7 Ιουλίου 2024

    ΠΟΠΥΣΥΠ: Προνοητικά μέτρα για την υγεία των πυροσβεστών από την HHG

    Ο Όμιλος Hellenic Healthcare Group (HHG), στο πλαίσιο του προγράμματος της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, αναλαμβάνει ένα πρωτοποριακό έργο για την υγεία των πυροσβεστών και των πυροσβεστριών της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πενταετούς Υποχρέωσης & Συμβασιούχων Πυροσβεστών (ΠΟΠΥΣΥΠ). Μέσω ενός ετήσιου δωρεάν check-up, η HHG παρέχει στους πυροσβέστες και τις πυροσβέστριες μια ευκαιρία να ελέγξουν την κατάσταση της υγείας τους. Ταυτόχρονα, προσφέρει ειδικές παροχές υγείας για εκείνους και τις οικογένειές τους, δείχνοντας έτσι την ευγνωμοσύνη της για το ήρωικό έργο τους.

    Οι εξετάσεις πραγματοποιούνται σε θεραπευτήρια του Ομίλου HHG σε διάφορες τοποθεσίες. Στην Αττική, οι πυροσβέστες μπορούν να επιλέξουν το Υγεία Hospital, το Metropolitan Hospital, το Μητέρα, το Metropolitan General και το Λητώ. Στην Κρήτη, η παροχή γίνεται από το Creta InterClinic, ενώ στην Καλαμάτα από την κλινική City Hospital. Επιπλέον, οι πυροσβέστες έχουν τη δυνατότητα να υποβληθούν σε διαγνωστικές εξετάσεις στα κέντρα υγείας HealthSpot και Πlaton Δiagnosis. Τα HealthSpot προσφέρουν υπηρεσίες πρωτοβάθμιας περίθαλψης, εφαρμόζοντας την υψηλή τεχνολογία και συνεργαζόμενα με νοσοκομεία και άλλες μονάδες του Ομίλου HHG. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα HealthSpot παρέχουν επίσης την υπηρεσία “Homecare”, προσφέροντας ιατρικές εξετάσεις και φροντίδα στον χώρο του ασθενούς.

    Για περισσότερες πληροφορίες και ραντεβού, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την τηλεφωνική γραμμή του Ομίλου HHG στο 212 8086000.

    Ο Ομιλος Hellenic Healthcare Group αναλαμβάνει με ευθύνη τον φροντιστηριακό ρόλο για την υγεία των πυροσβεστών, επενδύοντας στην πρόληψη και την παροχή υψηλής ποιότητας ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης. Η πρωτοβουλία αυτή αναδεικνύει τη σημαντική συμβολή των πυροσβεστών στην κοινωνία και αποτελεί ένα παράδειγμα καλού πράγματος που αξίζει να ακολουθηθεί και από άλλους φορείς. Τέτοιου είδους πρωτοβουλίες μας υπενθυμίζουν τη σπουδαιότητα της αλληλεγγύης και της φροντίδας για τους συνανθρώπους μας, ειδικά για όσους εκτελούν κρίσιμα καθήκοντα για το κοινό καλό.
    Πηγή

    Share:

    Σχετικά Άρθρα