2 Ιουλίου 2024

    Μια μεζονέτα στη Νέα Κηφισιά, προς πώληση

    Τα τελευταία χρόνια, η βόρεια περιοχή της Αθήνας και τα βόρεια προάστια της Αττικής έχουν υποστεί σημαντικές μεταβολές. Μια αυξανόμενη πληθυσμιακή αύξηση στο λεκανοπέδιο έχει προκαλέσει μεγαλύτερη ζήτηση σε οικιστική περιοχή. Παρά ταύτα, η Κηφισιά παραμένει πιστή στην αυθεντικότητά της. Είναι η πιο γνωστή γειτονιά στα βόρεια προάστια της Αθήνας, αλλά και ένα ζωντανό κέντρο για την οικονομία και τη διασκέδαση της περιοχής. Μεταβιβάζοντας μια άλλη εποχή, η Κηφισιά έχει εξελιχθεί σε ιδανικό προορισμό για καλοκαιρινές διακοπές για τα πιο αριστοκρατικά στρώματα της Κωνσταντινούπολης και της Αλεξάνδρειας.

    Η Νέα Κηφισιά είναι μια συνοικία που αναπτύχθηκε στο δεύτερο μισό του 20ο αιώνα, όταν η παλιά Κηφισιά άρχισε να επεκτείνεται πέρα από τα όριά της. Παρόλα αυτά, διατήρησε την αυθεντική της φύση: συμβιώνοντας αρμονικά με τα μοντέρνα καταστήματα και την αυτόνομη εμπορική ζώνη, εξακολουθεί να διαθέτει πάρκα, ανοιχτούς χώρους και πολλά πράσινα σημεία, καθώς και ένα εκτεταμένο δίκτυο πεζοδρομίων και ποδηλατοδρόμων. Η Νέα Κηφισιά βρίσκεται στην πιο ήσυχη και πράσινη πλευρά αυτών των αλλαγών, ενώ παράλληλα είναι κοντά στο κέντρο της παλιάς Κηφισιάς.

    Μέσω της πλατφόρμας ακινήτων www.altamiraproperties.gr, η doValue προσφέρει μια μεζονέτα στη Νέα Κηφισιά, με ευκαιρία για όσους ενδιαφέρονται να ζήσουν ή να επενδύσουν σε αυτή την προνομιακή γειτονιά της Αθήνας, όπου υπάρχει σταθερή ζήτηση για κατοικίες.

    Το ακίνητο των 382 τ.μ. στη Νέα Κηφισιά

    Πρόκειται για μια μοντέρνα μεζονέτα επιφάνειας 381,90 τ.μ. που κτίζεται σε οικόπεδο 361,63 τ.μ. και αποτελείται από τρία διαμερίσματα – υπόγειο, ισόγειο και πρώτο όροφο – τα οποία επικοινωνούν μεταξύ τους μέσω ανελκυστήρα. Το υπόγειο έχει συνολικό εμβαδόν 135,93 τ.μ. και περιλαμβάνει ένα υπνοδωμάτιο με ιδιωτικό μπάνιο, ένα καθιστικό με τζάκι, μια μικρή αποθήκη και ένα γκαράζ με δύο θέσεις στάθμευσης. Το ισόγειο εκτείνεται σε 129,35 τ.μ. και αποτελείται από ένα ενιαίο καθιστικό με τζάκι, τραπεζαρία, κουζίνα και τουαλέτα. Ο πρώτος όροφος έχει επιφάνεια 116,59 τ.μ. και περιλαμβάνει 3 κυρίως υπνοδωμάτια, 3 μπάνια (ένα με υδρομασάζ) και έναν χώρο γραφείου. Επιπλέον, υπάρχει μια αποθήκη στο χώρο του σοφίτας. Το ακίνητο διαθέτει ανεξάρτητη θέρμανση, ξύλινα και πλακάκια δάπεδα, καθώς και αλουμινένια παράθυρα με ηλεκτρικά ρολά.
    Επιπλέον, υπάρχουν ευρύχωρα μπαλκόνια και έχει εγκατασταθεί σύστημα συναγερμού.

    Πηγή

    Share:

    Σχετικά Άρθρα