7 Ιουλίου 2024

    Νέα σειρά περιποίησης από τη Valmont: Η ουσία των μελισσών

    Το premium ελβετικό brand VALMONT παρουσίασε πρόσφατα την πρωτοποριακή σειρά περιποίησης Essence of Bees από τη συλλογή l’Elixir Des Glaciers. Αυτή η πολυτελής καθημερινή ιεροτελεστία περιποίησης προσφέρει εξαιρετικά αποτελέσματα ακόμη και στο πιο ξηρό δέρμα.

    Η Essence of Bees είναι ένα μοναδικό σύμπλεγμα που περιλαμβάνει μέλι, πρόπολη, βασιλικό πολτό και έλαιο από το τριαντάφυλλο Rosa Moschata, το οποίο καλλιεργείται στους κήπους της Valmont στις Ελβετικές Άλπεις. Αυτά τα συστατικά προσφέρουν θρέψη, λείανση και ανανέωση στην επιδερμίδα, ακόμη και στις πιο ξηρές επιδερμίδες. Η νέα σειρά Essence of Bees περιλαμβάνει τρία εμβληματικά προϊόντα: το Huile Majestueuse, το Crème de Masque Majestueuse και το Sérum Majestueux Vos Yeux.

    Το Huile Majestueuse είναι ένα ενυδατικό έλαιο θρέψης για το πρόσωπο, το Crème de Masque Majestueuse είναι μια βελούδινη κρεμο-μάσκα θρέψης για το πρόσωπο και το Sérum Majestueux Vos Yeux είναι ένας ελαφρύς και γρήγορα διεισδυτικός ορός ανόρθωσης βλεφάρων. Αυτά τα προϊόντα προσφέρουν υψηλής αποτελεσματικότητας θρέψη με εξαιρετικά ελαφριές υφές, ακολουθώντας ένα σύγχρονο και γενναιόδωρο πνεύμα.

    Με τη νέα αυτή συλλογή, η Valmont εκφράζει την ενισχυμένη δέσμευσή της για την προστασία των μελισσών, η οποία αποτελεί κεντρική πτυχή της πολιτικής της για τη βιώσιμη ανάπτυξη. Η εταιρεία έχει αναπτύξει ισχυρές συνεργασίες με τέσσερις συνεταιρισμούς, την ARCHE DES ABEILLES FOUNDATION (Ελβετία), τη BEELIFE (Βρυξέλλες), τη BEEKEEPERS FOUNDATION (Μέση Ανατολή) και τη POLLINATOR PARTNERSHIP (Βόρεια Αμερική), προκειμένου να προωθήσει συμπληρωματικά projects για την προστασία των μελισσών και της βιοποικιλότητας.

    Επίσης, ο επίσημος αντιπρόσωπος της Valmont στην Ελλάδα, η ORLOFF, έχει στηρίξει τους μελισσοκόμους της Θεσσαλίας με την υιοθέτηση 45 κυψέλες στην περιοχή της Καρδίτσας. Με αυτόν τον τρόπο, η ORLOFF συνδράμει τους πληγέντες μελισσοκόμους που έχασαν φέτος τα μελίσσια τους λόγω των πλημμύρων.

    Το λαμπερό event που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο King George στην «καρδιά» της Αθήνας αποτέλεσε μια ευκαιρία για τους καλεσμένους να γνωρίσουν τη νέα σειρά Essence of Bees από τη Valmont και να ενημερωθούν για τις δράσεις που προωθεί το brand για την προστασία των μελισσών και της βιοποικιλότητας.
    Πηγή

    Share:

    Σχετικά Άρθρα