7 Ιουλίου 2024

    Νέος κύκλος εκπαίδευσης για νέους επιστήμονες στον κλάδο των Κανονιστικών Υποθέσεων της Πανελλήνιας Ένωσης Φαρμακοβιομηχανίας

    Η Πανελλήνια Ένωση Φαρμακοβιομηχανίας (ΠΕΦ) ανακοινώνει την έναρξη του δεύτερου κύκλου του προγράμματος εκπαίδευσης με τίτλο “ΠΕΦ Professional Development” στον τομέα των Κανονιστικών Υποθέσεων (Regulatory Affairs – RA). Με αυτήν την πρωτοβουλία, η Πανελλήνια Ένωση Φαρμακοβιομηχανίας επιδιώκει να προωθήσει την εκπαίδευση των νέων επιστημόνων και να προσφέρει σύγχρονες γνώσεις και δεξιότητες για τη σταδιοδρομία τους.

    Ο δεύτερος κύκλος του προγράμματος “ΠΕΦ Professional Development” θα ξεκινήσει τον Ιανουάριο του 2024 και απευθύνεται σε επιστήμονες που έχουν αποφοιτήσει από τριτοβάθμιες εκπαιδευτικές ιδρύσεις ή έχουν πραγματοποιήσει μεταπτυχιακές σπουδές σε τμήματα Επιστημών Υγείας, Χημείας, Βιολογίας, Βιοτεχνολογίας και Χημικών Μηχανικών και επιθυμούν να αποκτήσουν περαιτέρω εμπειρία και γνώσεις στον τομέα των Κανονιστικών Υποθέσεων. Μέσω αυτού του προγράμματος, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να αναζητήσουν εργασία στον κλάδο της ελληνικής φαρμακοβιομηχανίας, ο οποίος αποτελεί έναν εξαιρετικά δυναμικό και αναπτυσσόμενο τομέα της ελληνικής οικονομίας.

    Το πρόγραμμα “ΠΕΦ Professional Development” θα περιλαμβάνει θεωρητικά μαθήματα και πρακτικές εργασίες με συνολική διάρκεια 6 εβδομάδων. Οι συμμετέχοντες θα αποκτήσουν γνώσεις σχετικά με το νομικό πλαίσιο που διέπει την άδεια και κυκλοφορία των φαρμάκων, το οποίο αποτελεί ουσιαστικό μέρος της λειτουργίας των φαρμακευτικών εταιρειών παγκοσμίως. Οι προπτυχιακοί και μεταπτυχιακοί φοιτητές που θα ολοκληρώσουν επιτυχώς το πρόγραμμα θα λάβουν πιστοποίηση παρακολούθησης από τον αναγνωρισμένο φορέα “TUV HELLAS”.

    Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου 2023. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα και τη διαδικασία υποβολής αιτήσεων, μπορείτε να ακολουθήσετε τον σύνδεσμο: [https://www.pef.gr/%CF%80%CE%B5%CF%86-professional-development/](https://www.pef.gr/%CF%80%CE%B5%CF%86-professional-development/)

    Τίτλοςυ: “ΠΕΦ Professional Development: Νέα ευκαιρία για τους νέους επιστήμονες στον κλάδο των Κανονιστικών Υποθέσεων”
    Πηγή

    Share:

    Σχετικά Άρθρα