7 Ιουλίου 2024

    Τι χρώμα είναι η ενέργεια που εκπέμπετε η αύρα σας και τι αποκαλύπτει αυτό για το χαρακτήρα σας;

    Η αύρα είναι ένα θέμα που έχει απασχολήσει όλο και περισσότερο τους ερευνητές και συζητείται όλο και πιο συχνά στην καθημερινή μας ζωή. Με την αύξηση της ευαισθησίας μας και την ανάπτυξη της τεχνολογίας έχουμε τη δυνατότητα να μετρήσουμε και να αναλύσουμε την αύρα που εκπέμπει κάθε άτομο.

    Η μέθοδος της φωτογράφησης Κίρλιαν και η χρήση συσκευών βίο-ανάδρασης μας επιτρέπουν να διαπιστώσουμε το χρώμα, τη μορφή και τη σύνθεση της αύρας μας, τα οποία αποτελούν δείκτες της ενεργειακής ροής, της γενετικής μας σύνθεσης και της φυσικής, ψυχικής και συναισθηματικής κατάστασής μας. Η αύρα αποτυπώνει επίσης την προσωπικότητα και την ουσιαστική φύση του κάθε ανθρώπου, αναδεικνύοντας τα συναισθήματα, τις επιθυμίες, τις ικανότητες, τους φόβους και τους παράγοντες άγχους, καθώς και την ευφυΐα και τη διορατικότητα.

    Η ανάλυση μιας φωτογραφίας αύρας μας δίνει την ευκαιρία να ανακαλύψουμε ασυνείδητα μοτίβα και να τα αναδείξουμε. Μπορεί να αποκαλύψει πλεονεκτήματα και αδυναμίες στον τρόπο που ενεργούμε, αλλά και να μας επιτρέψει να αναθεωρήσουμε τα πρότυπα ζωής μας που πιθανόν να μην μας εξυπηρετούν πλέον.

    Κάθε χρώμα της αύρας έχει διαφορετική σημασία και υποδηλώνει διαφορετική ποιότητα. Ας δούμε κάποια από αυτά:

    1. Κόκκινο: Το κόκκινο είναι ένα χρώμα ενέργειας που υποδηλώνει ένταση και δύναμη. Οι άνθρωποι με κόκκινο χρώμα στην αύρα τους είναι συναισθηματικοί, παθιασμένοι και έχουν ισχυρή θέληση. Απολαμβάνουν την πρόκληση και αρέσκονται στο να αντιμετωπίζουν δυσκολίες. Το ανοιχτό κόκκινο υποδηλώνει ερωτισμό και σεξουαλική ενέργεια, ενώ το σκούρο κόκκινο μπορεί να υποδηλώνει μπλοκαρισμένα συναισθήματα όπως ο θυμός.

    2. Πορτοκαλί: Το πορτοκαλί δείχνει δημιουργικότητα, ανθεκτικότητα, κέφι και ζωτικότητα. Το ανοιχτό πορτοκαλί υποδηλώνει χαρά, γενναιότητα και θετική σκέψη. Το σκούρο πορτοκαλί μπορεί να υποδηλώνει απαιτητικό χαρακτήρα, φθόνο, αλλά και υπερβολική ανταγωνιστικότητα ή κατάχρηση ναρκωτικών.

    3. Κίτρινο: Το κίτρινο αντιπροσωπεύει το λογικό μυαλό, τη διάνοια και τις διανοητικές μας ικανότητες. Το ανοιχτό κίτρινο υποδηλώνει μια ήρεμη αλλά σταθερή προσωπικότητα. Το λασπωμένο κίτρινο δείχνει έλεγχο, εγωκεντρική σκέψη και υπερβολική προσπάθεια. Το γκριζωπό κίτρινο υποδηλώνει πονηριά.

    4. Πράσινο: Το πράσινο δείχνει ισορροπία, αγάπη για τη φύση και χαρά στη ζωή. Το ανοιχτό πράσινο υποδηλώνει ανοιχτότητα σε νέες εμπειρίες, ενώ το σκούρο πράσινο υποδηλώνει μια πιο προσγειωμένη στάση, αλλά και νωθρότητα και υλική σκέψη.

    5. Μπλε: Το μπλε αποτελεί ένδειξη της πνευματικής πλευράς της ύπαρξής μας. Υποδηλώνει εσωτερική ειρήνη, αγάπη για την ανθρωπότητα και σταθερότητα. Το ανοιχτό μπλε υποδηλώνει υπομονή, ικανοποίηση και πίστη στη θεία τάξη. Το σκούρο μπλε δείχνει μια βαθιά εσωτερική γνώση.

    6. Μώβ: Το μώβ υποδηλώνει την ικανότητα για αλλαγή, διαφάνεια, ευαισθησία και διαίσθηση. Το καθαρό μώβ δείχνει αγάπη άνευ όρων και αφοσίωση. Το ανοιχτό μώβ υποδηλώνει αγάπη για τα αλλόκοτα πράγματα και μια γοητεία για όλα τα μαγικά και μυστικά. Το κοκκινωπό μώβ αντιπροσωπεύει τον αλτρουισμό και τη φιλανθρωπία.

    7. Άσπρο: Το άσπρο είναι η υψηλότερη συχνότητα και υποδηλώνει πολύ υψηλό βαθμό πνευματικής επιτυχίας. Λειτουργεί σαν μια προστατευτική επίστρωση.

    Η ανάλυση του χρώματος της αύρας μας μπορεί να μας βοηθήσει να κατανοήσουμε καλύτερα τον εαυτό μας, να ανακαλύψουμε τι μας ενδιαφέρει και τι μας επηρεάζει. Με την ανεξάρτητη εργασία και τη δέσμευσή μας, μπορούμε να αλλάξουμε την αύρα μας και να βελτιώσουμε την ποιότητα της ζωής μας.
    Πηγή

    Share:

    Σχετικά Άρθρα