7 Ιουλίου 2024

    Η νέα BMW X2 ήρθε στην Ελλάδα – Τον Μάρτιο του 2024 το παγκόσμιο λανσάρισμα

    Η νέα γενιά της BMW X2 έφτασε στην Ελλάδα, με το πολυαναμενόμενο παγκόσμιο λανσάρισμα να πραγματοποιείται τον Μάρτιο του 2024. Το γεγονός της εισαγωγής της στην ελληνική αγορά πριν από την παγκόσμια πρεμιέρα αναδεικνύει τη σημασία που δίνει η BMW στην Ελλάδα ως αναπτυσσόμενη αγορά και μεγάλο εμπορικό κέντρο.

    Η νέα BMW X2 έρχεται σε διάφορες εκδόσεις, όπως η αμιγώς ηλεκτρική BMW iX2 xDrive30, η έκδοση επιδόσεων BMW X2 M35i xDrive, καθώς και βενζινοκίνητη και πετρελαιοκίνητη έκδοση. Το καλοκαίρι του 2024 θα παρουσιαστούν επιπλέον μία δεύτερη αμιγώς ηλεκτρική έκδοση και μία πετρελαιοκίνητη.

    Η παραγωγή της νέας BMW X2 και της νέας BMW iX2 γίνεται ευέλικτα σε μια ενιαία γραμμή συναρμολόγησης στο εργοστάσιο του BMW Group στο Regensburg, ενώ εκεί θα κατασκευάζονται επίσης οι μπαταρίες υψηλής τάσης για την αμιγώς ηλεκτρική έκδοση. Με την εισαγωγή της BMW iX2, η εταιρεία επιδιώκει να επιταχύνει την ανάπτυξη της ηλεκτροκίνησης και να προωθήσει περαιτέρω την αειφορικότητα.

    Σχεδιαστικά, η νέα BMW X2 ξεχωρίζει με τις δυναμικές γραμμές και τις γενναιόδωρες επιφάνειές της. Έχει μεγαλώσει σε μήκος, πλάτος και ύψος σε σχέση με την προκάτοχό της, παρέχοντας περισσότερο χώρο τόσο για τους επιβάτες όσο και για τις αποσκευές. Το εσωτερικό της προσφέρει μια μοντέρνα premium ατμόσφαιρα, με σπορ πινελιές και πλούσιο εξοπλισμό.

    Η νέα BMW X2 έρχεται με πληθώρα επιλογών, όπως το M Sport πακέτο που προσθέτει αεροδυναμικά βελτιστοποιημένες εξωτερικές λεπτομέρειες, το πακέτο M Sport Pro που προσθέτει ακόμα περισσότερα sport στοιχεία, καθώς και πολλές άλλες επιλογές όπως πανοραμική ηλιοροφή και BMW Maps σύστημα πλοήγησης.

    Η νέα γενιά BMW X2 είναι ένα εντυπωσιακό και προηγμένο αυτοκίνητο που συνδυάζει απόδοση, σπορ στυλ και βιωσιμότητα. Με τιμές που ξεκινούν από 42.150 ευρώ για την BMW X2 και 56.560 ευρώ για την iX2, η νέα γενιά της X2 υπόσχεται να γίνει αναμφίβολα μία από τις καλύτερες επιλογές στην κατηγορία των compact SUV.
    Πηγή

    Share:

    Σχετικά Άρθρα