20 Μαΐου 2024

    Νέα μελωδία από τον πολύπειρο μουσικό Βασίλη Ράλλη

    Ο διάσημος μουσικός από την Πάτρα, Βασίλης Ράλλης, μόλις κυκλοφόρησε ένα νέο τραγούδι που αναμφίβολα θα κερδίσει τις καρδιές του κοινού. Με τίτλο “Ας Τα Πούμε Άλλιως”, το νέο αυτό κομμάτι του Βασίλη Ράλλη είναι ερωτικό και συνάμα γεμάτο ρυθμό.

    Ο στίχος είναι γραμμένος από τον ταλαντούχο Πάνο Γεωργόπουλο, επίσης από την Πάτρα, που δίνει μια παιχνιδιάρικη νότα στο τραγούδι, αναδεικνύοντας την έντονη ερωτική διάθεση που το χαρακτηρίζει. Τόσο η μελωδία, όσο και οι στίχοι συνδυάζονται με ιδανικό τρόπο, δημιουργώντας ένα τραγούδι που ακούγεται απόλυτα ευχάριστο στο αυτί.

    Ο Βασίλης Ράλλης συνεχίζει το μουσικό του ταξίδι, εμφανίζοντας σε διάφορα μαγαζιά της Αθήνας αλλά και σε γνωστά καταστήματα σε όλη την Ελλάδα. Με μια βαλίτσα στο χέρι γεμάτη μουσική, ο Βασίλης ταξιδεύει σε όλη την επικράτεια για να εκφράσει την αγάπη του προς τη μουσική και να μοιραστεί μαζί μας τον ταλαντούχο ήχο που τον διακρίνει.

    Μην χάσετε την ευκαιρία να ακούσετε αυτό το υπέροχο νέο τραγούδι του Βασίλη Ράλλη. Πατήστε το παρακάτω link για να απολαύσετε το “Ας Τα Πούμε Άλλιως”.

    Βασίλης Ράλλης – Πες μου Δώρα (Επίσημο Μουσικό Βίντεο)
    Πηγή

    Share:

    Σχετικά Άρθρα