20 Μαΐου 2024

    Νέα αναβάθμιση για το Γενικό Νοσοκομείο Μυτιλήνης με τη δωρεά του Ιδρύματος «Παύλος Γιαννακόπουλος»

    Το Γενικό Νοσοκομείο Μυτιλήνης «Βοστάνειο», το κυρίαρχο νοσοκομείο του νησιού που εξυπηρετεί και τις γειτονικές περιοχές, ολοκλήρωσε μια σημαντική αναβάθμιση χάρη στην ευγενική δωρεά του κοινωφελούς Ιδρύματος «Παύλος Γιαννακόπουλος». Οι κάτοικοι της Μυτιλήνης πλέον έχουν πρόσβαση σε περισσότερες υπηρεσίες υγείας και πρόληψης, χωρίς να χρειάζεται να ταξιδεύουν μακριά.

    Το Ιδρυμα «Παύλος Γιαννακόπουλος» δωρητής αυτής της πρωτοβουλίας, ενίσχυσε το Γενικό Νοσοκομείο Μυτιλήνης με την παροχή υψηλής τεχνολογίας ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού. Συγκεκριμένα, αναβαθμίστηκε η Ουρολογική Μονάδα, η Μονάδα Ωτορινολαρυγγολογίας και το Φαρμακείο του Νοσοκομείου. Επίσης, η προσθήκη ενός εξειδικευμένου laser λιθοτριπτικού συστήματος δίνει τη δυνατότητα στους ιατρούς της Ουρολογικής Κλινικής να προσφέρουν στους ασθενείς τους θεραπεία που μέχρι σήμερα πρέπει να αναζητούν στην Αθήνα.

    Ο Πρόεδρος του Ιδρύματος «Παύλος Γιαννακόπουλος», κ. Δημήτρης Π. Γιαννακόπουλος, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την πρωτοβουλία αυτή, την οποία χαρακτήρισε ως μία από τις μεγαλύτερες που έχει αναλάβει το Ίδρυμα μέχρι σήμερα. Ο κόσμος του νησιού και η Διοίκηση του Βοστάνειου Νοσοκομείου Μυτιλήνης αγκαλίασαν και απολαμβάνουν πλέον τις αναβαθμισμένες υπηρεσίες υγείας που προσφέρει το Ιδρυμα «Παύλος Γιαννακόπουλος».

    Είναι σημαντικό να στηρίζουμε την υγεία και την ευημερία των συμπολιτών μας σε νησιωτικές περιοχές, έχοντας αλληλεγγύη, ήθος και μέριμνα.

    Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Γενικού Νοσοκομείου Μυτιλήνης, κ. Γεώργιος Καμπούρης, καθώς και τα μέλη του Δ.Σ., εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους στον κ. Δημήτρη Π. Γιαννακόπουλο για την ευγενική δωρεά. Τόνισαν ότι αυτή η προσφορά συμβάλλει σημαντικά στη βελτίωση της ιατρικής περίθαλψης προς τους κατοίκους της περιοχής και ότι τέτοιες αξιέπαινες πρωτοβουλίες ανθρωπισμού τους προκαλούν συγκίνηση και τους δίνουν δύναμη να συνεχίσουν τις προσπάθειές τους για το καλό του τόπου τους.

    Το Ιδρυμα «Παύλος Γιαννακόπουλος» στηρίζει την υγεία, την εκπαίδευση και τον πολιτισμό σε όλη την Ελλάδα. Μέσω πρωτοβουλιών και προγραμμάτων, συνεισφέρει στη βελτίωση των υποδομών αθλητικών χώρων και εκπαίδευσης σε όλη τη χώρα. Επιπλέον, παρέχει σημαντικές υποτροφίες για ανώτατες σχολές του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Το Ίδρυμα είναι ανοιχτό για τη στήριξη του από ιδιώτες, φορείς και οργανισμούς, προσφέροντας δράσεις, προγράμματα και ενισχύσεις που ανταποκρίνονται στις ανάγκες της κοινωνίας.
    Πηγή

    Share:

    Σχετικά Άρθρα