7 Ιουλίου 2024

    Ο Βασίλης Καρράς αποδίδει το τραγούδι των “Κακών συνηθειών” του Μίλτου Πασχαλίδη

    Η νέα μουσική πρόταση του Βασίλη Καρρά, με τίτλο “Είμαι εδώ”, έχει σαφή στόχο να απαντήσει σε εκείνους που βιάστηκαν να τον “θάψουν” λόγω των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει. Ο δημοφιλής λαϊκός τραγουδιστής κατά καιρούς έχει ερμηνεύσει τραγούδια από διαφορετικά ρεπερτόρια, δείχνοντας το πολυπρόσωπο της τέχνης του. Ανέβασε ένα από αυτά τα τραγούδια σε βίντεο κλιπ, σκηνοθετημένο από τον Κώστα Καπετανίδη, στο οποίο καταγράφονται γυρίσματα στο λιμάνι του Πειραιά και στο κέντρο της Αθήνας.

    Αυτή τη φορά, ο Βασίλης Καρράς επέλεξε ένα τραγούδι του Μίλτου Πασχαλίδη, τιτλοφορούμενο “Κακές συνήθειες”. Δεν είναι η πρώτη φορά που ερμηνεύει κομμάτι του Πασχαλίδη, καθώς στο παρελθόν είχε ερμηνεύσει το τραγούδι “Στα είπα όλα”.

    Ο δίσκος “Είμαι εδώ” περιλαμβάνει επίσης άλλα νέα τραγούδια, όπως το “Για Πάρτη Της” με μουσική του Γαβριήλ Γαβριήλου και στίχους των Βασίλη Καρρά και Γιάννη Μαλλιά, καθώς και το “Χύμα στο κύμα” με μουσική του Βασίλη Δαραμούσκα και στίχους του Βασίλη Γιαννόπουλου.

    Αυτή η μουσική πρόταση αποτελεί μια απάντηση σε εκείνους που διάδωσαν φήμες περί θανάτου του Βασίλη Καρρά λόγω των υγειονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει. Με αυτόν τον δίσκο, ο Καρράς αποδεικνύει ότι είναι παρών και συνεχίζει τη μουσική του πορεία.
    Πηγή

    Share:

    Σχετικά Άρθρα