2 Ιουλίου 2024

    Νέα διεθνής διάκριση για το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία

    Το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία πέτυχε μια νέα διεθνή διάκριση καθώς συμπεριλήφθηκε για ακόμη μια χρονιά στη διάσημη λίστα Readers’ Choice Awards του ταξιδιωτικού περιοδικού Conde Nast Traveler για το 2023 στην κατηγορία “Καλύτερα Ξενοδοχεία στην Ευρώπη”. Αυτή η διάκριση αποδεικνύει την αφοσίωση του ξενοδοχείου στην παροχή εξαιρετικών εμπειριών στους επισκέπτες του, μέσω της απαράμιλλης εξυπηρέτησης και της δέσμευσής του για την ικανοποίηση των αναγκών τους.

    Τα Readers’ Choice Awards του Conde Nast Traveler είναι μια αξιόλογη αναγνώριση στον ταξιδιωτικό κλάδο, αναδεικνύοντας τις κορυφαίες ταξιδιωτικές εμπειρίες όπως αξιολογήθηκαν από τους αναγνώστες του περιοδικού. Η συνεχής περιλαμβανόμενη του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία σε αυτήν την πολυτιμότατη λίστα αντικατοπτρίζει την υψηλή ποιότητα της φιλοξενίας του, την προσοχή στη λεπτομέρεια και την αποφασιστικότητά του να προσφέρει μοναδικές εμπειρίες στους επισκέπτες.

    Τα ξενοδοχεία Μεγάλη Βρεταννία και King George, που διαχειρίζεται η Marriott International, Inc., ανήκουν στην Εταιρεία Ελληνικών Ξενοδοχείων ΛΑΜΨΑ Α.Ε, που είναι μέρος του ομίλου Λασκαρίδη.

    Πηγή

    Share:

    Σχετικά Άρθρα