20 Μαΐου 2024

    Το αγαπημένο εστιατόριο των επωνύμων ανοίγει στην Ελλάδα – Στο Elounda Peninsula

    Το Sumosan, ένα από τα δημοφιλέστερα εστιατόρια παγκοσμίως, ξεκινά τη λειτουργία του στην Ελλάδα για πρώτη φορά, στο Elounda Peninsula All Suite Hotel, που βρίσκεται στην περιοχή της Ελούντας. Αυτή αποτελεί την 9η προσθήκη στην αλυσίδα υπερπολυτελών εστιατορίων Sumosan, που έχουν καταξιωθεί σε πολλές διεθνείς τοποθεσίες, όπως το Λονδίνο, η Courchevel, το Dubai, το Βερολίνο και η Ντόχα.

    Το Sumosan κερδίζει την αναγνώριση επωνύμων προσώπων και θεωρείται το αγαπημένο εστιατόριο τους, χάρη στον εξαιρετικό τρόπο παρασκευής των πιάτων και την απόλυτη εμπειρία του προσωπικού του. Το εστιατόριο θα βρίσκεται σε μια μαγευτική παραθαλάσσια τοποθεσία, όπου τα τραπέζια θα είναι τοποθετημένα ακριβώς πάνω από τη θάλασσα.

    Το Sumosan θα συνδυάζει παραδοσιακές ιαπωνικές γαστρονομικές τεχνικές με μια σύγχρονη προσέγγιση, προσφέροντας αυθεντικές γεύσεις υψηλής ποιότητας. Το Ελounda Peninsula γίνεται έτσι το πρώτο ελληνικό θέρετρο που φιλοξενεί δύο πολυβραβευμένα εστιατόρια, καθώς ήδη λειτουργεί και το διάσημο Il Borro Tuscan Bistro, που ανήκει στην οικογένεια Ferragamo.

    Πηγή

    Share:

    Σχετικά Άρθρα