20 Μαΐου 2024

    Νέα”Η DEMO φιλοδοξεί να σώσει ζωές μέσω εθελοντικής αιμοδοσίας”

    Η DEMO, μια κορυφαία εταιρεία στον τομέα της φαρμακοβιομηχανίας, αναλαμβάνει δράση για να δείξει την κοινωνική της ευθύνη και το υψηλό αίσθημα αλληλεγγύης προς τους εργαζόμενους της. Με επιτυχία υλοποίηθηκε για μια ακόμη χρονιά η εθελοντική αιμοδοσία, σε συνεργασία με το Γ.Ν. Ευαγγελισμός, στις κεντρικές εγκαταστάσεις της εταιρείας στην Αττική. Στόχος της δράσης είναι η ενίσχυση της Τράπεζας Αίματος της DEMO, ενώ το συλλεγμένο αίμα διατίθεται στους εργαζομένους και τις οικογένειές τους.

    “Το 2006 ξεκινήσαμε για πρώτη φορά την Τράπεζα Αίματος της DEMO. Από τότε, η Τράπεζα έχει προσφέρει αίμα για πολλές ανάγκες των εργαζομένων μας και των οικογενειών τους. Για όλους μας, αυτή η δράση υπερβαίνει τον πλαίσιο της εταιρικής μας ευθύνης, καθώς αντιλαμβανόμαστε πόσο σημαντικό είναι να δίνουμε αίμα και να σώζουμε τις ζωές των αγαπημένων μας ανθρώπων”, δήλωσε η κα Ιωάννα Δέμου, Αναπληρώτρια Διευθύνουσα Σύμβουλος της DEMO ABEE.

    Η εθελοντική αιμοδοσία που πραγματοποιεί η εταιρεία DEMO συμβαδίζει με τους ανθρωποκεντρικούς κανόνες και αξίες της εταιρείας. Σύμφωνα με αυτές τις αρχές, κάθε ένας από εμάς είναι ένας σημαντικός κρίκος στην αλυσίδα, που βασίζεται στην ηθική, το αίσθημα ευθύνης και την συνειδητοποίηση της προσωπικής μας συμβολής για την ομαλή λειτουργία της εταιρείας. Σήμερα, η DEMO απαρτίζεται από μια ισχυρή ομάδα που υπερβαίνει τους 1.300 εργαζομένους, και προβλέπεται να φτάσει τους 2.700 έως το 2030, με την ολοκλήρωση των εργασιών που βρίσκονται σε εξέλιξη.
    Πηγή

    Share:

    Σχετικά Άρθρα