20 Μαΐου 2024

    ΑΡΘΡΟ: Ναπούλε: Η καλύτερη πίτσα της Αθήνας στο Aeolis Tinos Suites στην Τήνο

    Οι καταξιωμένοι Ιταλοί σεφ Μάγκυ Ταμπακάκη και Francesco Granata φέτος θα φιλοξενηθούν στο πανέμορφο ξενοδοχείο «Aeolis Tinos Suites» στην Τήνο, προσφέροντας μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία στους επισκέπτες του νησιού.

    Το Napul’è είναι το κορυφαίο ιταλικό εστιατόριο της Αθήνας και έχει λάβει αρκετά βραβεία για την υψηλή ποιότητα των πιάτων του. Το εστιατόριο σερβίρει παραδοσιακές ιταλικές γεύσεις, με έμφαση στη Ναπολιτάνικη πίτσα και επιλεγμένες γεύσεις των Κυκλάδων. Το μενού επιμελούνται η πετυχημένη σεφ Μάγκυ Ταμπακάκη και ο ικανός pizzaiolo Francesco Granata με τον υποστηρικτή τους, τον 22χρονο Romeo, ειδικευμένο στην παρασκευή ναπολιτάνικης πίτσας.

    Το «Aeolis Tinos Suites» προσφέρει έναν υπέροχο χώρο για να απολαύσετε την πίτσα και τα άλλα φανταστικά πιάτα του Napul’è. Με τη χρήση παραδοσιακών συνταγών, χειροποίητων ζυμαρικών και ξυλόφουρνου για την ψήσιμο της πίτσας, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν μια αυθεντική ιταλική γευστική εμπειρία στην Τήνο.

    Επισκεφθείτε το «Aeolis Tinos Suites» και δοκιμάστε την καλύτερη πίτσα της Αθήνας στο Napul’è – μια γαστρονομική απόλαυση που θα σας ξετρελάνει!

    Πηγή

    Share:

    Σχετικά Άρθρα