4 Ιουλίου 2024

    Γεωργιάδης – Πολάκης: «Πες ότι έχεις κάτι επείγον για να φύγεις»: Κόντρα σε συνέχειες

    Υποθέσεις πολιτικού επιπέδου και συγκρούσεις ανάμεσα σε πολιτικούς προσώπους δεν είναι κάτι ασυνήθιστο. Το πρόσφατο επεισόδιο ανάμεσα στον Άδωνι Γεωργιάδη και τον Παύλο Πολάκη, στη δίκη για τις προσλήψεις στο ΚΕΕΛΠΝΟ, έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις στα social media.

    Η κόντρα αρχίζει στο δικαστήριο, όπου ο κ. Πολάκης αρνείται να απαντήσει σε ερωτήσεις της υπεράσπισης, δηλώνοντας ότι πρέπει να αποχωρήσει λόγω επαγγελματικής υποχρέωσης. Αυτό προκαλεί την παρέμβαση του κ. Γεωργιάδη, που ρωτά «τι διαδικασία είναι αυτή;». Αυτή η φράση, ωστόσο, προκαλεί την αντίδραση του δικηγόρου του κ. Πολάκη, που έρχεται σε αντιπαράθεση με έναν άνθρωπο της φρουράς του κ. Γεωργιάδη.

    Ο υπουργός Υγείας, με ανάρτησή του στο Twitter, χαρακτηρίζει το επεισόδιο ως “στημένο”. Αναφέρει επίσης ότι ο κ. Πολάκης ισχυρίστηκε ότι έχει χειρουργείο, αλλά πρόσφατα αποδείχθηκε ότι έκανε ψέματα.

    Η απάντηση του κ. Πολάκη έρχεται μέσω Facebook, όπου καταγγέλλει το “κόλαση” που επικρατούσε στο δικαστήριο και αναφέρει ότι η πλευρά του κ. Γεωργιάδη προσπάθησε να επιτεθεί στον δικηγόρο του με σκοπό την διακοπή της δίκης. Προσθέτει επίσης ότι έχει καταθέσει στοιχεία στο δικαστήριο που αποδεικνύουν τις κατηγορίες του.

    Η δίκη έχει διακοπεί για τις 13 Μαρτίου και αναμένεται να συνεχιστεί τότε με την κατάθεση του κ. Γεωργιάδη. Οι εντάσεις ανάμεσα στους δύο πολιτικούς συνεχίζονται και θα παρακολουθούνται προσεκτικά.
    Πηγή

    Share:

    Σχετικά Άρθρα