4 Ιουλίου 2024

    Προωθούνται έργα ανακαίνισης Τμημάτων Επειγόντων Περιστατικών σε νοσοκομεία

    Υπογράφηκαν νέες συμβάσεις για την αναμόρφωση των Τμημάτων Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ) σε νοσοκομεία της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας (ΥΠΕ), σύμφωνα με ανακοίνωση της υπηρεσίας. Οι συμβάσεις υπογράφηκαν σήμερα, μεταξύ του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας και των αναδόχων, και αφορούν τα ΤΕΠ των νοσοκομείων: Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο «ΑΤΤΙΚΟΝ», ΓΝΝΠ «Ο ΑΓ. ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ-ΓΝΔΑ «Η ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑ», Γενικό Νοσοκομείο Πειραιά «ΤΖΑΝΕΙΟ» και Γενικό Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Πειραιά «ΜΕΤΑΞΑ». Το συνολικό ποσό των έργων φτάνει τα 7.380.480 ευρώ.

    Η ανακαίνιση και προσαρμογή των ΤΕΠ αποτελεί μια σημαντική παρέμβαση στον χώρο της υγείας, αναφέρει η υπηρεσία. Τα Τμήματα Επειγόντων Περιστατικών είναι οι πρώτοι χώροι που υποδέχονται τους ασθενείς με επείγοντα προβλήματα υγείας, γι’ αυτό είναι απαραίτητο οι χώροι αυτοί να είναι ευπρεπείς, οργανωμένοι και να προσφέρουν αίσθηση αξιοπρέπειας. Η ποιότητα των υπηρεσιών υγείας είναι μία από τις κύριες παραμέτρους που πρέπει να λαμβάνονται υπόψη σε όλους τους χώρους των νοσοκομείων, και ιδιαίτερα στα Τμήματα Επειγόντων Περιστατικών. Με την υλοποίηση αυτών των έργων, η ασφάλεια και η εμπιστοσύνη των ασθενών θα ενισχυθεί ακόμα περισσότερο.

    Ειδήσεις σήμερα: Ποιοι περιορισμοί επιβάλλονται στον αντιγριπικό εμβολιασμό Μέτρα ασφαλείας για την αντιμετώπιση παρενεργειών φαρμάκων – Το σύστημα καταγραφής των παρενεργειών του ΕΟΦ
    Πηγή

    Share:

    Σχετικά Άρθρα