7 Ιουλίου 2024

    Η Ειρήνη Αγαπηδάκη τονίζει την υποστήριξη προς τους γιατρούς και τους νοσηλευτές στο Παίδων”

    Στο πλαίσιο της επίσκεψής της στο νοσοκομείο Παίδων “Η Αγία Σοφία”, η Αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας, Ειρήνη Αγαπηδάκη, εξέφρασε ένα νέο μήνυμα στήριξης προς τους γιατρούς και τους νοσηλευτές. Με ειλικρίνεια και συγκίνηση αναφέρθηκε στην αυταπάρνηση και την αφοσίωσή τους στο έργο τους, ιδιαίτερα σε αυτές τις δύσκολες μέρες. Επισήμανε ότι αυτή η θυσία που προσφέρουν για να φροντίσουν τα παιδιά μας πρέπει να τους αναγνωρίζεται και να τους στηρίζουμε όσο μπορούμε.

    Παράλληλα, τόνισε ότι η στήριξή μας προς τους ανθρώπους σε ανάγκη είναι αποστολή και υποχρέωση και ότι πρέπει να είμαστε δίπλα τους, είτε με ηθικό τρόπο, είτε συναισθηματικά, είτε ουσιαστικά. Εκφράζοντας τις ευχές της για δύναμη στους επαγγελματίες υγείας και γρήγορη ανάρρωση στα παιδιά, εξέφρασε την επιθυμία να μπορέσουν να επιστρέψουν σύντομα στα σπίτια τους με τις οικογένειές τους.

    Η κυρία Αγαπηδάκη δεν περιορίστηκε μόνο στο να εκφράσει τα συναισθήματά της, αλλά είχε επίσης την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους γονείς, να παίξει με τα παιδιά και να τους δώσει δώρα και ευχές για τις γιορτές των Χριστουγέννων. Την συνόδευσε ο Διοικητής του νοσοκομείου, Εμμανουήλ Παπασάββας, μαζί με συνεργάτες και το προσωπικό του.

    Έτσι, η επίσκεψη της Ειρήνης Αγαπηδάκη στο Παίδων “Η Αγία Σοφία” δίνει ένα ιδιαίτερο μήνυμα ενότητας και στήριξης προς τους επαγγελματίες υγείας, που παλεύουν για να παράσχουν την καλύτερη δυνατή φροντίδα στα παιδιά μας. Είναι καθήκον μας να τους ενθαρρύνουμε και να τους στηρίξουμε σε αυτήν τους την προσπάθεια, καθώς και να είμαστε δίπλα τους σε κάθε τους ανάγκη.
    Πηγή

    Share:

    Σχετικά Άρθρα