19 Μαΐου 2024

    Δώρα, τι φοράς σήμερα και πόσο κοστίζει;

    Σήμερα θα μάθουμε λίγα πράγματα για τη Δώρα, μια φωτογράφο που ασχολείται με τη second hand μόδα. Έχει εργαστεί στο Λονδίνο ως βοηθός φωτογραφίας μόδας και από το 2021 ανοίγει ένα φυσικό κατάστημα στα Εξάρχεια με την κολλητή της, τη Γιασεμί, που έχει το Piracy Vintage. Επίσης, ασχολείται με τη φωτογραφία μόδας και πορτρέτων.

    Όσον αφορά στην επιλογή των ρούχων της, η Δώρα δηλώνει πως η ντουλάπα της είναι κυρίως αποτελούμενη από second hand κομμάτια, περίπου 80% της. Αναζητά μοναδικά κομμάτια σε thrift και vintage καταστήματα, καθώς και σε παζάρια. Το γεγονός ότι διαθέτει το δικό της μαγαζί της επιτρέπει στη Δώρα να ανακαλύπτει καθημερινά μοναδικά κομμάτια για τη ντουλάπα της.

    Επίσης, μεγάλο μέρος της ντουλάπας της αποτελείται από ρούχα της μητέρας της, που πλέον δεν φοράει και έχουν καταλήξει σε αυτή.

    Όσον αφορά στο ντύσιμό της σήμερα, η Δώρα φοράει ένα κλασικό και κάζουαλ σύνολο. Αισθάνεται άνετα και όμορφη, δύο προτεραιότητες που έχει πάντα υπόψη της.

    Αν είχε τη δυνατότητα να αλλάξει τη ντουλάπα της με κάποιον άλλο, η Δώρα θα επέλεγε τον Devon Lee Carlson και τη Kate Moss.

    Όσον αφορά στα προσωπικά της αντικείμενα, η Δώρα έχει στις τσέπες της το κινητό της, το πορτοφόλι της, τα κλειδιά της και ένα lip liner.

    Ας δούμε τώρα τα ρούχα που φοράει η Δώρα και πόσο κοστίζουν. Φοράει μπότες Dolce & Gabbana της μητέρας της. Η φούστα είναι της εταιρείας Please και την απέκτησε από ένα thrift shop έναντι 5 ευρώ, όπως και το τοπάκι που αγόρασε από την ίδια πηγή έναντι 2 ευρώ. Τα βραχιόλια τα αγόρασε χονδρική από την Κωνσταντινούπολη. Το φουλάρι είναι Diesel και η τσάντα Mugler, τα οποία αγόρασε online από το Vinted. Τα γυαλιά που φοράει είναι vintage Gucci και κοστίζουν 180 ευρώ.

    Τέλος, η Δώρα πρόκειται να βρει στοκ αυτή την ώρα.

    Μπορείτε να ακολουθήσετε την Δώρα στο Instagram: @doraapht

    Πηγή

    Share:

    Σχετικά Άρθρα