4 Ιουλίου 2024

    Νέα Ανακαλύψτε τα foundation που θα χαρίσουν ματ όψη στη λιπαρή σας επιδερμίδα

    Έχοντας λιπαρή ή μεικτή επιδερμίδα, γνωρίζετε πόσο εκνευριστικό μπορεί να είναι να δημιουργείτε ένα τέλειο μακιγιάζ και να το βλέπετε να λιώνει και να εξαφανίζεται μετά από λίγες ώρες. Τα λαμπερά και ενυδατικά foundation μπορεί να χαρίζουν μια όμορφη λάμψη στην επιδερμίδα, αλλά αν έχετε έντονη λιπαρότητα, το μακιγιάζ δεν θα διαρκέσει και το πρόσωπό σας θα φαίνεται ακόμα πιο λιπαρό σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Ευτυχώς, υπάρχουν τα oil-free foundation που ελέγχουν την λιπαρότητα και προσφέρουν ένα ανάλαφρο ματ αποτέλεσμα.

    Αντί για τις βαριές και ματ φόρμουλες που κάποτε κυκλοφορούσαν, πλέον μπορείτε να βρείτε ελαφριές συνθέσεις που προσφέρουν ένα αψεγάδιαστο ματ αποτέλεσμα. Αυτά τα foundation δεν έχουν καμία σχέση με το εφέ μάσκας που ίσως έχετε στο μυαλό σας, αφού περιέχουν συστατικά που είναι φιλικά προς το δέρμα. Μερικά από αυτά περιέχουν ενυδατικό υαλουρονικό οξύ για να διατηρούν την ενυδάτωση του δέρματος χωρίς να ενθαρρύνουν την υπερβολική παραγωγή λιπαρότητας. Έτσι, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα λαμπερό αλλά μη λιπαρό look και να έχετε ένα αψεγάδιαστο μακιγιάζ όλη μέρα.

    Ορισμένες προτάσεις που μπορείτε να εξερευνήσετε είναι τα εξής:

    1. Teint Idole Ultra Wear 24h Longwear Foundation, Lancôme
    2. Natural Fix All Day Matt Foundation, Radiant Professional Make-Up
    3. All Hours Foundation, YSL
    4. Bare With Me Blur Tint Foundation, NYX Professional Makeup
    5. Matt Plus Liquid Foundation, Seventeen
    6. Superstay Activewear 30h, Maybelline New York
    7. Velvet Colors, Frezyderm
    8. Forever No-Transfer 24h Wear Matte Foundation, Dior

    Με αυτά τα foundation, μπορείτε να αποκτήσετε μια ματ όψη που θα διαρκεί, ακόμα και αν έχετε λιπαρή επιδερμίδα. Ανακαλύψτε την κατάλληλη σύνθεση και απολαύστε ένα αψεγάδιαστο μακιγιάζ που θα σας συνοδεύει όλη την ημέρα.
    Πηγή

    Share:

    Σχετικά Άρθρα