9 Ιουλίου 2024

    Η Interamerican προωθεί ενέργειες πρόληψης κατά του Καρκίνου του Μαστού”

    Τον μήνα Οκτώβριο, η Interamerican αφιέρωσε πλήθος ενεργειών για να ευαισθητοποιήσει και να ενημερώσει γυναίκες για τη σημασία της πρόληψης του καρκίνου του μαστού. Με δομή και επιμονή, η εταιρεία διοργάνωσε ποικίλες εκδηλώσεις για να προστατεύσει την γυναικεία υγεία. Το πρώτο βήμα έγινε την Κυριακή 1η Οκτωβρίου, όπου τουλάχιστον 150 άτομα από το διοικητικό προσωπικό της Interamerican και άλλων συνεργαζόμενων επιχειρήσεων, καθώς και ασθενείς που παρακολουθούνται από το Κέντρο Μαστού της Αθηναϊκής Mediclinic, συμμετείχαν στον αγώνα GreeceRace for the Cure®, που διοργανώθηκε από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με καρκίνο του μαστού “Άλμα Ζωής”. Κατά τη διάρκεια του αγώνα, δύο ασθενοφόρα της Interamerican Βοηθείας ήταν παρόντα για την εξυπηρέτηση έκτακτων περιστατικών υγείας.

    Οι ενέργειες της Interamerican συνεχίστηκαν με την υλοποίηση εκπαιδευτικών και ενημερωτικών προγραμμάτων για τους εργαζομένους και τις συνεργάτιδες του δικτύου πωλήσεων Agency της Interamerican. Επιστημονικά στελέχη από το “Άλμα Ζωής”, η κα Αικατερίνη Μανίκα, Χειρουργός Μαστού και Διευθύντρια του Κέντρου Μαστού της Αθηναϊκής Mediclinic, και η κα Νεκταρία Λαμπρινάκη, πλαστική χειρουργός, είχαν την ευκαιρία να μοιραστούν τις γνώσεις τους. Με αυτόν τον τρόπο, η Interamerican επιδίωξε να ενισχύσει το μήνυμα για τη σημασία της πρόληψης και της καταπολέμησης του καρκίνου του μαστού.

    Αναγνωρίζοντας τη σημασία της προληπτικής φροντίδας για την καταπολέμηση της νόσου, η Interamerican συνεργάζεται με την Αθηναϊκή Mediclinic και τα Πολυϊατρεία Medifirst για την παροχή υπηρεσιών εξέτασης του μαστού, όπως η ψηφιακή μαστογραφία και το υπερηχογράφημα, αλλά και επιμέλεια από εξειδικευμένο ιατρό. Μέσω αυτών των υπηρεσιών, η Interamerican προσφέρει ολοκληρωμένη και ατομικοποιημένη φροντίδα στις γυναίκες.

    Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την έγκαιρη διάγνωση και τις διαγνωστικές εξετάσεις, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας στο https://www.interamerican.gr. Είναι σημαντικό να ενημερωνόμαστε και να προλαμβάνουμε τον καρκίνο του μαστού για μια υγιή και ευημερούσα ζωή.
    Πηγή

    Share:

    Σχετικά Άρθρα