18 Μαΐου 2024

    Νέα τάση στα μαλλιά: Ανακαλύψτε το Butterfly Cut!

    Το περασμένο έτος βιώσαμε την επιστροφή των mullet, με το wolf cut να γίνεται ιδιαίτερα δημοφιλές και να προσφέρει όγκο και κίνηση στα μαλλιά. Τώρα, μια παρόμοια τάση εμφανίζεται στο προσκήνιο και σύμφωνα με το TikTok, αυτή η Tάση ήρθε για να μείνει. Τα αποτελέσματα της αναζήτησης #butterflycut στο TikTok έχουν ξεπεράσει τα 2 δισεκατομμύρια και η τάση αυτή έχει εμπνεύσει αμέτρητους χρήστες να κόψουν τα μαλλιά τους μόνοι τους. Ο θαυματουργός τρόπος με τον οποίο επιτυγχάνεται αυτό το κούρεμα, είναι ένας από τους λόγους που το butterfly cut έχει γίνει τόσο δημοφιλές. Υπάρχει μία τεχνική που εξασφαλίζει την επιτυχία του, δημιουργώντας φιλάρισμα ακριβώς στα σημεία που πρέπει.

    Το hack περιλαμβάνει μόνο δύο απλά βήματα. Αρχικά, διαιρείτε τα μαλλιά σας σε δύο μέρη και φτιάχνετε δύο κοτσίδες – μία στο πίσω μέρος του κεφαλιού και μία στην κορυφή, στο σημείο όπου ξεκινούν οι ρίζες των μαλλιών. Η σωστή τοποθέτηση των κοτσιδών είναι το “κλειδί” για την επιτυχία του κούρεματος. Έπειτα, απλώς κοπήστε τις άκρες και των δύο κοτσιδών, ανάλογα με το πόσο έντονα θέλετε να είναι τα layers σας.

    Παρόλο που όλοι επιβεβαιώνουν πως το αποτέλεσμα του κούρεματος είναι εκπληκτικό και το hack λειτουργεί, εμείς δεν μπορούμε παρά να σας προειδοποιήσουμε: μην δοκιμάσετε αυτή τη διαδικασία στο σπίτι.

    Ανακαλύψτε τη νέα τάση στα μαλλιά με το Butterfly Cut και αποκτήστε ένα μοναδικό, εντυπωσιακό κούρεμα. Μην ξεχνάτε, όμως, να επισκεφθείτε έναν επαγγελματία κομμωτή για να εξασφαλίσετε το απόλυτο αποτέλεσμα.
    Πηγή

    Share:

    Σχετικά Άρθρα