ENFRAME | PHOTOGRAPHY

Οι 7 τύποι κοριτσιών με τις οποίες θα βγεις στο πανεπιστήμιο

Παρακάτω θα βρεις μια λίστα με τους 7 τύπους κοριτσιών με τις οποίες θα βγεις κατά τα φοιτητικά σου χρόνια.

 

Ο αθλητικός τύπος

Οι 7 τύποι κοριτσιών με τις οποίες θα βγεις στο πανεπιστήμιο - dailyarticle.gr

Η αρχή:

Ίσως ήσουν καλός στα σπορ, ίσως πάντα να ήσουν ο χειρότερος, αλλά μετά από ένα ολόκληρο εξάμηνο που έτρωγες κάθε μέρα πίτσα στις 3 τα ξημερώματα δεν έχει και μεγάλη σημασία πλέον. Θα είναι χαριτωμένη, ξανθιά και θα είναι πιο όμορφη φορώντας αθλητικά σορτς παρά όταν ετοιμάζεται για βραδινή έξοδο. Μέσω προσεκτικής εξαπάτησης, θα μπορέσεις να την πείσεις ότι μπορείς ακόμα να παίζεις μπάλα, καλύτερα και από τον Μαραντόνα.

Το τέλος:

Αυτό βέβαια είναι ψέμα και θα το ανακαλύψετε και οι δύο σύντομα, όχι με τον καλύτερο τρόπο, καθώς αυτή θα είναι πιο άντρας από ότι εσύ. Θα διασκεδάζεις στην αρχή, αλλά μόλις αποφασίσεις να την συναγωνιστείς στο γήπεδο (και αλλού), θα σε αφήσει χιλιόμετρα πίσω  με μια έκφραση στο πρόσωπο σου που θα την παρακαλάει να επιβραδύνει.

 

Το party animal

Οι 7 τύποι κοριτσιών με τις οποίες θα βγεις στο πανεπιστήμιο - dailyarticle.gr

Η αρχή:

Σκηνικό: Ένα απαίσιο κλαμπ με ένα όνομα όπως “Velour” ή “Deksis”. Μισείς μέρη όπως αυτό. Είναι αδύνατη, με ωραίο μαύρισμα και μοιάζει να φοράει κάτι σαν φόρεμα. Αρχίζει να σου μιλάει. Της αρέσουν μέρη σαν αυτό. Ο φίλος σου είναι παραγωγός ή DJ, ανάλογα τι είναι πιο cool. Σου προσφέρει χάπια και εσύ αναρωτιέσαι απεγνωσμένα αν υπάρχει κάποια διαφορά, εκτός από το γράμμα, ανάμεσα στο “E” και το “X”.

Το τέλος:

Μερικούς μήνες αργότερα, θα είσαι απένταρος, εξουθενωμένος και θα αρχίσεις να μοιάζεις με τον Christian Bale στο “The Machinist“. Αυτή θα διασκεδάζει με την δυστυχία σου και εσύ θα είσαι σαν αυτά τα κοιμισμένα κουταβάκια που βλέπεις στο YouTube. Πριν ακόμη θυμηθείς αν το σεξ ήταν καλό, θα ονειρεύεσαι έναν κόσμο όπου ο ύπνος θα αξίζει περισσότερο και από χρυσό. Επίσης, δεινόσαυροι με φωτόσπαθα.

 

Αυτή που πηγαίνει εκκλησία

Οι 7 τύποι κοριτσιών με τις οποίες θα βγεις στο πανεπιστήμιο - dailyarticle.gr

Η αρχή:

Μετά από χρόνια που σου έλεγαν ότι είναι «καλό παιδί», συναντάς τελικά ένα κορίτσι που σε κάνει να αισθάνεσαι σαν τον James Dean (αν ο James Dean είχε τα νύχια του Wolverine και μπορούσε να πιει ένα τελάρο μπύρες μέσα σε ένα βράδυ). Για ένα κορίτσι με τέτοιες πουριτανικές της ευαισθησίες, θα μοιάζεις σαν να είσαι το μεγαλύτερο κωλόπαιδο. Και θα σου αρέσει αυτό.

Το τέλος:

Επιλογή Α. Είναι κελεπούρι και θα προσπαθήσει να σε αλλάξει. Μπορεί να υπάρχει κάποια για την οποία να αξίζει να σηκώνεσαι στις 8 το πρωί την Κυριακή, αλλά σύντομα θα αποφασίσεις ότι δεν είναι αυτή.

Επιλογή Β. Κάτω από το λεπτό πέπλο της αρετής υπάρχει ένα πρόσωπο πραγματικά τρελό και σύντομα θα ανακαλύψει ότι δεν είσαι και τόσο κωλόπαιδο όσο πίστευε αρχικά.

 

Η χαζή

Οι 7 τύποι κοριτσιών με τις οποίες θα βγεις στο πανεπιστήμιο - dailyarticle.gr

Η αρχή:

Όχι όμορφη, όχι χαριτωμένη, μόνο «καυτή». Είτε ήταν ο πατέρας της ή τα media που την κατέστρεψαν, ξόδεψε χρόνια παλεύοντας με την φυσική της εμφάνιση για να καταλήξει σε ένα μέρος στο οποίο θα ήταν ελκυστική. Σε βρίσκει ενδιαφέρον άτομο και σε μια στιγμή αδυναμίας θα της την πέσεις.

Το τέλος:

Η σχέση σας θα διαρκέσει ακριβώς όσο θα διαρκέσει και η ανοχή σου για τις ανασφάλειες της. Όσο πιο αφόρητη την βρίσκεις, τόσο πιο απόμακρο, ασυνεπή και γενικά κόπανο θα σε βλέπει αυτή. Θα εξακολουθείς να έχεις μια φωτογραφία της για να την επιδεικνύεις. Αυτή πάλι όχι.

 

Η ασφαλής

Οι 7 τύποι κοριτσιών με τις οποίες θα βγεις στο πανεπιστήμιο - dailyarticle.gr

Η αρχή:

Κάποια στιγμή, όταν θα βρίσκεσαι προς την πτυχιακή ή την πρακτική,  θα αποφασίσεις ότι η κοπέλα σου θα πρέπει να είναι σαν το παλιό σου Fiat Uno: όχι φανταχτερή, αλλά αξιόπιστη και να έχει χαμηλό κόστος συντήρησης. Κάποια μέρα, μετά το μάθημα, θα της ζητήσεις να βγείτε. Όταν αυτή δεχθεί, θα προσποιηθείς ότι είσαι ενθουσιασμένος, όπως ακριβώς έκανες όταν ήσουν δεκαέξι.

Το τέλος:

Θα υπάρξουν ταινίες, δείπνα και επιπόλαιο, αλλά ικανοποιητικό σεξ. Θα είναι μια «σχέση». Στη συνέχεια, καθώς το μέλλον σου ξεκαθαρίζει, θα συνειδητοποιήσεις ότι θέλεις κάτι παραπάνω και ότι απλά περνάς τους τελευταίους σου τέσσερις μήνες με κάποια «απλά καλή». Όπως έκανε και εκείνη.

 

Η φίλη

Οι 7 τύποι κοριτσιών με τις οποίες θα βγεις στο πανεπιστήμιο - dailyarticle.gr

Η αρχή:

Έχετε περάσει ατελείωτες ώρες πίνοντας χόρτο, συζητώντας και βλέποντας σειρές και ταινίες. Ήταν δίπλα σου όταν μάθαινες να παίζεις κιθάρα, ήσουν δίπλα της όταν έκανε εγχείριση σκωληκοειδίτιδας. Στην πραγματικότητα, είστε απολύτως άνετοι ο ένας με τον άλλο. Μήπως ανακάλυψες ξαφνικά το μυστικό για μια σχέση χωρίς φόβους και άγχη;

Το τέλος:

Λοιπόν, ναι, αλλά χωρίς φόβο και άγχος, χωρίς το άγνωστο, μια σχέση είναι τόσο απαλή όσο μια κουβέρτα Slanket 5 χρονών. Και κανείς, με εξαίρεση ένα μικρό ποσοστό ανθρώπων, δεν θέλει να πηδάει μια κουβέρτα Slanket.

 

Η τέλεια

Οι 7 τύποι κοριτσιών με τις οποίες θα βγεις στο πανεπιστήμιο - dailyarticle.gr

Η αρχή:

Όμορφη, αστεία, ευγενική, θα σε εμπνεύσει να της γράψεις ποιήματα, κάτι που θα εμπνεύσει τους φίλους σου να σε πούνε γκέι. Θα πεις ότι αυτό είναι «αγάπη», που εδώ ορίζεται ως μια μονόπλευρη δραστηριότητα που συνιστάται κυρίως απλά κοιτάζοντας το προφίλ της στο Facebook. Μετά από δέκα μήνες προσεκτικού σχεδιασμού και ελαφρώς παθολογικής ερωτοτροπίας, αυτή θα σου δώσει τελικά μια ευκαιρία. Και αυτό θα είναι ότι ακριβώς ήλπιζες.

Το τέλος:

Ο Αίσωπος είχε ένα παραμύθι για ένα σκίουρο που φοβόταν τόσο πολύ ότι κάποιος θα του κλέψει τους ξηρούς του καρπούς, που τελικά τους έχασε. Στην πραγματικότητα, μπορεί να ήταν ένα ποντίκι. Ή ίσως ήταν ένα μυθιστόρημα του Michael Crichton. Τέλος πάντων, θα είσαι πάντα με τον φόβο ότι θα τα «σκατώσεις». Και, κατά ειρωνικό τρόπο, αυτό είναι που θα καταστρέψει την σχέση. Θα συνειδητοποιήσεις ότι είσαι σε μια σχέση στην οποία ποτέ δεν θα είσαι πραγματικά άνετα. Και πέντε βδομάδες αργότερα, καθώς η αποφοίτηση πλησιάζει, θα συνειδητοποιήσεις ότι αυτή έχει προχωρήσει παρακάτω. Σειρά σου τώρα.

Check Also

10 λόγοι που τα ταξίδια σας κάνουν καλύτερους

Έχετε σκεφτεί ότι τα ταξίδια εκτός από το να σας χαλαρώνουν και να σας χαρίζουν ...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *