30 Ιουνίου 2024

    Υψηλή διάκριση για το THE DOLLI του ομίλου Grecotel

    Το THE DOLLI, το εμβληματικό ξενοδοχείο στο Ιστορικό Κέντρο της Αθήνας του κορυφαίου ξενοδοχειακού ομίλου Grecotel, έλαβε αξιοσημείωτες διακρίσεις από το ταξιδιωτικό περιοδικό Condé Nast Traveler κατά τους εννέα πρώτους μήνες λειτουργίας του. Οι αναγνώστες του περιοδικού το αναδείκνυουν ως ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία στην Ευρώπη και το κορυφαίο ξενοδοχείο στην Ελλάδα, αναγνωρίζοντας τη μοναδική του αισθητική ταυτότητα και την ποιότητα της φιλοξενίας που προσφέρει.

    Το Condé Nast Traveler επέλεξε το THE DOLLI ως το καλύτερο ξενοδοχείο στην Αθήνα, τοποθετώντας το σε μια από τις εκλεκτές λίστες των καλύτερων ξενοδοχείων παγκοσμίως και αναγνωρίζοντας το ως ένα αναξιόλογο διεθνές σημείο αναφοράς.

    Το THE DOLLI έχει μια απίστευτη θέα στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης και σε κοντινή απόσταση βρίσκονται η Πλάκα και τα σημαντικότερα ιστορικά μνημεία.

    Η Grecotel επένδυσε στο διατηρητέο Μέγαρο Καλλιμασιώτη του 1925, που έχει σχεδιαστεί από τον αρχιτέκτονα Ανδρέα Κριεζή, και του έδωσε μια νέα ζωή καλύπτοντας τις απαιτήσεις των πλέον αναγνωρισμένων ξενοδοχείων στον κόσμο. Το ξενοδοχείο προσφέρει 46 δωμάτια, που συνδυάζονται ως ανεξάρτητα pied-à-terre και διαμερίσματα, και είναι φωτεινά και καλά αεριζόμενα, ενσωματώνοντας τη ζωντάνια, την ανεπανάληπτη ιστορία και το πνεύμα της πόλης.

    Το THE DOLLI του ομίλου Grecotel συνδυάζει τον σεβασμό προς την ιστορική φύση του κτιρίου με τον σύγχρονο κοσμοπολίτικο σχεδιασμό και την μαγνητική του ατμόσφαιρα. Από το εντυπωσιακό lobby με ύψος 10 μέτρων, την εντυπωσιακή βιβλιοθήκη και το μοναδικό Bar Secret, μέχρι το Dolli’s, το εστιατόριο στην ταράτσα που προσφέρει εκπληκτική θέα και εξαιρετική κουζίνα, καθώς και την εντυπωσιακή πισίνα που δείχνει να αιωρείται πάνω από την Πλάκα, οι επισκέπτες του THE DOLLI ανακαλύπτουν μια μοναδική σύνθεση από συλλεκτικά έργα τέχνης και αυθεντικά σχέδια, ζώντας μια μοναδική εμπειρία φιλοξενίας.

    Πηγή

    Share:

    Σχετικά Άρθρα