4 Ιουλίου 2024

    Νέα προκήρυξη 5Κ/2023 για πλήρωση 775 μόνιμων θέσεων στην Υγεία

    Δημοσιεύτηκε σήμερα στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως η πολυαναμενόμενη προκήρυξη 5Κ/2023 του ΑΣΕΠ, η οποία αφορά στην πλήρωση 775 μόνιμων θέσεων υπαλλήλων σε νοσοκομεία όλης της χώρας. Η προκήρυξη αυτή, περιλαμβάνει θέσεις μόνιμου προσωπικού για το υπουργείο Υγείας, καθώς και θέσεις με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας τριών ετών, στο Γενικό Νοσοκομείο Παπαγεωργίου (ΝΠΙΔ) και σε φορείς της Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης.

    Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής στην προκήρυξη από τις 16 Ιανουαρίου 2024, ώρα 08:00, έως και τις 31 Ιανουαρίου 2024, ώρα 14:00, με βάση την ημερομηνία υποβολής της ηλεκτρονικής αίτησης στο ΑΣΕΠ. Παρακαλούμε επισκεφθείτε τον επίσημο ιστότοπο του ΑΣΕΠ για περισσότερες πληροφορίες.

    Η προκήρυξη αυτή απευθύνεται σε υποψήφιους με επιμορφωτικό επίπεδο απολυτηρίου γυμνασίου και λυκείου. Οι κενές θέσεις περιλαμβάνουν ειδικότητες όπως βοηθοί ιατρικών και βιολογικών εργαστηρίων, βοηθοί νοσηλευτών, διοικητικού-λογιστικού προσωπικού, οδηγούς, πληροφορικής, εργατών, τραπεζοκόμων και προσωπικού καθαριότητας.

    Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να πληρούν τις απαιτούμενες προϋποθέσεις, να υποβάλουν την αίτησή τους εντός των καθορισμένων προθεσμιών και να προετοιμαστούν προσεκτικά για τις εξετάσεις και τις συνεντεύξεις που θα ακολουθήσουν.

    Σύμφωνα με τα δεδομένα της προκήρυξης, οι νέες προσλήψεις θα βοηθήσουν στην ενίσχυση του υγειονομικού προσωπικού και στη βελτίωση των υπηρεσιών υγείας προς το κοινό. Είναι μια σημαντική ευκαιρία για ανέργους και ανθρώπους που αναζητούν μια σταθερή επαγγελματική προοπτική στον τομέα της Υγείας.

    Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προκήρυξη και τις ειδικότητες που αναζητούνται, παρακαλούμε επισκεφθείτε τον επίσημο ιστότοπο του ΑΣΕΠ ή επικοινωνήστε με τα αρμόδια όργανα για οποιαδήποτε διευκρίνιση.

    Πηγή

    Share:

    Σχετικά Άρθρα