6 Ιουλίου 2024

    Νέος αναπληρωτής τομεάρχης Υγείας στο ΣΥΡΙΖΑ: Ο Ροδόπης Φερχάτ Οζγκιούρ αναλαμβάνει καθήκοντα

    Μετά από απόφαση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανου Κασσελάκη, ο βουλευτής Ροδόπης Φερχάτ Οζγκιούρ αναλαμβάνει τα καθήκοντα του αναπληρωτή Τομεάρχη Υγείας. Ο κ. Οζγκιούρ είναι γνωστός για τον ρόλο του ως υπεύθυνος της επιτροπής Υγείας της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στην περιοχή της Ροδόπης και είναι απόφοιτος της Οδοντιατρικής σχολής της Αθήνας.

    Με την ανάληψη των καθηκόντων του, ο κ. Οζγκιούρ δείχνει τη δέσμευσή του στον τομέα της υγείας και την προσήλωσή του στις αξίες και τις αρχές του ΣΥΡΙΖΑ. Με εξειδίκευση στην οδοντιατρική, ο κ. Οζγκιούρ θα επικεντρωθεί στην προώθηση και την ανάπτυξη των υπηρεσιών υγείας, με έμφαση στην πρόληψη και την προαγωγή της κοινωνικής δικαιοσύνης.

    Οι πολίτες της Ροδόπης έχουν ήδη εκφράσει την εμπιστοσύνη τους στον κ. Οζγκιούρ, καθώς έχει αποδείξει την ικανότητα του να ακούει τις ανάγκες της τοπικής κοινότητας και να προβαίνει σε αποτελεσματικές δράσεις. Με την πρόσφατη ανάληψη των καθηκόντων του ως αναπληρωτής τομεάρχης Υγείας, ο κ. Οζγκιούρ θα ενισχύσει ακόμα περισσότερο τον ρόλο του στην προώθηση της υγείας και της ευημερίας στην περιοχή.

    Με τον Ροδόπη Φερχάτ Οζγκιούρ να έχει αναλάβει τα ηνία του τομέα της Υγείας, ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ δείχνει τη συνεχή δέσμευσή του στη βελτίωση του δημόσιου συστήματος υγείας και στην προστασία των πολιτών. Ο κ. Οζγκιούρ, με την εμπειρία και τις γνώσεις του, αναμένεται να προωθήσει και να υλοποιήσει μια σειρά δράσεων που θα έχουν απτά οφέλη για την κοινωνία μας.

    Ο προορισμός μας είναι μια υγιής και δίκαιη κοινωνία, όπου κάθε πολίτης θα έχει πρόσβαση σε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες υγείας. Με τον κ. Οζγκιούρ να καταλαμβάνει ένα κορυφαίο δημόσιο αξίωμα, είμαστε βέβαιοι ότι θα συνεχίσουμε να προασπίζουμε αυτήν την πολιτική και να επιδιώκουμε την πλήρη κάλυψη των αναγκών των πολιτών μας στον τομέα της υγείας.

    ΣΥΡΙΖΑ: Αναπληρωτής τομεάρχης Υγείας ο Ροδόπης Φερχάτ Οζγκιούρ – Ένας νέος ηγέτης για μια υγιή κοινωνία
    Πηγή

    Share:

    Σχετικά Άρθρα