4 Ιουλίου 2024

    Νέο τρέιλερ για την ταινία «Οι Μοτοσυκλετιστές» με τους Austin Butler και Tom Hardy

    Μία νέα προσθήκη στο κινηματογραφικό τοπίο ανακοινώθηκε πρόσφατα από τη Focus Features, με τη δημοσίευση ενός νέου τρέιλερ για την πολυαναμενόμενη ταινία “Οι Μοτοσυκλετιστές”. Στο καστ της ταινίας περιλαμβάνονται οι λαμπροί ηθοποιοί Austin Butler, Jonny Comeau και Tom Hardy, δίνοντας έξτρα αίγλη στην παραγωγή.

    Η ταινία αποτελεί μια κινηματογραφική μεταφορά του φωτογραφικού βιβλίου με τον ίδιο τίτλο, γραμμένο από τον Danny Lyon. Το σενάριο υπογράφει ο Τζεφ Νίκολς, ο οποίος είναι επίσης και ο σκηνοθέτης της ταινίας. Η πλοκή του φιλμ επικεντρώνεται στην ιστορία μιας ομάδας μοτοσυκλετιστών στις Ηνωμένες Πολιτείες τη δεκαετία του ’60.

    Η Kathy, που είναι μέλος των Vandals, μιας λέσχης μοτοσυκλετιστών, εξιστορεί την άνοδο και την εξέλιξη του γκρουπ σε διάστημα δέκα ετών. Αρχικά αποτελούν μια τοπική ομάδα από περιθωριακούς, που ενώνονται από τις όμορφες στιγμές, τις μοτοσικλέτες και τον σεβασμό προς τον Johnny, τον ηγέτη τους. Όμως, με την πάροδο των χρόνων, η Kathy αισθάνεται ότι πρέπει να ανταγωνιστεί τον ισχυρό Johnny για την προσοχή του άντρα της. Τελικά, οι τρεις τους βρίσκονται αντιμέτωποι με σημαντικές αποφάσεις σχετικά με την σχέση τους και την πίστη τους στη λέσχη.

    Εκτός από τους πρωταγωνιστές Austin Butler, Jonny Comeau και Tom Hardy, το εντυπωσιακό καστ περιλαμβάνει επίσης τους Michael Shannon, Michael Fassbender, Boyd Holbrook και Norman Reedus. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο σκηνοθέτης Τζεφ Νίκολς επιστρέφει στον κινηματογράφο μετά από οκτώ χρόνια από την τελευταία του προσπάθεια με την ταινία “Loving” το 2016. Η πρεμιέρα της ταινίας “Οι Μοτοσυκλετιστές” ήταν ιδιαίτερα επιτυχημένη στο Φεστιβάλ του Telluride το περασμένο έτος, με αποτέλεσμα η Focus αμέσως να αγοράσει τα δικαιώματα προβολής, μετά από την απόφαση της 20th Century Studios της Disney να αφαιρέσει την ταινία από το καλοκαιρινό πρόγραμμα λόγω απεργίας της SAG-AFTRA.
    Πηγή

    Share:

    Σχετικά Άρθρα