4 Ιουλίου 2024

    Οι queer κοινότητες του Βερολίνου και της Αθήνας στον φακό του Spyros Rennt

    Το «CORPOREAL» είναι το τρίτο βιβλίο του καλλιτέχνη Spyros Rennt που έχει το Βερολίνο ως έδρα του. Το βιβλίο περιλαμβάνει 150 νέες φωτογραφίες που απαθανατίζουν πρόσωπα και στιγμές από τις queer κοινότητες του Βερολίνου και της Αθήνας. Οι φωτογραφίες εστιάζουν στη νυχτερινή ζωή και αντανακλούν την προοπτική ενός μέλους αυτών των κοινοτήτων και όχι απλώς ενός παρατηρητή.

    Ο φωτογράφος Spyros Rennt έχει ξεχωρίσει τα τελευταία χρόνια για τον αστικό του τρόπο ζωής, την αγάπη του για τις σύγχρονες queer υποκουλτούρες και την αυθεντικότητα του έργου του. Με αυθορμητισμό και ανεπιτήδευτο ύφος, οι λήψεις του αποτυπώνουν την ζωντανή πλευρά της νύχτας.

    Η παρουσίαση του βιβλίου «CORPOREAL» θα λάβει χώρα στο βιβλιοπωλείο Hyper Hypo την Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου στις 7.30 μ.μ. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, θα γίνει μια συνομιλία ανάμεσα στον φωτογράφο Spyros Rennt και την επιμελήτρια Βασιλεία Κάγκα, κατά την οποία θα συζητηθεί η νέα έκδοση του βιβλίου και το γενικότερο καλλιτεχνικό έργο του Spyros Rennt.

    Πηγή

    Share:

    Σχετικά Άρθρα