ENFRAME | PHOTOGRAPHY

Συνέχειες ταινιών που βρίσκονται σε εξέλιξη

Πολλές ταινίες, είτε είχαν επιτυχία είτε όχι, ετοιμάζονται να βγάλουν τις συνέχειες τους. Αυτά τα έργα που έχουμε ανακαλύψει βρίσκονται σε διάφορα στάδια της παραγωγής. Άλλα ξεκινούν τώρα την παραγωγή και άλλα έχουν ξεκινήσει ήδη τα γυρίσματα. Δεν έχουν περιληφθεί στην λίστα οι ταινίες που πρόκειται να παιχτούν στους κινηματογράφους τους επόμενους μήνες.

 

28 Months Later (2013)

 28_Months_Later - Συνέχειες ταινιών που βρίσκονται σε εξέλιξη - dailyarticle.gr

Το 20 Weeks Later ήταν μια απρόσμενα καλή και διασκεδαστική συνέχεια του πρωτότυπου. Η Fox Searchlight πιστεύεται ότι ψάχνει για ένα δεύτερο sequel, ελπίζοντας να προσελκύσουν τον Alex Garland να επιστρέψει και να γράψει το σενάριο. Τίποτα σίγουρο δεν έχει ακουστεί ακόμη, αλλά υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να γίνει…

 

300 2

 300_2 - Συνέχειες ταινιών που βρίσκονται σε εξέλιξη - dailyarticle.gr

Ο Zack Snyder αποκάλυψε ότι ο Frank Miller δούλευε σε μια νέα ιδέα σχετικά με την τεράστια  επιτυχία του 300. Όπως ο Snyder δήλωσε στο MTV, “Κάτι συμβαίνει στο διάστημα του θανάτου του Λεωνίδα στις Θερμοπύλες και την μάχη των Πλαταιών. Είναι κάτι που δεν περιλήφθηκε στην πρώτη ταινία. Πολλά συνέβησαν σε αυτό το διάστημα”. Και αυτό φαίνεται να είναι το κομβικό σημείο για την ενδεχόμενη συνέχεια. Βέβαια αυτή την στιγμή είναι ακόμη σε εξέλιξη.

 

Alien 5

 alien_5 - Συνέχειες ταινιών που βρίσκονται σε εξέλιξη - dailyarticle.gr

Αυτό είναι πιθανότερο να είναι ένα prequel και είναι σε εξέλιξη μέχρι ένα βαθμό. Ο Ridley Scott είναι πολύ πιθανό να επιστρέψει στην καρέκλα του σκηνοθέτη, αν και οι φήμες έρχονται περισσότερο από την 20th Century Fox παρά από τον ίδιο τον σκηνοθέτη. Ο Carl Rinsch, ένας σκηνοθέτης διαφημιστικών, είχε προταθεί να σκηνοθετήσει (αν και φαίνεται απίθανο), αλλά τα νέα για το έργο είναι περιορισμένα τους τελευταίους μήνες.

 

Anchorman 2

 anchorman_2 - Συνέχειες ταινιών που βρίσκονται σε εξέλιξη - dailyarticle.gr

Η καριέρα του Will Ferrel είχε καλύτερες μέρες, με τον αριθμό των απογοητεύσεων να ξεπερνάει αυτόν των επιτυχιών (Το Step Brothers ήταν η τελευταία του μεγάλη επιτυχία). Κυνηγώντας τα χρήματα διάλεξε να επανεξετάσει την καλύτερη κινηματογραφική του δημιουργία μέχρι σήμερα. Ο σκηνοθέτης Adam McKay επιστρέφει και αυτός.

 

Avatar 2 (2014)

 avatar_2 - Συνέχειες ταινιών που βρίσκονται σε εξέλιξη - dailyarticle.gr

Ο James Cameron είναι στην κορυφή με το Avatar και έχει δηλώσει δημοσίως ότι θα βγάλει μια ή δυο συνέχειες της ταινίας. Όπως αναφέρει, κράτησε μερικά στοιχεία της ιστορίας από το αρχικό έργο και δεν θα ήθελε να μην χρησιμοποιήσει όλη αυτή την δουλειά που έκανε για να δημιουργήσει τον κόσμο της Πανδώρας και πάλι. Δεν έχει δεσμευτεί σε κάποιο χρονοδιάγραμμα για το έργο, αλλά αν χρησιμοποιήσει ότι ήδη έχει συσταθεί από τεχνική άποψη, θα είναι λίγο πιο γρήγορο αυτή τη φορά…

 

Blair Witch Project 3

 Blair_Witch_Project_3 - Συνέχειες ταινιών που βρίσκονται σε εξέλιξη - dailyarticle.gr

Ο συν-διευθυντής του αρχικού Blair Witch Project, Eduardo Sanchez, αποκάλυψε ότι βρίσκεται στην ανάπτυξη μιας συνέχειας της μεγάλης του επιτυχίας, μαζί με τον Daniel Myrick. Το σχέδιο τους είναι να προσποιηθούν ότι το Blair Witch 2 (στο οποίο και δεν είχαν αναμειχθεί) δεν υπήρξε ποτέ και δουλεύουν σε μια ιστορία που θα φέρει τους αρχικούς χαρακτήρες πίσω. Είναι στο χέρι της Liongate τώρα, το αν θα το στηρίξει ή όχι…

 

Bourne 4 (2012)

 The_Bourne_Legacy - Συνέχειες ταινιών που βρίσκονται σε εξέλιξη - dailyarticle.gr

Ένα έργο που είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα βγει, αλλά υπάρχουν λίγα προβλήματα προς το παρών. Ο σκηνοθέτης Paul Greengrass παραιτήθηκε από την ταινία (σκηνοθέτησε το Supremacy και το Ultimatum) και χωρίς αυτόν, ο Matt Damon δήλωσε ότι δεν ενδιαφέρεται να συμμετάσχει στην ταινία. Κάποιοι λένε ότι ο Greengrass έχει διαφωνίες με την Universal, οι οποίες θα πρέπει να εξομαλυνθούν προκειμένου να επιστρέψει ο Jason Bourne για μια ακόμα περιπέτεια.

 

The Chronicles of Riddick

 Chronicles_of_Riddick_3 - Συνέχειες ταινιών που βρίσκονται σε εξέλιξη - dailyarticle.gr

Νομίζαμε ότι ο Riddick είχε πεθάνει στην τελευταία ταινία, αλλά δεν είμαστε αντίθετοι σε μια τρίτη περιπέτεια για τον χαρακτήρα που υποδύεται ο Vin Diesel, αν είναι ισάξια της ποιότητας της αρχικής ταινίας. Το έργο είναι στην προ-παραγωγή προς το παρών, με τον David Twohy να ενδιαφέρεται να επιστρέψει στην καρέκλα του σκηνοθέτη.

 

Cloverfield 2 (2014)

 Cloverfield_2 - Συνέχειες ταινιών που βρίσκονται σε εξέλιξη - dailyarticle.gr

Μια συνέχεια που είναι ακόμα στα σκαριά, αλλά από ότι είχε πει ο JJ Abrams, αυτός και ο σκηνοθέτης Matt Reeves εργάζονται πάνω σε κάτι.

 

The Departed 2

 The_Departed_2 - Συνέχειες ταινιών που βρίσκονται σε εξέλιξη - dailyarticle.gr

Η αρχική ταινία ήταν βασισμένη στο έργο Internal Affairs, το οποίο από μόνο του είχε δυο συνέχειες. Υπάρχει, όπως ήταν αναμενόμενο, δεδομένης της εμπορικής και κριτικής επιτυχίας της πρώτης ταινίας, σκέψη για μια συνέχεια. Ο σεναριογράφος της πρώτης ταινίας, William Monahan, έχει κάτι στα σκαριά.

 

District 9 ΙΙ

 District_9_2 - Συνέχειες ταινιών που βρίσκονται σε εξέλιξη - dailyarticle.gr

Είναι ακόμη ασαφές αν θα υπάρξει ένα sequel ή prequel της ταινίας έκπληξη του 2009, αλλά ο σκηνοθέτης Neil Blomkamp σίγουρα ενδιαφέρεται για μια επιστροφή. Δεν θα είναι το επόμενο έργο του, αλλά έτσι όπως φαίνεται, σκέφτεται για ένα prequel στο εγγύς μέλλον. Δεδομένου του προϋπολογισμού και των εσόδων της πρώτης ταινίας, θα λέγαμε ότι ένα νέο District 9 είναι σχεδόν βέβαιο.

 

Evil Dead IV

 evil_dead_iv - Συνέχειες ταινιών που βρίσκονται σε εξέλιξη - dailyarticle.gr

Ξέρουμε ότι αυτή η ταινία βρίσκεται στο μυαλό του Sam Raidi, καθώς αποκάλυψε ότι σταδιακά δημιουργούσε ένα σενάριο κάμποσα χρόνια. Και τώρα που είναι ελεύθερος από τις υποχρεώσεις του στο Spider-Man, οι πιθανότητες να βρεθεί πίσω από τις κάμερες είναι περισσότερες από πριν. Όπως όλα δείχνουν, ο Raimi θα ασχοληθεί με το Warcraft πρώτα και έπειτα το Evil Dead IV μπορεί να έχει σειρά.

 

Friday the 13th Part II

 Friday_13th_part_2 - Συνέχειες ταινιών που βρίσκονται σε εξέλιξη - dailyarticle.gr

Η συνέχεια του εμπορικά επιτυχημένου remake είχε ανακοινωθεί από το καλοκαίρι του 2010, αλλά μέχρι τώρα τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί. Ο Damian Shannon και ο Mark Swift θα είναι πάλι οι σεναριογράφοι, αν και δεν έχει επιβεβαιωθεί κάποια ημερομηνία ακόμη.

 

Ghostbusters 3 (2012)

 Ghostbusters_3 - Συνέχειες ταινιών που βρίσκονται σε εξέλιξη - dailyarticle.gr

Ο Ivan Reitman, επιστρέφει για να σκηνοθετήσει την πολυαναμενόμενη τρίτη ταινία. Το σχέδιο είναι να έχουν μια νέα, νεότερη ομάδα Ghostbusters έτοιμους για δράση, με την παλιότερη ομάδα, Dan Aykroyd, Bill Murray, Sigourney Weaver, να τους διδάσκουν.

 

G.I. Joe 2 (2012)

 G.I._Joe_2 - Συνέχειες ταινιών που βρίσκονται σε εξέλιξη - dailyarticle.gr

Μπορεί να μην σας άρεσε, αλλά το G.I. Joe απέφερε πολλά χρήματα και η Paramount είναι πρόθυμη να γυρίσει σύντομα μια συνέχεια. Μην περιμένετε τον σκηνοθέτη Stephen Sommer να επιστρέψει, αλλά να περιμένετε ένα σενάριο από τους σεναριογράφους του Zombieland, Rhett Reese και Paul Wernick. Η Paramount θέλει το έργο στους κινηματογράφους το αργότερο μέχρι το τέλος του 2012.

 

Gremlins 3D

 Gremlins_3D - Συνέχειες ταινιών που βρίσκονται σε εξέλιξη - dailyarticle.gr

Είναι μόνο μια φήμη σε αυτό το στάδιο, αλλά είναι δυνατή. Η Warner Bros, όπως αναφέρεται, έχει θέσει σε παραγωγή μια τρίτη ταινία Gremlins, ρίχνοντας ιδιαίτερο βάρος στο 3D κομμάτι της. Δεν υπάρχει κάποια πληροφορία για το ποιος είναι στην ανάπτυξη της ταινίας, ούτε κάποιο χρονοδιάγραμμα.

 

Hancock 2 (2013)

 Hanckock_2 - Συνέχειες ταινιών που βρίσκονται σε εξέλιξη - dailyarticle.gr

Ένα έργο που βρίσκεται στην λίστα παραγωγής για τον Will Smith και τον σκηνοθέτη Peter Berg. Και οι δυο έχουν πει το ναι για την δεύτερη ταινία, αλλά ο Berg επί του παρόντος γυρίζει το Battlefield για την Universal και ο Smith ασχολείται με διάφορα άλλα έργα. Μην εκπλαγείτε αν χρειαστεί να περιμένουμε μέχρι το 2013, αλλά μην περιμένετε τον Jason Bateman να επιστρέψει. Η Charlize Theron θα επιστρέψει πάντως.

 

I Am Legend 2

 I_am_Legend_2 - Συνέχειες ταινιών που βρίσκονται σε εξέλιξη - dailyarticle.gr

Τα περισσότερα έργα του Will Smith, από ότι φαίνεται έχουν και συνέχεια. Το I Am Legend, είναι ένα από αυτά, καθώς έχουν γίνει συζητήσεις για το αν η συνέχεια θα λέει την ιστορία πριν ή μετά την πρώτη ταινία. Η πρώτη ταινία ήταν μια μεγάλη επιτυχία και θα λέγαμε ότι ένα prequel είναι περισσότερο πιθανό και προφανές για μια δεύτερη ταινία.

 

I.D. 4-Ever (2013)

 Independence_Day_2 - Συνέχειες ταινιών που βρίσκονται σε εξέλιξη - dailyarticle.gr

Αυτός είναι ο τίτλος που θέλει ο Ronald Emmerich, αν τελικά καταφέρει να γυρίσει το Independence Day. Μίλησε για την ταινία κατά την διάρκεια της προώθησης της ταινίας “2012” και όπως ανέφερε σκέφτεται να γυρίσει 2 συνέχειες της μεγάλης επιτυχίας της δεκαετίας του 90. Ο Emmerich δεν έχει κάποιο σενάριο έτοιμο ακόμα, αλλά ανέφερε ότι ο Will Smith σίγουρα θα συμμετάσχει. Επίσης, σίγουρα θα είναι βασισμένο στην Γη και όχι στο διάστημα.

 

Indiana Jones 5

 Indiana_Jones_5 - Συνέχειες ταινιών που βρίσκονται σε εξέλιξη - dailyarticle.gr

Ο Steven Spielberg, ο Harrison Ford και ο George Lukas φέρεται να είναι πρόθυμοι για μια ακόμη περιπέτεια του Indy, πριν ακόμη ξεχάσουμε την αποτυχία του προηγούμενου. Το κύριο εμπόδιο είναι ο George Lukas, ο οποίος προσπαθεί να βρει ένα σενάριο με το οποίο όλοι θα είναι χαρούμενοι. Όταν το καταφέρει αυτό, θα ξεκινήσουν να γυρίσματα.

 

Iron Man 3 (2013)

 Iron_Man_3 - Συνέχειες ταινιών που βρίσκονται σε εξέλιξη - dailyarticle.gr

Όλα δείχνουν ότι σίγουρα θα υπάρξει και μια τρίτη συνέχεια της ταινίας, αλλά τίποτα επίσημο δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη. Κάτι ακούγεται πάντως για το 2013.

 

Jurassic Park 4  (2013)

 Jurassic_Park_4 - Συνέχειες ταινιών που βρίσκονται σε εξέλιξη - dailyarticle.gr

Και Jurassic Park 5 και 6 επίσης, αν ο σκηνοθέτης Joe Johnston βρει τον δρόμο του. Πρόσφατα επιβεβαίωσε ότι υπάρχουν σκέψεις για μια τέταρτη ταινία και αποκάλυψε ότι αυτό θα σηματοδοτούσε το ξεκίνημα μιας νέας τριλογία. Οι λεπτομέρειες είναι λίγες προς το παρόν, αλλά κάπου στο 2013 θα είναι η πιο πιθανή ημερομηνία κυκλοφορίας, αν όλα πάνε καλά.

 

Kill Bill Vol. 3 (2014)

 Kill_Bill_3 - Συνέχειες ταινιών που βρίσκονται σε εξέλιξη - dailyarticle.gr

Ο Quentin Tarantino έχει δείξει το ενδιαφέρον του να γυρίσει την τρίτη περιπέτεια της «νύφης», δέκα χρόνια μετά τις δυο πρώτες ταινίες. Αυτό σημαίνει ότι κοιτάμε για μια κυκλοφορία κατά το 2014. Η Uma Thurman, όπως μπορείτε να φανταστείτε δεδομένου ότι το Kill Bill ήταν το καλύτερο μέρος της καριέρας της, είναι πρόθυμη να επιστρέψει.

 

Madagascar 3 (2012)

 Madagascar_3 - Συνέχειες ταινιών που βρίσκονται σε εξέλιξη - dailyarticle.gr

Η DreamWorks φέρνει τα ζώα πίσω για μια τρίτη περιπέτεια και μάλλον θα φθάσει στις αίθουσες το 2012. Ο Eric Darnell θα είναι σκηνοθέτης και στην τρίτη ταινία.

 

Mad Max 4

 Mad_Max_4 - Συνέχειες ταινιών που βρίσκονται σε εξέλιξη - dailyarticle.gr

Ο George Miller προσπαθεί σκληρά για ένα τέταρτο Mad Mad έργο, το οποίο δεν θα περιλαμβάνει τον Mel Gibson, ούτε σε ένα μικρό καν ρόλο. Αντί αυτού, το “Mad Max: Fury Road” θα περιλαμβάνει τον Tom Hardy στον πρωταγωνιστικό ρόλο.

 

Men in Black 3 (2012)

 Men_in_Black_3 - Συνέχειες ταινιών που βρίσκονται σε εξέλιξη - dailyarticle.gr

Η Sony ενδιαφέρεται για μια τρίτη συνέχεια του Men in Black. Ο Josh Brolin έχει δεχθεί να συμμετάσχει στην παραγωγή του έργου και ο Will Smith είναι σίγουρο ότι θα επιστρέψει. Ο Tommy Lee Jones μάλλον θα επιστρέψει και αυτός, αλλά δεν μπορούμε να πούμε σίγουρα. Ο Etan Cohen, ο σεναριογράφος του Tropic Thunder, εργάζεται πάνω στο σενάριο.

 

Monsters Inc 2

 Monsters_Inc_2 - Συνέχειες ταινιών που βρίσκονται σε εξέλιξη - dailyarticle.gr

Η Pixar θέλει να φέρει πίσω στην μεγάλη οθόνη μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της με ένα sequel του Monsters Inc. Το έργο προορίζεται για το 2012, αλλά δεν έχει γίνει ακόμα σαφές ποιος θα είναι ο σκηνοθέτης.

 

National Treasure 3 (2014)

 National_Treasure_3 - Συνέχειες ταινιών που βρίσκονται σε εξέλιξη - dailyarticle.gr

Ο Nicolas Cage και ο σκηνοθέτης  Jon Turteltaub σκέφτονται για μια τρίτη συνέχεια της ταινίας National Treasure. Το 2014 είναι μια πιθανή ημερομηνία κυκλοφορίας του έργου.

 

Night at the Museum 3

 Night_at_the_Museum_3 - Συνέχειες ταινιών που βρίσκονται σε εξέλιξη - dailyarticle.gr

Η συγγραφή του σεναρίου έχει ξεκινήσει για την τρίτη ταινία του Night at the Museum, δεδομένης της μεγάλης        επιτυχίας και της δεύτερης ταινίας. Ο Thomas Lennon, ένας εκ των συγγραφέων των δυο πρώτων έργων, ανέφερε  ότι δουλεύουν την ιστορία, αλλά δεν έδωσε κάποιο χρονοδιάγραμμα.

 

Scary Movie 5 (2012)

 Scary_Movie_5 - Συνέχειες ταινιών που βρίσκονται σε εξέλιξη - dailyarticle.gr

Είναι απίστευτα κερδοφόρες ταινίες, ασχέτως το πόσο γραφικές έχουν γίνει πλέον.  Έτσι υπάρχει ακόμη ενθουσιασμός για μια 5η συνέχεια χωρίς την Anna Faris όμως. Τίποτα δεν είναι σίγουρο ακόμη αλλά μια πιθανή ημερομηνία είναι το 2012.

 

Silent Hill 2

 Sillent_Hill_2 - Συνέχειες ταινιών που βρίσκονται σε εξέλιξη - dailyarticle.gr

Αν και δεν υπήρχε καμία βιασύνη την τελευταία φορά που ελέγξαμε, υπάρχουν σίγουρα σχέδια για μια δεύτερη συνέχεια της ταινίας. Ο Roger Avary έχει κάνει κάποιες εργασίες στο σενάριο (παρά την φυλάκιση του) και ο Radha Mitchell είναι πολύ πιθανό να επιστρέψει, αλλά δεν υπάρχει τίποτα γνωστό για τον σκηνοθέτη ακόμα.

 

Sin City 2

 Sin_City_2 - Συνέχειες ταινιών που βρίσκονται σε εξέλιξη - dailyarticle.gr

Ας ελπίζουμε ότι ο Robert Rodriguez θα βρει σύντομα χώρο στο πρόγραμμα του για την πολυαναμενόμενη συνέχεια της εξαιρετικής επιτυχίας του 2005. Ο Frank Miller θα εμπλέκεται και πάλι όπως ελπίζατε. Έχει ακουστεί επίσης και κάτι για μια τρίτη συνέχεια του Sin City.

 

Star Trek 2 (2012)

 Star_Trek_12 - Συνέχειες ταινιών που βρίσκονται σε εξέλιξη - dailyarticle.gr

H 12η Ιουνίου 2012 θα βρει το USS Enterprise και το πλήρωμα του να διακτινίζονται πίσω  στην μεγάλη οθόνη. Ο Alex Kurtzman και ο Roberto Orci γράφουν και πάλι το σενάριο, με περισσότερη έμφαση στην ιστορία των κακών αυτή τη φορά. Ο JJ Abrams αναμένεται να είναι ο σκηνοθέτης και πάλι.

 

Taken 2

 Taken_2 - Συνέχειες ταινιών που βρίσκονται σε εξέλιξη - dailyarticle.gr

Μια τεράστια έκπληξη προκάλεσε αυτή η επιτυχία το 2009 και σύντομη μάλιστα (μόλις 90 λεπτά). Μια δεύτερη ταινία με τον Liam Neeson στον ρόλο του πρώην κατασκόπου είναι στο στάδιο της επεξεργασίας. Ο Luc Besson συμμετέχει ξανά σαν ένας από τους συγγραφείς του σεναρίου.

 

Underworld 4 (2012)

 underworld_4 - Συνέχειες ταινιών που βρίσκονται σε εξέλιξη - dailyarticle.gr

Αυτή η συνέχεια έχει ακόμη και ημερομηνία κυκλοφορίας: 18 Μαϊου 2012 (αν και βέβαια, οι ημερομηνίες κυκλοφορίας μπορεί να αλλάξουν).  Η τέταρτη περιπέτεια Underworld θα φέρει την Kate Beckinsale πίσω, μαζί με τον Michael Sheen και τον Bill Nighy.

 

X-men Origins: Wolverine 2 (2013)

 Wolverine_2 - Συνέχειες ταινιών που βρίσκονται σε εξέλιξη - dailyarticle.gr

Μια πολύ πιο ελπιδοφόρα πρόταση από ότι η αρχική ταινία, που θα επιτρέψει στον χαρακτήρα να έχει λίγο περισσότερη δράση. Σύμφωνα με το σενάριο, ο Wolverine κατευθύνεται στην Ιαπωνία προκειμένου να εκπαιδευτεί από έναν πολεμιστή σαμουράι. Το σενάριο είναι βασισμένο σε μια από τις πιο δημοφιλή ιστορίες του κόμιξ. Το σενάριο γράφεται από τον Christopher McQuarrie και ο Hugh Jackman θα επιστρέψει σίγουρα. Ωστόσο, μην περιμένετε τον σκηνοθέτη Gavin Hood να είναι πίσω από τις κάμερες ξανά. Η ταινία θα κυκλοφορήσει το 2013.

 

xXx: The Return of Xander Cage

 xxx_3 - Συνέχειες ταινιών που βρίσκονται σε εξέλιξη - dailyarticle.gr

Ο Vin Diesel, παρέλειψε το προηγούμενο xXx έργο (State of the Union), αλλά καθώς η καριέρα του συνεχίζει να παραπαίει, φαίνεται να επιθυμεί να επιστρέψει στον ρόλο του Xander Cage για μια τρίτη ταινία. Ο σκηνοθέτης Rob Cohen δεν θα επιστρέψει αυτή τη φορά και στην καρέκλα θα καθίσει ο Ericson Core.

 

Zombieland 2 (2013)

 Zombieland_2 - Συνέχειες ταινιών που βρίσκονται σε εξέλιξη - dailyarticle.gr

Μια από τις κινηματογραφικές επιτυχίες του 2009 ήταν η καταπληκτική κωμωδία τρόμου Zombieland, η οποία χρειάζεται μια συνέχεια. Η Sony ήταν διστακτική για λίγο διάστημα, εξαιτίας της πειρατείας, αλλά τελικά έδωσε το πράσινο φως για μια νέα περιπέτεια. Ο Ruben Fleicher θα επιστρέψει για να σκηνοθετήσει, οι σεναριογράφοι Paul Wernick και Rhett Reese επιστρέφουν στα συγγραφικά τους καθήκοντα και οι Jesse Eisenberg και Woody Harrelson αναμένεται να ενσαρκώσουν ξανά τους ρόλους τους.

 

Rambo

 Rambo_5 - Συνέχειες ταινιών που βρίσκονται σε εξέλιξη - dailyarticle.gr

Ο Sylvester Stalone, αφού τελείωσε με το The Expendables, ετοιμάζεται μια πέμπτη ταινία Rambo. Σύμφωνα με τις πληροφορίες το σενάριο θα έχει να κάνει με εμπόρους ναρκωτικών και λευκής σαρκός.

 

Wanted 2

 Wanted_2 - Συνέχειες ταινιών που βρίσκονται σε εξέλιξη - dailyarticle.gr

Ο συγγραφέας Mark Millar αποκάλυψε ότι το σενάριο για την ταινία είναι σχεδόν έτοιμο. Το Wanted 2 θα συνεχίζει από εκεί που τελείωσε η πρώτη ταινία και οι ηθοποιοί, συμπεριλαμβανομένης της Angelina Jolie, μάλλον θα επιστρέψουν όλοι.

Check Also

Ποιες ξένες γλώσσες μιλούν σε άλλες χώρες;

«Η γλώσσα είναι πολλές φορές ένα αναπόδραστο κατάλοιπο από της αποικιοκρατίας και της αυτοκρατορίας. Η ...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *