19 Μαΐου 2024

    Αίγιο – Εκπληκτικές ταινίες παρουσιάζονται στο πρόγραμμα του «Απόλλωνα»

    Με την εντυπωσιακή ταινία «Ζώνη Ενδιαφέροντος», του Jonathan Glazer, που έκανε θραύση στο Φεστιβάλ Καννών 2023 και κέρδισε το Μεγάλο Βραβείο, το δραματικό θρίλερ «Ο Μελισσοκόμος» με τον Jason Statham και το ανατρεπτικό «Το Γεγονός», η Κινηματογραφική Λέσχη Αιγίου συνεχίζει το εντυπωσιακό πρόγραμμα προβολών της στο Δημοτικό Κινηματογράφο «Απόλλωνα». Οι προβολές θα διαρκέσουν από την Πέμπτη 25 έως την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου.

    Μερικές φορές, μια ταινία μπορεί να είναι ένα μοναδικό έργο τέχνης που αξίζει να μνημονεύεται για πάντα. Η ταινία «Ζώνη Ενδιαφέροντος», που είναι μια ελεύθερη διασκευή του ομώνυμου μυθιστορήματος του Μάρτιν Έιμις, ανήκει σε αυτή την κατηγορία.

    Επίσης, έχουμε τον Jason Statham να επιστρέφει στις γνωστές ταινίες δράσης με το «Ο Μελισσοκόμος», μετά τη συμμετοχή του σε franchises όπως το «Fast & Furious» και οι «Αναλώσιμοι».

    Το «Το Γεγονός» είναι ένα ανθρώπινο θρίλερ που αμφισβητεί την ομορφιά και τη γενναιοδωρία στον αντιδραστικό νεοσυντηρητισμό. Η ταινία κέρδισε το Χρυσό Λέοντα και το βραβείο της διεθνούς κριτικής στο Φεστιβάλ της Βενετίας, ενώ οι ερμηνείες των Αναμάρια Βαρτολομέι και Ανά Μουγκλαλίς ξεχώρισαν.

    Συνολικά, το πρόγραμμα περιλαμβάνει τις εξής προβολές:
    Πέμπτη 25 Ιανουαρίου:
    – 19:00: Ζώνη Ενδιαφέροντος
    – 21:15: Ο Μελισσοκόμος

    Παρασκευή 26 Ιανουαρίου:
    – 19:00: Ζώνη Ενδιαφέροντος
    – 21:15: Το Γεγονός

    Σάββατο 27 Ιανουαρίου:
    – 19:00: Ζώνη Ενδιαφέροντος
    – 21:15: Ο Μελισσοκόμος

    Κυριακή 28 Ιανουαρίου:
    – 19:00: Ζώνη Ενδιαφέροντος
    – 21:15: Ο Μελισσοκόμος

    Δευτέρα 29 Ιανουαρίου:
    – 19:00: Ο Μελισσοκόμος
    – 21:30: Το Γεγονός

    Τρίτη 30 Ιανουαρίου:
    – 19:00: Ο Μελισσοκόμος
    – 21:15: Ζώνη Ενδιαφέροντος

    Τετάρτη 31 Ιανουαρίου:
    – 19:00: Ο Μελισσοκόμος
    – 21:15: Ζώνη Ενδιαφέροντος

    Μην χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε αυτές τις εξαιρετικές ταινίες στον Δημοτικό Κινηματογράφο «Απόλλωνα» στο Αίγιο. Η είσοδος για το κοινό κοστίζει 6 ευρώ στην προπώληση και 7 ευρώ με κουπόνι ενίσχυσης του σωματείου ΑΡΑΤΟΣ. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με τον Βασίλη Γεωργαντά στο [email protected] Μην χάσετε αυτές τις συναρπαστικές προβολές!
    Πηγή

    Share:

    Σχετικά Άρθρα