2 Ιουλίου 2024

    Οι Κάργιες ράβουν τα πιο κουλ ρούχα των Εξαρχείων

    Οι Κάργιες είναι δύο νεαρές γυναίκες που κινούνται γύρω στα 20 τους. Πρόκειται για τη Μαρία και την Εύη, δύο δημιουργικά κορίτσια που ένωσαν τις δυνάμεις τους για να δημιουργήσουν ένα πρότζεκτ ραπτικής. Στο άρθρο, συναντάμε τις κοπέλες στο Σέλας, ένα μαγαζί των Εξαρχείων, όπου μας περιγράφουν την ιστορία τους και τον τρόπο που δημιουργούν τα ρούχα τους.

    Οι Κάργιες κάνουν ρούχα που ξεχωρίζουν για την κουλ αισθητική τους. Το πρότζεκτ τους δεν βασίζεται σε επιχειρηματικές φιλοδοξίες ή τάσεις, αλλά απλά σε μια αγάπη για τη ραπτική και τη δημιουργία. Η Μαρία ανακαλύπτει τη ραπτική και ξεκινά να μαθαίνει, έχοντας ως στόχο να μπορεί να δημιουργεί τα δικά της ρούχα και να τα μοιράζεται με τους φίλους της.

    Η συνεργασία των κοριτσιών ξεκινά όταν η Εύη εμπνέεται από τον λογαριασμό της Μαρίας στο Instagram και της κάνει πρόταση να συνεργαστούν. Έτσι, ξεκινούν να δημιουργούν μοναδικά ρούχα που αντανακλούν την δική τους αισθητική.

    Τα ρούχα των Καργιών δεν ακολουθούν ένα συγκεκριμένο στυλ ή συλλογή, αλλά φτιάχνονται ανάλογα με τις δυνατότητες και τις προτιμήσεις των κοριτσιών. Επιλέγουν ελαστικά υφάσματα που αναδεικνύουν τα σώματα και επιτρέπουν σε όλους να νιώθουν άνετα με τα ρούχα τους. Τα ρούχα τους είναι μοναδικά κομμάτια, καθώς δεν φτιάχνουν πολλά αντίγραφα από το ίδιο ύφασμα.

    Ο στόχος των Καργιών είναι να δημιουργήσουν έναν χώρο όπου όλοι μπορούν να εκφράζουν την αυθεντικότητά τους μέσω των ρούχων που φορούν. Θέλουν να σπάσουν τους κοινωνικούς κανόνες και να δείξουν ότι ο καθένας μπορεί να ντύνεται όπως θέλει, χωρίς να καθορίζεται από τις προσδοκίες της κοινωνίας.

    Οι Κάργιες έχουν ανοίξει λογαριασμό στο Instagram όπου προβάλλουν τις δημιουργίες τους. Το brand τους έχει γίνει ένας μυστικός κώδικας για την κοινότητα που τις ακολουθεί, καθώς φορώντας τα ρούχα τους δείχνεις ότι ανήκεις σε αυτήν την ομάδα που αντιμετωπίζει με ανοιχτό πνεύμα τη μόδα και το στυλ.

    Οι Κάργιες φιλοξενούνται πλέον στην “Παπούρα”, έναν δημιουργικό χώρο όπου πραγματοποιούν μαθήματα ραπτικής. Η συνεργασία τους με άλλες δημιουργικές κοπέλες αποτελεί έναν τρόπο να μοιραστούν την τέχνη τους και να εμπνεύσουν άλλους.

    Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφτείτε τον λογαριασμό των Καργιών στο Instagram εδώ.

    Πηγή

    Share:

    Σχετικά Άρθρα