7 Ιουλίου 2024

    Χριστουγεννιάτικα bazaar: Μια ευκαιρία να βοηθήσουμε τα αδέσποτα

    Είναι κοινό μυστικό πως στην Ελλάδα υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός αδέσποτων ζώων που βρίσκονται στους δρόμους μας. Εκατομμύρια ζωάκια περιπλανιούνται εκεί για ποικίλους λόγους, όπως γέννηση στον δρόμο ή εγκατάλειψη από τους κηδεμόνες τους. Ο ρόλος των εθελοντών και των φιλοζωικών οργανώσεων είναι κρίσιμος για να εξασφαλιστεί η ευζωία και η ασφάλειά τους. Χάρη σε αυτούς, πολλά χαριτωμένα πλάσματα έχουν βρει ένα σπίτι, τροφή και περίθαλψη. Ωστόσο, οι φιλοζωικές οργανώσεις αντιμετωπίζουν πολλές δυσκολίες, από τον αυξανόμενο αριθμό των αδέσποτων ζώων έως την έλλειψη οικονομικών πόρων. Για αυτόν τον λόγο, είναι σημαντικό να στηρίξουμε τις προσπάθειές τους και να βοηθήσουμε με οποιονδήποτε τρόπο μπορούμε για να εξασφαλίσουμε την ευζωία αυτών των φανταστικών πλασμάτων.

    Κοντά στα Χριστούγεννα, διοργανώνονται φιλοζωικά bazaar σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, και αυτή είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για εμάς να προσφέρουμε τη βοήθειά μας. Μπορούμε να περάσουμε μια βόλτα από αυτά τα bazaar και να στηρίξουμε τα ζώα που μας έχουν ανάγκη. Παραθέτουμε μερικά από αυτά τα bazaar που θα γίνουν στις δύο πόλεις:

    1. Φιλοζωικό Σωματείο Νίκαιας-Κερατσινίου: Στις 2 και 3 Δεκεμβρίου, στη Νίκαια, θα βρίσκεται ένα bazaar με δωράκια για τους αγαπημένους μας. (Θηβών 245, Πολιτιστικός Χώρος “Μάνος Λοΐζος”)

    2. Ελληνική Φιλοζωική Εταιρεία: Το παζάρι της εταιρείας θα πραγματοποιηθεί στις 9 και 10 Δεκεμβρίου στην Αθήνα. (Πολεμικό Μουσείο, Ριζάρη 2 & Βασίλισσας Σοφίας, αίθουσα «Φουαγιέ»)

    3. Φιλοζωική Ομάδα Μαρκόπουλου Πόρτο Ράφτη: Το bazaar της ομάδας θα πραγματοποιηθεί στις 9 και 10 Δεκεμβρίου στον Πολυχώρο του Δήμου Μαρκόπουλου. Εκεί θα βρούμε προϊόντα σπιτιού, δώρα, ρούχα και παιχνίδια.

    4. Εθελοντές και Αδέσποτα Λυκόβρυσης Πεύκης: Το bazaar της ομάδας θα πραγματοποιηθεί στις 9 και 10 Δεκεμβρίου στην καφετέρια Bozar. Θα υπάρχουν γλυκίσματα, στολίδια, φλουριά και άλλα χριστουγεννιάτικα δώρα.

    5. Stray.gr – Σωματείο Περίθαλψης & Προστασίας Αδέσποτων Ζώων: Το bazaar θα πραγματοποιηθεί στις 9 και 10 Δεκεμβρίου στο Μεταξουργείο. Εκεί θα βρούμε κοσμήματα, γούρια, σκυλογατοσμήματα, ημερολόγια και άλλα χειροποίητα δώρα και διακοσμητικά.

    Αξίζει να σημειωθεί πως με κάθε αγορά που θα πραγματοποιηθεί σε αυτά τα bazaar, θα βοηθήσουμε τις φιλοζωικές οργανώσεις να εκπληρώσουν το έργο τους και να συνεχίσουν να φροντίζουν τα αδέσποτα ζώα. Ας δείξουμε λοιπόν τη γενναιοδωρία μας και ας κάνουμε τα Χριστούγεννα ακόμη πιο ειδικά για αυτά τα αθώα όντα που μάς χαρίζουν την αγάπη τους χωρίς καμία αντάλλαγμα.
    Πηγή

    Share:

    Σχετικά Άρθρα