4 Ιουλίου 2024

    Τα καλύτερα spa στην Ελλάδα και τον κόσμο για το 2023

    Για μία ένατη συνεχόμενη χρονιά, διεξήχθησαν τα ετήσια World Spa Awards, τα οποία αναγνωρίζουν κάθε χρόνο την αριστεία στον τουρισμό spa και ευεξίας. Αυτά τα βραβεία αποσκοπούν να προβάλλουν καλλιτεχνία και ποιότητα, καθώς και να συνδέσουν τους καταναλωτές με τους καλύτερους παρόχους υπηρεσιών spa και ευεξίας σε όλο τον κόσμο. Ως παγκόσμιο brand, τα βραβεία προσδίδουν αναγνώριση και αυξάνουν την ευαισθητοποίηση για την αξία της υγείας και ευεξίας. Τα βραβεία αυτά παρουσιάζουν επίσης παγκόσμιες διακρίσεις σε άλλους τομείς του τουρισμού, όπως η κρουαζιέρα, η γαστρονομία, το γκολφ, το σκι, η ταξιδιωτική τεχνολογία και τα καζίνο.

    Τα καλύτερα spa στην Ελλάδα

    Στην κατηγορία “Καλύτερο Ξενοδοχείο Spa 2023”, το βραβείο στην Ελλάδα απονεμήθηκε στο The Spa at Amanzoe. Το νικητήριο ξενοδοχείο αναφέρει ότι εμπνεύστηκε από τις ολιστικές θεραπείες του Ιπποκράτη και προσφέρει ένα φωτεινό spa με επιφάνεια 2.850 τ.μ, που συνδυάζει διατροφή, γυμναστική, άσκηση, μασάζ και κολύμπι στη θάλασσα, χρησιμοποιώντας σύγχρονα φυσικά προϊόντα και θεραπείες. Επιπλέον, όλα τα προϊόντα που χρησιμοποιούνται στο spa είναι φυσικά, και το συγκεκριμένο ξενοδοχείο έχει μια φιλοσοφία που ενσωματώνει την κίνηση και αντιμετωπίζει τον άνθρωπο ως ένα συνολικό σύστημα.

    Στην κατηγορία “Καλύτερο Resort Spa 2023”, το βραβείο στην Ελλάδα κέρδισε το Anassa Spa at Santo Pure Oia Suites & Villas. Αυτό το γαλήνιο καταφύγιο προσφέρει εμπειρίες ισορροπίας και αναζωογόνησης, ενώ προάγει την αληθινή σύνδεση με τη φύση. Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν μια ποικιλία από ευεξίας προγράμματα που συμπεριλαμβάνουν αρμονικές θεραπείες και σύγχρονες τεχνικές θεραπείας.

    Για το βραβείο “Καλύτερο Wellness Retreat 2023” στην Ελλάδα, τιμήθηκε το Euphoria Retreat. Αυτή η ρετρίτα ευεξίας προσφέρει ένα ταξίδι εναρμόνισης του μυαλού, του σώματος και του πνεύματος. Έχοντας ως βάση μια θεραπευτική φιλοσοφία, το Euphoria Retreat στοχεύει να ενεργοποιήσει και να εξισορροπήσει τους ταξιδιώτες.

    Τα καλύτερα spa στην Κύπρο

    Το AMARA Spa ανακηρύχθηκε ως το καλύτερο ξενοδοχείο spa στην Κύπρο για το 2023. Το AMARA προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από θεραπείες spa και ευεξίας, χρησιμοποιώντας πολύτιμα συστατικά όπως βιολογικό ελαιόλαδο, σπόρους χαρουπιού, εσπεριδοειδή και δεντρολίβανο.

    Για το βραβείο “Καλύτερο Resort Spa 2023” στην Κύπρο, κέρδισε το Kalloni Spa at Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa στη Λεμεσό. Το spa αυτό ενσαρκώνει τις αναπλαστικές δυνάμεις της θάλασσας και προσφέρει ποικιλία περιποιήσεων σε δεκατέσσερις αίθουσες και τρεις SPA Suite.

    Για το βραβείο “Καλύτερο Wellness Retreat 2023” στην Κύπρο, τιμήθηκε το Minthis. Αυτό το καταφύγιο ευεξίας προσφέρει αναζωογόνηση και αποκατάσταση, συνδυάζοντας τις δυνάμεις των τοπικών βοτάνων και μετάλλων με τη σύγχρονη επιστήμη.

    Τα κορυφαία spa στον κόσμο

    Το Alpine Spa at Bürgenstock Hotel & Alpine Spa στην Ελβετία ανακηρύχθηκε ως το καλύτερο ξενοδοχείο spa στον κόσμο για το 2023. Το AWAKEN, Atlantis The Palm στο Ντουμπάι κέρδισε το βραβείο του καλύτερου resort spa, ενώ το SPA & Meer at TUI Cruises αναδείχθηκε ως το καλύτερο spa πάνω σε κρουαζιερόπλοιο. Το The Aman Spa at Amangiri στις Ηνωμένες Πολιτείες κέρδισε το βραβείο του καλύτερου resort spa της ερήμου. Το Palazzo Fiuggi στην Ιταλία ανακηρύχθηκε ως το καλύτερο wellness retreat για το 2023. Το Ντουμπάι εξακολουθεί να είναι ο καλύτερος προορισμός για spa. Το Emirates Timeless Spa κέρδισε το βραβείο του καλύτερου spa σε αεροπορική εταιρεία.

    Πηγή

    Share:

    Σχετικά Άρθρα