7 Ιουλίου 2024

    Ο Γεωργιάδης επιβεβαιώνει: Οι δράσεις του ΚΕΕΛΠΝΟ ήταν νόμιμες

    Ο Υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, αντιδρά με ανάρτηση στο Twitter σε ένα δημοσίευμα που αναφέρεται στις επικοινωνιακές δράσεις του ΚΕΕΛΠΝΟ κατά τη διάρκεια της θητείας του. Στην ανάρτησή του, ο κ. Γεωργιάδης επιβεβαιώνει τη νομιμότητα των προαναφερθέντων επικοινωνιακών δράσεων και τονίζει επίσης τη σχέση τους με μια εταιρεία ασφαλείας που, σύμφωνα με τα λεγόμενά του, προστάτευε ο Παύλος Πολάκης. Αυτή η εταιρεία, σύμφωνα με τη δικαστική έρευνα, είχε εκδώσει εικονικά τιμολόγια και ο ίδιος ο κ. Πολάκης έδινε παράνομες εντολές πληρωμής.

    Ο κ. Γεωργιάδης καλεί τον κ. Πολάκη να καταθέσει ερώτηση στη Βουλή, ώστε να συζητηθούν οι ενέργειες τους στο ΚΕΕΛΠΝΟ. Επίσης, τονίζει ότι το ψέμα και οι συκοφαντίες δεν μπορούν να κρύψουν την αλήθεια. Στο τέλος της ανάρτησής του, αναφέρει την εικόνα ενός άνευ ποδαριού Κρητικού που καταδιώκει τους κακοποιούς και υποστηρίζει ότι αυτή η εικόνα έχει πολλές διαφορετικές ερμηνείες μετά από αυτό το πόρισμα. Τέλος, καλεί τον κ. Πολάκη να δώσει απαντήσεις στις αρχές για τις εντολές που έδινε σε αυτήν την εταιρεία, υπονοώντας ότι η απολογία του θα γίνει στη σωστή στιγμή.

    Ο κατηγορούμενος πρώην υπουργός Παύλος Πολάκης μέχρι στιγμής δεν έχει απαντήσει στις κατηγορίες που του απευθύνει ο κ. Γεωργιάδης. Οι ερευνητές συνεχίζουν τη διερεύνηση της υπόθεσης για να αποκαλύψουν την πλήρη εικόνα και να διαπιστώσουν εάν υπήρξαν παρανομίες και παραβάσεις του νόμου.

    Το γεγονός ότι ο ίδιος ο κ. Γεωργιάδης προωθεί τη νομιμότητα των επικοινωνιακών δράσεων του ΚΕΕΛΠΝΟ κατά τη διάρκεια της θητείας του είναι μια επιστημονικά ουδέτερη απόδειξη που μπορεί να έχει σημαντικές επιπτώσεις στη δίκη αυτής της υπόθεσης. Εάν οι επικοινωνιακές δράσεις του ΚΕΕΛΠΝΟ αποδειχθούν πράγματι νόμιμες, τότε η δικαστική διαδικασία μπορεί να οδηγηθεί σε διαφορετική κατεύθυνση και να έχει σημαντικές επιπτώσεις στο μέλλον των εμπλεκομένων.

    Ωστόσο, η υπόθεση παραμένει υπό διερεύνηση και είναι αδύνατον να γίνουν οριστικά συμπεράσματα προς το παρόν. Είναι σημαντικό να αφήσουμε τη δικαιοσύνη να λειτουργήσει και να διερευνήσει όλες τις πτυχές της υπόθεσης. Μόνο τότε θα είμαστε σε θέση να κατανοήσουμε πλήρως την αλήθεια και να εξασφαλίσουμε ότι οι υπεύθυνοι θα λογοδοτήσουν για τις πράξεις τους.
    Πηγή

    Share:

    Σχετικά Άρθρα