5 Ιουλίου 2024

    Νέα Παράσταση: “Η Όπερα της Πεντάρας” στο θέατρο Αγορά, από το patrasevents.gr

    Ανακοινώσαμε ότι το patrasevents.gr σας έχει ένα μοναδικό δώρο! Δύο τυχεροί αναγνώστες θα κερδίσουν μια διπλή πρόσκληση για την παράσταση “Η Όπερα της Πεντάρας” στο θέατρο Αγορά. Όλο αυτό που χρειάζεται να κάνετε είναι να στείλετε ένα μήνυμα με το ονοματεπώνυμό σας και το θέμα του διαγωνισμού στην κοινότητα μας στο Viber. Οι νικητές θα ανακοινωθούν στις 19/02 στις 11:00 π.μ. και θα ενημερωθούν σχετικά με την παραλαβή των εισιτηρίων τους.

    “Η Όπερα της Πεντάρας” είναι η νέα παραγωγή της Θεατρικής Ομάδας των Εργαζομένων του Πανεπιστημίου (Θ.Ο.Ε.Π.Π.) και αποτελεί μια προσαρμογή του έργου του Μπέρτολντ Μπρεχτ, με διδασκαλία-σκηνοθεσία από τον Γιάννη Τσάκωνα.

    Η παράσταση αυτή αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα έργα του 20ου αιώνα και διακρίνεται για την κοινωνική της κριτική και την σάτιρά της. Μέσα από μια αριστουργηματική προβολή, το έργο αναφέρεται στη διαφθορά της κοινωνίας, τον καταστροφικό ρόλο του χρήματος και τα τερτίπια ελέγχου της άρχουσας τάξης.

    Οι ηθοποιοί της ΘΟΕΠΠ φέτος μεταμορφώνονται σε διάφορους ρόλους, αποδίδοντας με μοναδικό τρόπο τη δράση και την κριτική του έργου. Με χορό, μουσική και πρόζα, η παράσταση προσφέρει μια ανατρεπτική εμπειρία που ενδυναμώνει την σκέψη και την αντίληψή μας για την κοινωνία.

    Η επίσημη πρεμιέρα θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2024, ενώ οι παραστάσεις θα πραγματοποιηθούν από τις 15 έως τις 25 Φεβρουαρίου σε διάφορες ώρες.

    Εάν επιθυμείτε να μαθαίνετε πρώτοι για παραπάνω διαγωνισμούς και να είστε πάντα ενήμεροι για τα νέα της περιοχής μας, μην διστάσετε να γίνετε μέλος της κοινότητας του patrasevents.gr στο Viber. Ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο (link) και θα ειδοποιείστε άμεσα για όλες τις τελευταίες πληροφορίες.

    Μην χάσετε αυτήν την ευκαιρία να δείτε μια μοναδική παράσταση με πρωταγωνιστές την εξαιρετική ΘΟΕΠΠ και την “Όπερα της Πεντάρας”. Στείλτε το μήνυμά σας τώρα και μπείτε στην κλήρωση για τις εισιτήρια!
    Πηγή

    Share:

    Σχετικά Άρθρα