4 Ιουλίου 2024

    Μεζονέτες προς πώληση στην Αθήνα

    Η Αθήνα, πρωτεύουσα της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, εξελίσσεται σε μια σύγχρονη μεγαλούπολη με πολλά διαφορετικά πρόσωπα. Αν και πολλοί εστιάζουν στο πολυάσχολο κέντρο της Αθήνας και τα μεγάλα προάστια της, υπάρχουν και άλλες γωνιές στην πόλη που ξεχωρίζουν. Η Ηλιούπολη και η Καισαριανή είναι δύο τέτοιες συνοικίες που αναπτύσσονται στις παρυφές του Υμηττού.

    Η Ηλιούπολη είναι ένα προάστιο με πράσινο τοπίο, αφού το μεγαλύτερο μέρος της έκτασής της καλύπτεται από δάση. Η κοντινή της απόσταση από το παλιό Διεθνές Αεροδρόμιο του Ελληνικού επέφερε χαμηλούς συντελεστές δόμησης και την κυριαρχία διώροφων κατοικιών. Η περιοχή έχει καλή πρόσβαση προς το κέντρο της Αθήνας και τη θάλασσα, ειδικά μετά τη λειτουργία του σταθμού μετρό “Ηλιούπολη – Γρηγόρης Λαμπράκης”.

    Η Καισαριανή βρίσκεται στις βορειοδυτικές πλαγιές του Υμηττού και έχει αναπτυχθεί ομαλά. Διαθέτει καλοσχεδιασμένες οριζόντιες και κάθετες οδούς και αποτελείται από μια μεγάλη κεντρική λεωφόρο που είναι και έδρα μιας ζωντανής τοπικής αγοράς. Η περιοχή επικοινωνεί εύκολα με το κέντρο της Αθήνας μέσω των λεωφορείων και των τρόλεϊ. Στα όρια της αναπτύσσεται επίσης το Αισθητικό Δάσος Καισαριανής, που προσφέρει πολύτιμο πράσινο περιβάλλον στο κέντρο της πόλης.

    Μεζονέτα στην Ηλιούπολη

    Αυτή η μεζονέτα βρίσκεται στον τέταρτο και πέμπτο όροφο μιας πολυκατοικίας που κατασκευάστηκε το 1979. Εκτείνεται σε έκταση 108,10 τ.μ. και διαθέτει ασανσέρ. Ο τέταρτος όροφος αποτελείται από σαλόνι, κουζίνα και βεράντες. Ο πέμπτος όροφος περιλαμβάνει 3 υπνοδωμάτια με μπαλκόνια και ένα μπάνιο. Η μεζονέτα βρίσκεται σε πολύ μικρή απόσταση από τη Λεωφόρο Πρωτόπαπα.

    Τιμή: 156.000€

    Μεζονέτα στην Καισαριανή

    Αυτή η μεζονέτα προσόψεως εκτείνεται στον έκτο και έβδομο όροφο μιας πολυκατοικίας πολύ κοντά στο Άλσος Σκοπευτηρίου Καισαριανής. Έχει συνολικό εμβαδόν 103,50 τ.μ. Ο έκτος όροφος περιλαμβάνει σαλόνι-κουζίνα, W.C. και ημιυπαίθριο χώρο. Ο έβδομος όροφος περιλαμβάνει 2 υπνοδωμάτια, μπάνιο, W.C. κι έναν ακόμα ημιυπαίθριο χώρο. Η μεζονέτα περιλαμβάνει επίσης ιδιόκτητη θέση στάθμευσης και αποθήκη στο υπόγειο της οικοδομής.

    Πηγή

    Share:

    Σχετικά Άρθρα