσταση.

    Με τη βοήθεια του συστήματος Da Vinci, πολλές επεμβάσεις μπορούν να γίνουν με μεγαλύτερη ακρίβεια και αποτελεσματικότητα. Επεμβάσεις σε παθήσεις της ουρολογίας, όπως ο καρκίνος του προστάτη, η καλοήθης υπερτροφία του προστάτη, ο καρκίνος της ουροδόχου κύστης και πολλές άλλες μπορούν να αντιμετωπιστούν αποτελεσματικά με το Da Vinci. Παράλληλα, άλλες επεμβάσεις σε περιοχές όπως το νεφρό, ο ουρητήρας, οι γυναικολογικές παθήσεις και οι κήλες μπορούν επίσης να γίνουν με τη χρήση αυτής της τεχνολογίας.

    Ο Όμιλος HHG συνεχίζει να επενδύει στην καινοτομία προκειμένου να προσφέρει υψηλού επιπέδου υγειονομική περίθαλψη και να δημιουργεί αξία για τους ασθενείς, τους ιατρούς και τους συνεργάτες του. Με την εισαγωγή της ρομποτικής χειρουργικής με το σύστημα Da Vinci, ο Όμιλος HHG παρέχει την καλύτερη δυνατή φροντίδα για τους ασθενείς του, καθιστώντας τον εαυτό του πρωτοπόρο στον χώρο της ρομποτικής χειρουργικής.
    Πηγή

    Share:

    Σχετικά Άρθρα