2 Ιουλίου 2024

    Νέος συμπλοκή ανάμεσα στον Άδωνι Γεωργιάδη και τον Παύλο Πολάκη στη δίκη του ΚΕΕΛΠΝΟ

    Νέα σύγκρουση προέκυψε σήμερα στη δίκη για τις προσλήψεις στο ΚΕΕΛΠΝΟ, μεταξύ του Άδωνι Γεωργιάδη και του Παύλου Πολάκη. Ο Παύλος Πολάκης κατέθεσε κατόπιν δικού του αιτήματος, το οποίο έγινε δεκτό από την έδρα. Ο Άδωνις Γεωργιάδης παρίσταται εκ νέου στο ακροατήριο για να καταθέσει κατά αντιπαράσταση με τον κ. Πολάκη, σε περίπτωση που υπήρχε σχετική απόφαση του δικαστηρίου. Η ένταση ανέβηκε όταν ο Άδωνις Γεωργιάδης εκφράστηκε έντονα για το γεγονός ότι ο Παύλος Πολάκης απάντησε σε τηλεφώνημα κατά τη διάρκεια της κατάθεσής του. “Δεν το έχω ξαναδεί αυτό. Μάρτυρας να σηκώνει τηλέφωνο ενώ καταθέτει; Και εγώ έχω πολλές εργασίες. Παρακαλώ πολύ υπολογίστε ότι έχω κι εγώ εργασίες! Λες και οι άλλοι δεν έχουμε εργασίες! Όλα έχουν κάποια όρια!” ανέφερε ο κ. Γεωργιάδης.

    Ο Άδωνις Γεωργιάδης επίσης ανήρτησε ένα tweet για τη σημερινή εκδίκαση, καταγγέλλοντας ότι το επεισόδιο με τον Παύλο Πολάκη ήταν στημένο, με τη βοήθεια του δικηγόρου του, Γιάννη Απατσίδη. Αναφέρει ότι ο Παύλος Πολάκης ζήτησε συμβουλή από τον δικηγόρο του, προκειμένου να φύγει από το δικαστήριο, λέγοντας ότι έχει κάτι επείγον. Αναφέρει επίσης ότι ο κ. Πολάκης άρχισε να μιλάει στο κινητό του ενώπιον του δικαστηρίου κατόπιν της συμβουλής του δικηγόρου. Αυτό προκάλεσε αναταραχή και ο κ. Απατσίδης προσπάθησε να διακόψει τη δίκη, όπως ήδη έχει συμβεί και σε προηγούμενη δίκη.

    Η κόντρα αυτή αποτελεί μέρος μιας μακρόχρονης κόντρας μεταξύ των δύο πλευρών, με καθένα να υποστηρίζει την αντίθετη άποψη για την υπόθεση των προσλήψεων στο ΚΕΕΛΠΝΟ. Παρόλα αυτά, η ένταση που παρουσιάστηκε σήμερα φαίνεται να έχει φθάσει σε νέα ύψη. Παρά την αντιπαράθεση και τον εκνευρισμό μεταξύ των δύο πλευρών, αναμένεται να συνεχιστεί η δίκη στις 13 Μαρτίου. Είναι αναμφίβολο ότι η συνέχιση της δίκης θα προκαλέσει νέες έντασεις ανάμεσα στους δύο πολιτικούς.
    Πηγή

    Share:

    Σχετικά Άρθρα