ENFRAME | PHOTOGRAPHY

Τα 5 κορυφαία λάθη που κάνουν οι άνδρες

Ο Nick Savoy, επικεφαλής εκπαιδευτής της Love Systems, είναι ένας επαγγελματίας που ασχολείται με το να εκπαιδεύει τους άντρες στο πώς να «ρίχνουν» γυναίκες. Στραφήκαμε στον Savoy για να μας λύσει την μεγαλύτερη μας απορία. Τι κάνει ο μέσος άνδρας λάθος;

Ένα πράγμα που έχω παρατηρήσει είναι ότι οι περισσότεροι άνδρες κάνουν φυσικά τα ίδια βασικά λάθη. Μήπως κάποιο από τα παρακάτω κρατάει και εσάς πίσω;

 

1. Ο Καλός Τύπος: Οι άνδρες είναι καλοί με τις ελκυστικές γυναίκες όλη την ώρα. Πιθανών να της αρέσει, αλλά αυτό δεν σε ξεχωρίζει από τους άλλους άνδρες. Επιπλέον, αν είσαι πάρα πολύ καλός και αρχίζεις να την κολακεύεις αμέσως, θα καταλάβει ότι πιστεύεις ότι είναι έξω από τα κυβικά σου.

ΛΥΣΗ: Δείξε της ότι την βλέπεις ως ένα πραγματικό πρόσωπο και ότι κάποιος που πρέπει να ανέβει στο βάθρο. Πείραξε την ή πες αστεία μαζί της όπως θα έκανες και με ένα φίλο. Αυτό της λέει διακριτικά ότι, «Είμαι στο επίπεδο σου». Αλλά μην το παρατραβάς, γιατί θα φανείς σαν κόπανος.

 

2. Αγχωμένη Προσέγγιση: Το άγχος προσέγγισης είναι αυτό που σε κάνει να διστάζεις και σε αποτρέπει από το να πλησιάσεις μια ελκυστική γυναίκα. Είναι απόλυτα δοκιμασμένο: οι πιθανότητες με μια γυναίκα είναι πολύ περισσότερες αν δείξεις το θάρρος και την αυτοπεποίθηση να την προσεγγίσεις αμέσως. Ο δισταγμός σημαίνει χαμένες ευκαιρίες και το κάνει δυσκολότερο όταν αρχίσεις να της μιλάς, δεδομένου ότι κατά πάσα πιθανότητα σε είδε πιο πριν.

ΛΥΣΗ: Ανέπτυξε τα «μάτια-πόδια αντανακλαστικά» (όταν τα μάτια σου βλέπουν μια ελκυστική γυναίκα, μετακίνησε τα πόδια σου για να την συναντήσεις). Ένα γεμάτο αυτοπεποίθηση, αυθόρμητο «Γεια» είναι καλύτερο από οποιαδήποτε ατάκα πεις δέκα λεπτά αργότερα.

 

3. Στάνταρ Ερωτήσεις: Σχεδόν κάθε άνδρας ξεκινάει ρωτώντας την από πού είναι, που πήγε σχολείο και ούτω καθεξής. Ψάχνουν κάτι κοινό μαζί της και θα συνεχίσουν να κάνουν ερωτήσεις μέχρι να το βρουν. Δεν είναι μια κακή στρατηγική – αν δεν ήταν γεγονός ότι αυτό είναι που κάνει κάθε άντρας και έχει ερωτηθεί αυτές τις ερωτήσεις 1000 φορές και τις έχει σιχαθεί. Μερικές γυναίκες το περιγράφουν αυτό σαν να «είσαι σε μια συνέντευξη για μια δουλειά που δεν θέλεις καν».

ΛΥΣΗ: Πες της για τον εαυτό σου και αυτή θα σου ανταποδώσει. Κάνε την να ενδιαφερθεί για εσένα και για τη συζήτηση και αυτές οι ερωτήσεις θα είναι φυσικές αντί για βαρετές. Ποτέ μην κάνεις δυο ερωτήσεις στη σειρά. Αν πρέπει οπωσδήποτε να μάθεις κάτι, είναι πιο διασκεδαστικό να κάνεις μια εικασία.

 

4. Φυσική Επαφή: Έχει αποδειχτεί ότι οι άνθρωποι θυμούνται τους άλλους καλύτερα και πιο θετικά αν υπάρχει μια σωματική επαφή. Ξεκίνα από χαμηλά και χτίσε, έτσι ώστε όταν έρθει η ώρα για το πρώτο φιλί (ή παραπάνω) θα αισθανθεί σαν μια φυσική εξέλιξη με την οποία θα νιώθει άνετα αντί μιας μεγάλης αμήχανης στιγμής όταν «κάνεις την κίνηση σου».

ΛΥΣΗ: Άγγιζε νωρίς, άγγιζε συχνά. Μην προτρέχεις – άγγιξε τον ώμο της όταν τονίζεις κάτι ή πιάσε της το χέρι όταν περνάτε μέσα από πλήθος. Ξεκίνα την επαφή τα πρώτα 1-2 λεπτά, έτσι ώστε να μην είναι περίεργο αργότερα.

 

5. Αγνοώντας τις φίλες: Οι ελκυστικές γυναίκες σπάνια βγαίνουν μόνες τους, έτσι ανάμενε να συναντήσεις και τις φίλες της, τουλάχιστον την πρώτη φορά. Η γνώμη τους μετράει. Αν απορριφθείς στο τέλος της νύχτας θα πρέπει να κατηγορήσεις μόνο τον εαυτό σου.

ΛΥΣΗ: Μην το κάνεις να φαίνεται σαν να προσπαθείς να την χωρίσεις από τους φίλους της. Αν είναι εντάξει μαζί σου, θα σας αφήσουν τελικά τους δυο σας. Κάνε κομπλιμέντα στις φίλες της. Πες σε κάποια φίλη της που είναι μόνη της ότι ξέρεις έναν σπουδαίο τύπο που είναι τέλειος για αυτήν και πρέπει να γνωριστούν κάποια στιγμή. Αυτό θα την κάνει να ενδιαφερθεί για εσένα και θα «φτιάξεις» και τον φίλο σου…

Check Also

Ποιες ξένες γλώσσες μιλούν σε άλλες χώρες;

«Η γλώσσα είναι πολλές φορές ένα αναπόδραστο κατάλοιπο από της αποικιοκρατίας και της αυτοκρατορίας. Η ...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *