4 Ιουλίου 2024

    Νέος Άνεμος για το Γενικό Νοσοκομείο Πρέβεζας: Ωφελημένοι από την Δωρεά του Ιδρύματος «Παύλος Γιαννακόπουλος»

    Την Τρίτη, 12 Δεκεμβρίου, πραγματοποιήθηκαν συλλείτουργες τελετές στο Γενικό Νοσοκομείο Πρέβεζας για να γιορταστεί η εγκαίνια των ανακαινισμένων χώρων υγιεινής θαλάμων ασθενών. Αυτό το σημαντικό έργο πραγματοποιήθηκε μέσω μιας γενναιόδωρης δωρεάς από το κοινωφελές Ίδρυμα «Παύλος Γιαννακόπουλος». Το νοσοκομείο της πόλης αποτελεί μέλος του Εθνικού Συστήματος Υγείας και προσφέρει ιατρική περίθαλψη τόσο στους κατοίκους του νομού, όσο και στον ευρύτερο πληθυσμό της περιοχής της Ηπείρου. Η δωρεά του Ιδρύματος Παύλος Γιαννακόπουλος εστίασε στη μελέτη και την κατασκευή χώρων υγιεινής για 11 θαλάμους του νοσοκομείου. Στο πλαίσιο αυτής της προσπάθειας, πραγματοποιήθηκε πλήρης ανανέωση των εγκαταστάσεων υγιεινής στους θαλάμους ασθενών και προστέθηκαν νέες ιματιοθήκες για τα προσωπικά αντικείμενα των ασθενών κατά την έναρξη της νοσηλείας τους. Η δωρεά αυτή υλοποιήθηκε με γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση των ασθενών και τη βελτίωση των συνθηκών νοσηλείας, δύο αξίες που χαρακτηρίζουν κάθε ενέργεια του Ιδρύματος Παύλος Γιαννακόπουλος. Με τη γενναιόδωρη συνεισφορά του Ιδρύματος, εξασφαλίστηκε μια αναβαθμισμένη και ποιοτική παροχή υγειονομικής φροντίδας για τους ασθενείς του νοσοκομείου.

    Η τελετή του Αγιασμού πραγματοποιήθηκε από τον Μητροπολίτη Νικοπόλεως και Πρεβέζης, Χρυσόστομο. Ο Πρόεδρος του Ιδρύματος «Παύλος Γιαννακόπουλος», κ. Δημήτρης Π. Γιαννακόπουλος, κατά τη διάρκεια της τελετής, εξέφρασε τη χαρά του για το γεγονός ότι το νοσοκομείο της Πρέβεζας βρίσκεται σε μια διαδικασία αναβάθμισης και ότι το Ίδρυμα Παύλος Γιαννακόπουλος συμμετέχει ενεργά σε αυτήν την προσπάθεια. Επιπλέον, ανέφερε ότι με την παρέμβασή τους, έχουν επιτύχει μια σημαντική βελτίωση στον χώρο παραμονής των ασθενών στο νοσοκομείο. Είναι σημαντικό για το Ίδρυμα να δείχνει σε πράξη τον σεβασμό του προς τους ασθενείς, όπως καθημερινά το κάνουν οι γιατροί, οι νοσηλευτές και η διοίκηση του νοσοκομείου. Ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Πρέβεζας, κ. Δημήτρης Σκανδάλης, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του προς το Ίδρυμα «Παύλος Γιαννακόπουλος» και ειδικά προς τον πρόεδρο του, κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλο, για τη δωρεά τους. Ανέφερε ότι αυτή η ευγενική προσφορά επιτρέπει τη βελτίωση των χώρων υγιεινής σε θαλάμους των κλινικών του νοσοκομείου, προσφέροντας έτσι σημαντική και ουσιαστική βελτίωση στην ποιότητα της φροντίδας των ασθενών. Η γενναιοδωρία του Ιδρύματος και του προέδρου του αποτελεί ένα πολύτιμο εργαλείο για την υγεία και την ευημερία του νοσοκομείου και, ως εκ τούτου, όλης της Πρέβεζας. Επιπλέον, η δωρεά εντάχθηκε και προηγήθηκε ενός σχεδιασμού για την συνολική ανακαίνιση των κλινικών, γεγονός που την καθιστά ακόμη πιο πολύτιμη. Από την πλευρά μας, ευχαριστούμε θερμά την υποστήριξή σας στην προώθηση της υγείας και του κοινωνικού έργου του νοσοκομείου, ανέφερε ο διοικητής του νοσοκομείου.

    Με αυτήν την νέα ευκαιρία που παρέχεται από το Ιδρύμα «Παύλος Γιαννακόπουλος», το Γενικό Νοσοκομείο Πρέβεζας έχει τη δυνατότητα να αναβαθμίσει και να βελτιώσει την παροχή υπηρεσιών προς τους ασθενείς του. Με αυτόν τον τρόπο, το νοσοκομείο είναι πιο έτοιμο να ανταποκριθεί στις ανάγκες της τοπικής κοινότητας και να προσφέρει ένα ανώτερο επίπεδο περίθαλψης. Αυτή η δωρεά αποδεικνύει τη συνεχιζόμενη δέσμευση του Ιδρύματος «Παύλος Γιαννακόπουλος» στην προώθηση της υγείας και της ευημερίας των πολιτών. Με την υποστήριξη αυτή, το νοσοκομείο μπορεί να συνεχίσει να παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και να είναι ένα σημείο αναφοράς για την υγειονομική περίθαλψη στην περιοχή.

    Οι ανανεωμένοι χώροι υγιεινής στο Γενικό Νοσοκομείο Πρέβεζας είναι ένα βήμα προς την κατεύθυνση της περαιτέρω αναβάθμισης του νοσοκομείου και τη βελτίωση της ποιότητας της περίθαλψης που παρέχεται στους ασθενείς. Με τη φιλοδοξία να συνεχίζει να εξελίσσεται και να προσαρμόζεται στις αλλαγές και τις ανάγκες της σύγχρονης ιατρικής, το Γενικό Νοσοκομείο Πρέβεζας υπόσχεται να παρέχει υψηλή ποιότητα φροντίδας σε όλους τους ασθενείς που εμπιστεύονται την υγεία τους στα χέρια μας.
    Πηγή

    Share:

    Σχετικά Άρθρα