5 Ιουλίου 2024

    Συνέντευξη με τον Jay Starr

    Ο Jay Starr, τραγουδιστής R’n’B και σόουλ, μας αποκαλύπτει λεπτομέρειες για τον εαυτό του και το στυλ του.

    Όνομα: Jay Starr

    Ασχολία: Τραγουδιστής RnB και σόουλ

    Ο Jay Starr αποκαλύπτει ότι ξεκίνησε το τραγούδι σε μικρή ηλικία και έγραψε τα πρώτα του κομμάτια στα 18 του. Εξηγεί ότι η μουσική είναι για αυτόν το μέσο έκφρασης και χαλάρωσης.

    Σχέση με τη μόδα:

    Ο Jay Starr αποκαλύπτει ότι η μητέρα του είναι σχεδιάστρια μόδας και τον βοήθησε να βρει το δικό του στυλ. Από μικρή ηλικία, ακολούθησε τον κανόνα της μητέρας του που έλεγενα εκτιμάς τα ρούχα που έχεις στην ντουλάπα σου και θα σου έρθουν περισσότερα. Σημειώνει ότι φορούσε κάθε μέρα κάτι διαφορετικό και αυτό του έδινε την αυτοπεποίθηση για να εκφράζεται μέσω της μόδας.

    Το πιο πολύτιμο item στη ντουλάπα του:

    Ο Jay Starr δηλώνει ότι τα παπούτσια του είναι το πιο πολύτιμο αξεσουάρ που διαθέτει. Εξηγεί ότι τα κατάλληλα παπούτσια μπορούν να αναβαθμίσουν το στυλ και να φέρουν ζωντάνια σε κάθε εμφάνιση. Αναφέρει ότι τα αγαπημένα του είναι τα ολόλευκα Air Force και τα θεωρεί ασύγκριτα στιλάτα και ευέλικτα.

    Για τι τιμή φοράει:

    Ο Jay Starr αποκαλύπτει τα κομμάτια που φοράει και την αντίστοιχη τιμή τους:

    • Πουκάμισο H&M – €35
    • Παντελόνι H&M – €30
    • Παπούτσια H&M – €60
    • Κολιέ Hello Ice – €80
    • Βραχιόλι Handoff – €60

    Τα επόμενα βήματα:

    Ο Jay Starr αποκαλύπτει ότι ετοιμάζεται να επισκεφθεί το στούντιο για να ηχογραφήσει καινούργια τραγούδια. Τον μπορείτε να βρείτε στο Instagram με το όνομα @godsentjaystar και να ακούσετε τα τραγούδια του στο Spotify.

    Πηγή

    Share:

    Σχετικά Άρθρα