2 Ιουλίου 2024

    Ζήσε τη Ζωή σου: Ενημερωτική Εκστρατεία για τον Καρκίνο του Πνεύμονα από την Bristol Myers Squibb

    Η ελληνική αντιπροσωπεία της Bristol Myers Squibb (BMS) συνεχίζει για δεύτερη χρονιά την επιτυχημένη εκστρατεία ενημέρωσης με τίτλο «Ζήσε τη Ζωή σου!», στο πλαίσιο της ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του πνεύμονα και την πρόληψη του. Με αυτήν την πρωτοβουλία, η εταιρεία επιδιώκει να συμβάλει στη βελτίωση της υγείας και της ποιότητας ζωής των ασθενών με καρκίνο του πνεύμονα, αλλά και να ευαισθητοποιήσει το κοινό για την ανάγκη τακτικού ελέγχου και πρόληψης της νόσου.

    Στο πλαίσιο αυτό, η BMS διοργανώνει μια εκδήλωση ενημέρωσης στις 24 Νοεμβρίου στη Θεσσαλονίκη. Μέσα από την εκδήλωση, η εταιρεία επιθυμεί να φτάσει σε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους στη Βόρεια Ελλάδα με σκοπό την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση για τον καρκίνο του πνεύμονα. Οι επισκέπτες της εκδήλωσης θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν ενημερωτικό υλικό σχετικά με τον καρκίνο του πνεύμονα και να φωτογραφηθούν σε έναν ειδικό φωτογραφικό θάλαμο με το μήνυμα “Ζήσε τη Ζωή σου”. Η εκδήλωση θα καλυφθεί ζωντανά και από τον ραδιοφωνικό σταθμό Plus Radio 102,6.

    Για την αποτελεσματική ενημέρωση του κοινού, η εταιρεία θα πλαισιώσει τη δράση της με ενημερωτικές δημοσιεύσεις στους λογαριασμούς της στα social media, ενώ θα λειτουργεί και η ενημερωτική ιστοσελίδα www.zisekathesouanasa.gr, που αποτελείται από αξιόπιστες πληροφορίες σχετικά με τον καρκίνο του πνεύμονα.

    Οι οργανισμοί Lung Cancer Europe (LuCE), Ελληνική Εταιρεία Ακτινοθεραπευτικής Ογκολογίας (ΕΕΑΟ), Ελληνική Εταιρεία Καρκίνου Πνεύμονα (ΕΛΕΚΑΠ), Ελληνική Εταιρεία Ογκολόγων Παθολόγων Ελλάδας (ΕΟΠΕ), Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία (ΕΠΕ), Ελληνική Ομοσπονδία Καρκίνου (ΕΛΛΟΚ) και Fairlife L.C.C. – Φροντίδα και πρόληψη για τον Καρκίνο του Πνεύμονα, υποστηρίζουν την εκστρατεία και συμμετέχουν ενεργά στην ενημέρωση του κοινού για τον καρκίνο του πνεύμονα.

    Ο Σοφοκλής Χάνος, υπεύθυνος επικοινωνίας και προαγωγής των ασθενών της Bristol Myers Squibb Ελλάδας, δήλωσε ότι η εταιρεία έχει ως προτεραιότητα την αντιμετώπιση του καρκίνου του πνεύμονα και της κοινωνικής στρατηγικής της. Η συνεργασία με συλλόγους ογκολογικών ασθενών και οι ενέργειες ευαισθητοποίησης και εκπαίδευσης του ευρέος κοινού σχετικά με τη νόσο και την έγκαιρη διάγνωση αποτελούν σημαντικά κομμάτια της δέσμευσης της εταιρείας στον αγώνα κατά του καρκίνου του πνεύμονα. Η συμμετοχή της BMS στην εκστρατεία «Ζήσε τη Ζωή σου!» αποτελεί την συμβολή της για τη διάδοση του μηνύματος ότι η πρόληψη και η ελπίδα είναι ισχυρά όπλα στη μάχη κατά του καρκίνου του πνεύμονα, μαζί με τις σύγχρονες θεραπείες που προσφέρει η επιστήμη.

    Η εκστρατεία ενημέρωσης για τον καρκίνο του πνεύμονα «Ζήσε τη Ζωή σου!» υλοποιείται με τη συμμετοχή και την υποστήριξη από πολλούς οργανισμούς, με σκοπό την ευαισθητοποίηση και την πρόληψη της νόσου.
    Πηγή

    Share:

    Σχετικά Άρθρα